Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yeni üyeler ve üye olacakların dikkatine!!!!!! (1 Kullanıcı)

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
yeni üye olan veya olacak olan kardeşlerim lütfen üye olmadan önce üye kurallarını ve forun kurallarını okuyalım ve buraya neden geldiğimizi çok iyi bilelim söylememe aslında gerek yok ama burası islami paylaşım sitesi arkadaş bulma sitesi değildir.biraz daha dikkatli olursak siz de bizde çok memnun kalırız selametle

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

yeni üye olan veya olacak olan kardeşlerim lütfen üye olmadan önce üye kurallarını ve forun kurallarını okuyalım ve buraya neden geldiğimizi çok iyi bilelim söylememe aslında gerek yok ama burası islami paylaşım sitesi arkadaş bulma sitesi değildir.biraz daha dikkatli olursak siz de bizde çok memnun kalırız selametle
VeAleynaAleykümSelam Hemşehrim-Kardeşim-Yeğenim..
Evet ara-sıra bazı şahıslar farkedilmediklerini sanarak alenen forum içinde CHAT'leşiyorlar..Bu uyarı levhasını herkesin ara-ara okuması gerekmekte..Sağolasın..Allah(CC) razı olsun..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..(B.sayar tamir oldu mu ?..)

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
VeAleynaAleykümSelam Hemşehrim-Kardeşim-Yeğenim..
Evet ara-sıra bazı şahıslar farkedilmediklerini sanarak alenen forum içinde CHAT'leşiyorlar..Bu uyarı levhasını herkesin ara-ara okuması gerekmekte..Sağolasın..Allah(CC) razı olsun..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..(B.sayar tamir oldu mu ?..)

abim amcam
ya alesef üye olunurken üye kuralları ve foru kuralları okınuyo ve son unda da tuhaf anzaralar ortaya çıkıyor.ikkat eilesi gereken bir evzu bence aca bu konuyu açalı çok olu güncelleşiriğin için sağol.
bu araa pc ha bozuk ya servise gönderem gerek
heap nuaraı yazıyoru yarıların ızı bekliyorum:A

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
abim amcam
ya alesef üye olunurken üye kuralları ve foru kuralları okınuyo ve son unda da tuhaf anzaralar ortaya çıkıyor.ikkat eilesi gereken bir evzu bence aca bu konuyu açalı çok olu güncelleşiriğin için sağol.
bu araa pc ha bozuk ya servise gönderem gerek
heap nuaraı yazıyoru yarıların ızı bekliyorum:A
Aman haa..! Forumdan izin al..!(paraları ancak böyle kurtarcaz galiba...:K ne gaddar adamım..o ağlıyo..ben gülüyorum..!)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt