Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni YıL.... (1 Kullanıcı)

İNCE_SIZIM

Kayıtlı Kullanıcı
Bu gün 31aralık 2007 pazartesi.yılın son günü...İnsan kalabalığında yürüdüm az önce nereye gideceğimi bilmeden...Uzun uzun yürüdüm caddelerde...Düşündüm gözyaşlarım şakaklarımda dondu kaldı ağlayamadm.Yanımdan onlarca insan geçti maskelerini,sahte gülüşlerini takıp atmışlar kendilerini dışarıya yılbaşı hevesiyle.insan hiç düşünmezmi yeni bir yıla saniyeler varken,sayarken 10'dan geriye neler götürdü bu yıl benden?ne kadar karardı dünyam?vuslata ne kadar kaldı? yada neleri,kimleri getirdi bu yıl bana...Sadece geriye sayılan 10 saniye içinmi bunca şaşa... Ömrümüzden boşa giden 10 saniye içinmi ... ölüme 10 snye daha yaklaştğımız içinmi bilemedim ben..Bir yıl daha devrildi ömrümüzden.belki bu yıl sonkez sayacağz 10dan geriye. Belki yılın ortasnda azrail sayacak yaşamımızın son 10 saniyesini ansızın karşımıza çıkıp.peki soruyorum şimdi dostlar ozaman bizde aynı hevesle sayabilicekmyz geriyeeeee??(KÜBRA)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt