Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Eğitim ve Öğretim Yılınız hayırlı olsun... (1 Kullanıcı)

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.Bu güzel evlatları Dünyaya getiren ana babalar,bu güzel nesli yetiştiren kıymetli Öğretmenler,büyük bir sabır ve özveriyle ilim tahsil eden çok kıymetli öğrenci kardeşlerim!
YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINIZ HAYIRLI VE MUBAREK OLSUN.

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin rabbimin izniyle başladık rabbimin izniyle bitireceğiz inş

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. yeni eğitim ve öğretim yılı hepimiz açısından iyi geçer inşaallah.tüm kardeşlerime (hele benim gibi 3 çocuğuda öğrenci olan kardeşlerime) Rabbim yardım etsin emeklerini zayi etmesin.(amin)
selam ve dua ile.........

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. yeni eğitim ve öğretim yılı hepimiz açısından iyi geçer inşaallah.tüm kardeşlerime (hele benim gibi 3 çocuğuda öğrenci olan kardeşlerime) Rabbim yardım etsin emeklerini zayi etmesin.(amin)
selam ve dua ile.........

İlim ;beşikten mezara kadar her müslümana farzdır.Buyuruyor Efendimiz S.A.V.
Rabbım kolaylığını versin sizlere.Zihin açıklığı ve başarılar diliyorum.

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Tevhidi öğrettik mi çocuklarımıza Şirki öğrenmeye gönderiyoruz ?
Allahın huzurunda durmayı öğrettik mi de Putların karşısında kıpırmadan durup onun sapık yolunda gideceğine dair yeminler ettiriyoruz ?

Uzar gider....

_YUSUF_

Yönetici
Allahın huzurunda durmayı öğrettik mi de Putların karşısında kıpırmadan durup onun sapık yolunda gideceğine dair yeminler ettiriyoruz ?

Uzar gider....

Selamün Aleyküm Değerli Kardeşim,
Bende konu hakkında bir şeyler yazmaya niyetlenmiştim
fakat yazdıklarınızı okuyunca hislerime tercüman olduğunuzu gördüm
az ama çok şey anlatan cümlelerinize başka birşey ekleme gereği dumadan Allah'ın selamı ve bereketi ehli islamın üzerine olsun diyorum
Hayırlı bereketli geceler

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Değerli Kardeşim,
Bende konu hakkında bir şeyler yazmaya niyetlenmiştim
fakat yazdıklarınızı okuyunca hislerime tercüman olduğunuzu gördüm
az ama çok şey anlatan cümlelerinize başka birşey ekleme gereği dumadan Allah'ın selamı ve bereketi ehli islamın üzerine olsun diyorum
Hayırlı bereketli geceler

Aleyküm Selam ve Rahmetullah..
Allah razı olsun kardeşim...
Lakin yazılcak o kadar şey var ki..
Yazarsam eğer bazıları kaldıramaz hemen hücum eder bana..
Ya ben çocuğumu gönderiyorum şimdi ne yapalım Alayımmı gibi yakınmalar başlayacağı için iyi biliyorum ben sadece kısa ve öz biraz araştırsınlar diye kapı araladım...

_YUSUF_

Yönetici
Aleyküm Selam ve Rahmetullah..
Allah razı olsun kardeşim...
Lakin yazılcak o kadar şey var ki..
Yazarsam eğer bazıları kaldıramaz hemen hücum eder bana..
Ya ben çocuğumu gönderiyorum şimdi ne yapalım Alayımmı gibi yakınmalar başlayacağı için iyi biliyorum ben sadece kısa ve öz biraz araştırsınlar diye kapı araladım...

Allah'u teala sendende razı olsun değerli kardeşim
Ne demek ve ne anlatmak istediğini çok çok iyi anlıyor ve müslüman kardeşlerimiz için dua ediyorum.Mevla hepimize peygamberi bir bakış açısı nasip eylesin.Tevhidi sindiremeden bu tür konulardaki tevhidi yaklaşımlar hayırdan çok zarar getiriyor o nedenle açtığınız kapıdan umarım koşarak girmek için bir şevk hissedilir.
Allah'u tealaya emanet olunuz

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Sağolun tüm öğrencilere başarılar .

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı

Uzar gider....

Kıymetli kardeşim!Elhamdülillah şimdi şuurlu öğretmenlerimiz var,hepsinide öğretiyorlar.Sonra siz napıyorsunuz evinizde?sizde öğretin bişiler öle değilmi?herşeyi okuldan beklemeyin.Her ev bir okul olmalı.
Sizin düşüncenizi yanlış buluyorum malesef,pozitif ilimlere de ihtiyacımız var.
İslamın ilk emri OKU ise bizde okutacağız.Bu işi doğru dürüst insanlar yetiştirerek biz yapalım.
Ne söylüyor merhum Mehmet Akifimiz;'''Sahipsiz vatanın batması haktır hak,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacak'''
Biz evlatlarımızı Öğretmen olarak,mühendis olarak,doktor olarak,hakim,savcı olarak yetiştirmezsek bu boşluğu başkaları dolduracak ve işte sizin söyledikleriniz ortaya çıkacak.Doktor göz muayenesinde baş açtıracak,hakim taraflı hareket edecek,mühendis rüşvet alacak insanların evleri başına göçecek.
Ama ne zaman Allah korkusuyla beraber,Kur'anla beraber nesil yetiştirdin işte o zaman nesiller imanlı yetişecek.
Selam ve duayla.....

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Kıymetli kardeşim!Elhamdülillah şimdi şuurlu öğretmenlerimiz var,hepsinide öğretiyorlar.Sonra siz napıyorsunuz evinizde?sizde öğretin bişiler öle değilmi?herşeyi okuldan beklemeyin.Her ev bir okul olmalı.
Sizin düşüncenizi yanlış buluyorum malesef,pozitif ilimlere de ihtiyacımız var.
İslamın ilk emri OKU ise bizde okutacağız.Bu işi doğru dürüst insanlar yetiştirerek biz yapalım.
Ne söylüyor merhum Mehmet Akifimiz;'''Sahipsiz vatanın batması haktır hak,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacak'''
Biz evlatlarımızı Öğretmen olarak,mühendis olarak,doktor olarak,hakim,savcı olarak yetiştirmezsek bu boşluğu başkaları dolduracak ve işte sizin söyledikleriniz ortaya çıkacak.Doktor göz muayenesinde baş açtıracak,hakim taraflı hareket edecek,mühendis rüşvet alacak insanların evleri başına göçecek.
Ama ne zaman Allah korkusuyla beraber,Kur'anla beraber nesil yetiştirdin işte o zaman nesiller imanlı yetişecek.
Selam ve duayla.....

selamün aleyküm kardeşim...bekliyordum acaba ne tür bir cevap geelecek diye...çpk şükür ki o cevap geldi...çocuklarımıza madem tevhidi öğretemediğimizi iddia edenler var göndermesinler efendim bizim elimize...hem nerden biliyorlarda herkese genelleme yapıyorlar bu şahıslar...ben ve benim gibi öğretmenlerin bir takım şeyleri es geçtiğini nereden biliyorlar...böyle dar açılı insanlar yüzünden eğitime gereken önem verilemiyor ülkemizde...cahil kalmış bir milet yok olmaya her zaman mahkumdur.pek ben bir öğretmen olarak ne yapıyorum?ne mi yapıyorum?
baksınlar bir köy öğretmenleri ne çilelerle çalışıyorlar..bu millete ne kadar hakkımız geçiyor bi baksınlar..sonrada kalkıp milletimden insanlar çocuklarını okula göndermemenin ne büyük bir övünç olduğunu ima etsinler...
okula gitmeyen çocuk allah'ı öğrenemez diye bişey mi var...efendi!!! şöyle bir bak şuan buraya yazmanı sağlayan da buradakileri okumanı sağlayan da önce allah sonra sebep olan öğretmenindir...MİLLİ EĞİTİMDİR....

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim...bekliyordum acaba ne tür bir cevap geelecek diye...çpk şükür ki o cevap geldi...çocuklarımıza madem tevhidi öğretemediğimizi iddia edenler var göndermesinler efendim bizim elimize...hem nerden biliyorlarda herkese genelleme yapıyorlar bu şahıslar...ben ve benim gibi öğretmenlerin bir takım şeyleri es geçtiğini nereden biliyorlar...böyle dar açılı insanlar yüzünden eğitime gereken önem verilemiyor ülkemizde...cahil kalmış bir milet yok olmaya her zaman mahkumdur.pek ben bir öğretmen olarak ne yapıyorum?ne mi yapıyorum?
baksınlar bir köy öğretmenleri ne çilelerle çalışıyorlar..bu millete ne kadar hakkımız geçiyor bi baksınlar..sonrada kalkıp milletimden insanlar çocuklarını okula göndermemenin ne büyük bir övünç olduğunu ima etsinler...
okula gitmeyen çocuk allah'ı öğrenemez diye bişey mi var...efendi!!! şöyle bir bak şuan buraya yazmanı sağlayan da buradakileri okumanı sağlayan da önce allah sonra sebep olan öğretmenindir...MİLLİ EĞİTİMDİR....

Rabbım sizden razı olsun Canım Öğretmenim,elleri öpülesi Öğretmenlerim,sabır küpleri Öğretmenlerim,Kendileri mum gibi etrafı ışıtan ama kendileri eriyip giden nice candan öğretmenlerim var şükürler olsun.
Sizide onlardan birisi olarak tekrar tebrik ediyorum kardeşim.
Selametle kalın.Nice nesiller yetiştirmeniz temennisiyle Allaha emanet olun.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbım sizden razı olsun Canım Öğretmenim,elleri öpülesi Öğretmenlerim,sabır küpleri Öğretmenlerim,Kendileri mum gibi etrafı ışıtan ama kendileri eriyip giden nice candan öğretmenlerim var şükürler olsun.
Sizide onlardan birisi olarak tekrar tebrik ediyorum kardeşim.
Selametle kalın.Nice nesiller yetiştirmeniz temennisiyle Allaha emanet olun.

allah razı olsun...bu gün bu mesleği seçtiğim için bir kere daha gurur duydum...
hiç ama hiç bir şey bilmeyen çocuklara ışık olmak çok güzel gerçekten...dediğiniz gibi çevremize ışık saçıyoruz bu arada kendimiz eriyoruz ama ucunda çocukların cehaletini yok etmek bir nesli dinini imanını bilen çocuklar olarak yetiştirmeye çalışmak olunca o yorgunluklar yok oluveriyor....
öğretmenlik peygamber mesleğidir...saygılar..

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun...bu gün bu mesleği seçtiğim için bir kere daha gurur duydum...
hiç ama hiç bir şey bilmeyen çocuklara ışık olmak çok güzel gerçekten...dediğiniz gibi çevremize ışık saçıyoruz bu arada kendimiz eriyoruz ama ucunda çocukların cehaletini yok etmek bir nesli dinini imanını bilen çocuklar olarak yetiştirmeye çalışmak olunca o yorgunluklar yok oluveriyor....
öğretmenlik peygamber mesleğidir...saygılar..

öğretmenim gerçekten sizin önünüzde saygıyla eğiliyorum ben okul hayatıma

başlyalı 10 sene oldu ama ;

bazı öğretmenlerimden duydum yani şahit oldum

ben paramı alıyım siz okuyun okumayın adam olun olmayın beni ilgilendirmez

dediklerine birçok kez şahit oldum sen eğer o aldğın parayı rahatlıkla yiyebiliyosan helal olsun sana...........

sağolasınız öğretmenim sizin gibi saygıya değr öğretmenlere ihtiyacımız var

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı

öğretmenim gerçekten sizin önünüzde saygıyla eğiliyorum ben okul hayatıma

başlyalı 10 sene oldu ama ;

bazı öğretmenlerimden duydum yani şahit oldum

ben paramı alıyım siz okuyun okumayın adam olun olmayın beni ilgilendirmez

dediklerine birçok kez şahit oldum sen eğer o aldğın parayı rahatlıkla yiyebiliyosan helal olsun sana...........

sağolasınız öğretmenim sizin gibi saygıya değr öğretmenlere ihtiyacımız var
kardeşim dediğin gibi öğretmenlere bu camiada çok rastladım hem de pek çok...ve üzülerek belirteyim ki hala da okulumda bile böyle öğrtmenler var...
yapacak birşey yok..
anlatıyorsun anlamıyorlar...
halimizle örnek olmaya çalışıyoruz onlara çalışmalarımızla yani...bu kez de seni enayi sınıfına koyuyorlar...
benimde helal kazanmak derdim ama ya onların ki....?

suskuun025

Kayıtlı Kullanıcı
herkeste bir yakınma hali var rabbim hayırlı etsin sadece minik kardeslerimöize degil bizim gibi üniversite ögrencilerinede bizimki haftaya ptesi baslıyo son rahat günlerimiz allah aglatmasın hep güldürsün bu dönemde inşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
herkeste bir yakınma hali var rabbim hayırlı etsin sadece minik kardeslerimöize degil bizim gibi üniversite ögrencilerinede bizimki haftaya ptesi baslıyo son rahat günlerimiz allah aglatmasın hep güldürsün bu dönemde inşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş

İnşaallah sizede hayırlı bir dönem başı olur kardeşim.
Rabbım hayırlı ilimler,faydalı ilimler,amel edeceğimiz ve kendisiyle cehaleti aşacağımız ilimler almamızı,öğrenmemizi naisp eylesin yüce Rabbım inş.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt