RE: [YENİ KAMPANYAMIZ] "Annemin hakkını asla ödeyemem! Çünkü.."
annemin hakkını asla ödüyemem çünkü;
__ annem ben çocukken geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı tam iki yıl beni okul koridorunda bir sandalyenin üzerinde oturarak bekledi.
__ velilerin ve öğretmenlerin aşağılayıcı ve anlamsız bakışlarına aldırış etmeden inatla beni yanlız bırakmadı.
__ rahatsızlığımdan dolayı ona sürekli yük olmamdan işyeri annemi yük diye gördü ve 18 yıllık çalışanını işten çıkardı. oysa biraz idare edip 2 yıl sonra emekli edebilirdi.
__ annem beni üniversitede okutmak için 59 yaşından 62 yaşına kadar evde gecelere kadar dikiş dikti. beni hiç bir zaman parasız olkula yollamadı.
__eşim vefat ettiğinde ben yatağımızda uyumaya çalışırken annem beni yanlız bırakmamak için yerde halının üzerinde tam 1 hafta yattı. yatağıma yatmazdı çünkü orası eşimle benimdi. yerde rahat olsun diye yatakta serdirmedi çünkü oğlu ölmüştü. kızı geceleri balkonda ölen kocasını bekliyip koridora bakıp ağlıyordu.
__annem eşim öldüğünden beri adını her duyduğunda hıçkırarak ağlıyor. onun yerine keşke ben ölebilseydim diyebiliyor
daha neler neler nasıl öderim ki ben onun hakkını..
AMA ZANNETMEYİN HER ANNE ÇOK İYİ.
GÖZLERİMLE GÖRDÜM, KULAKLARIMLA İŞİTTİM.
BENİM EŞİMİN BİYOLOJİK ANNE VE BABASI ÜMMEDİ MUHAMMET İÇİN SÖYLÜYORUM. EŞİMİN KABİR, MERMER VE TAŞININ PARASINI BENDEN İSTEDİLER. AVUKATIMA DA FATURALARINI VERMEK İSTEDİLER.AVUKATIM AYIP BEN BÖYLE BİRŞEYİ VEREMEM O KIZA DEYİP ALMAMIŞ. ISKAT DİYE BİR ADET VARMIŞ. ERGENLİKTEN ÖLENE KADAR GEÇEN ZAMAN İÇİNDEKİ İBADETLERİ PARA CİNSİNDEN HESAPLAYIP DAĞITIYORLARMIŞ. ONU DA İSTEDİLER. HATTA KENDİ KÖYLÜLERİNE CENAZE NAMAZI SONRASI PİDE DAĞITTILAR ONUN DA PARASINI İSTEDİLER.
ONUN İÇİN HER TAŞIYICI VE BEYİ ANA BABA DEĞİLDİR. ANA VE BABA OLMAK ERDEM İSTER.
KEDİLER BİLE YAVRULARINI BAŞKA KEDİLERDEN KORUMAK İÇİN AĞZINDA TEK TEK TAŞIYIP KAÇIRIYORLAR. NE DİYEYİM ALLAH LAYIKİYLA KUL, İNSAN VE HAYIRLI ANA BABALAR OLMAYI NASİP ETSİN. RABBİM BİZLERİ İNSAN SIFATI İLE BAŞKA BAŞKA CANLILARDAN AŞAĞI SEVİYE DAVRANIŞLAR SERGİLEMEKTEN KORUSUN.
HER EVLAT ŞANSLI OLMUYOR, BENİM CANIM DA BÖYLE BİR EVLATTI. RABBİM AHİRETTE ONUN O GÜZEL YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN, RABBİM ACISIN HERŞEYİN EN GÜZELİ İLE ONU MÜJDELESİNB)