Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yeterlilik sınavı ve sorulan soruları (1 Kullanıcı)

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Sınavın büyük ihtimal 100 sorudan test şeklinde oluşacağı,ağırlıklı olarak fıkıh sorularını çıkacağı,diyanetin iki ciltlik ilmihal kitabından sorular hazırlanacağı,yine diyanet yayınları arasında temel dini bilgiler kitabının kaynak alınacağı aynı zamanda diyanette hz peygamberimizin hayatını anlatan hatemül enbiya isimli kitabtan sorular hazırlanacağı,bunun yanında akaid ahlak tecvid ve hitabetle ilgili sorular için imam hatip kitaplarının kaynak alınacağı haberi kulağımıza gelen bilgiler arasında.. Normal çalışan bir kişinin rahat bir şekilde yeterli puanı alacağı düşünülüyor.. Herkese başarılar dilerim Allah yardımcınız olsun

allah razı olsun hemşerim
gerçekten çok yardımın dokundu
inşallah sınava giren arkadaşlar (başta mervenurum) başarılı olurlar
allah yardımcınız olsun

´´GüLiѕтaи´´

Kayıtlı Kullanıcı
SeLamun aLeyküm...
abLamLarda bu sınava qircekLer.. sizin yazdıkLarınızı onLara qösteriyorum asLan abi.. Hakkını heLaL et..
bütün sınava qirecekLere başarıLar.. inşALLAH

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Alıntı:
konaslan´isimli üyeden Alıntı
Sınavın büyük ihtimal 100 sorudan test şeklinde oluşacağı,ağırlıklı olarak fıkıh sorularını çıkacağı,diyanetin iki ciltlik ilmihal kitabından sorular hazırlanacağı,yine diyanet yayınları arasında temel dini bilgiler kitabının kaynak alınacağı aynı zamanda diyanette hz peygamberimizin hayatını anlatan hatemül enbiya isimli kitabtan sorular hazırlanacağı,bunun yanında akaid ahlak tecvid ve hitabetle ilgili sorular için imam hatip kitaplarının kaynak alınacağı haberi kulağımıza gelen bilgiler arasında.. Normal çalışan bir kişinin rahat bir şekilde yeterli puanı alacağı düşünülüyor.. Herkese başarılar dilerim ALLAH yardımcınız olsun

Allah razı olsun kardeşim saol bılgılerin için

jehad06

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

selamun aleykum

ben imamhatip mezunuyum tesadufen gördum sorunuzu yardımcı olmak istedim değerli kardeşim imamhatip liselerınde basörtüsü zaten yasak açık olmasının hiç bir zorlugu falan yoktur istedigi imamhatip lisesine kayıt yaptırabilir Allah yardımcısı olsun inş selametle kalın..

aslim23

Kayıtlı Kullanıcı
ya ben bulamıyorum yeterlilik ile ilgili sorular nerde acaba yardımcı olurmusunuz?

sevda KARA

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.ben yeni üye oldum çok güzel paylaşımlarınız var öncelilikle tebrik ediyorum,yardımcı olduğunuz içinde teşekkür ederim,bu bilgilere ihtiyacımız vardı ALLAH razı olsun,ben şereflkoçhisar da oturuyorum,yeterlilik sınavına gireceğim inş. bir şey merak ediyorum hitabet dersi ile ne tür sorular sorulabilir araştıran var mı

konaslan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.nurullahaslan.com
hitabet ders kitabını bir kere okumanız tavsiye olunur. örn: diyanet işleri başkanımız kimdir? kaçıncı başkandır? imam, müezzin, kayyım, müftünün görevleri, imam cemaat iletişimi, vaaz ve hutbe planları, hitabet türleri vb. gibi kitaptan olan konular sorulacak. Allah yardımcınız olsun. selam ve duâ ile...

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
mervecim geldin mi bimiyorum
sınav nasıl geçti
güzel haberlerini bekliyoruz;;)

azadem

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim imamlık sınavı sorularının yerini bilen yokmu

konaslan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.nurullahaslan.com
05 Temmuz 2009 Tarihinde Yapılan Diyanet İşleri Başkanlığı Personeline Yönelik Yeterlik Sınavı Soruları Ve Cevap Anahtarı yayınlanmıştır. aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz..

egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/index.asp

tkv902

Kayıtlı Kullanıcı
mülakatta önceki yıllarda çıkmış soruları nerden bulabilirim bilen var mı acaba

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt