Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Doğmuş Bir Meleğe Dua Edin Lütfen (1 Kullanıcı)

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba Kardeşlerim. Buğün çok Canim Sikkin Halbuki Ikigün önce Kardeşim Askerden Izine Geldi. Hemde Askerliğini şirnakta Yapiyor. :a Neyse Eşi Hamileydi 10 Günü Vardi Doğuma Dün Acilen Doğuma Kaldirdik Sabah Gece Doğum Yapti. Gelinimiz çok şükür Iyi Ama Bebeğimizin Kani Yüksek Geliyormuş Oyüzden Yoğun Bakimda. Nolur Dualarinizi Eksik Etmeyin. Rabbim Asker Babasinin Yüzüne Baksin. Masum Melek Yeğenime şifa Versinde Hayirli Evlat Olsun. Yazik Kardeşimde Eşide Perişanlar. çocuk Izine Geldi. Ne Güzel Kizim Oldu Dedi. Ama Takdiri Ilahi Işte. Daha Göremedi Bile Yavrusunu. Ben Hep Dua Ediyorum Sizde Destek Olunda Hayirlisiyla Iyileşip Hastaneden çiksin. şimdiden Allah Razi Olsun. Allaha Emanet Olun.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.rabbim şifa versin hayırlı evlat,salih bir kul olmayı nasip etsin.10 tane ayetel kürsü okuyorum şimdi.rabbime emanet ol kardeşim

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
okudum kardeşim.allah kabul etsin inşallah.

bonza-m

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı bir evlat olması dileğiyle Allah'a emanet odlun

halil54

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM Öncelikle bütün Müslümanların Hicri 1429. yılını tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yegeninize ALLAH'tan acil şifalar diliyorum.Hayırlı bir evlat olmasını temenni ediyorum.

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba Kardeşlerim. Buğün çok Canim Sikkin Halbuki Ikigün önce Kardeşim Askerden Izine Geldi. Hemde Askerliğini şirnakta Yapiyor. :a Neyse Eşi Hamileydi 10 Günü Vardi Doğuma Dün Acilen Doğuma Kaldirdik Sabah Gece Doğum Yapti. Gelinimiz çok şükür Iyi Ama Bebeğimizin Kani Yüksek Geliyormuş Oyüzden Yoğun Bakimda. Nolur Dualarinizi Eksik Etmeyin. Rabbim Asker Babasinin Yüzüne Baksin. Masum Melek Yeğenime şifa Versinde Hayirli Evlat Olsun. Yazik Kardeşimde Eşide Perişanlar. çocuk Izine Geldi. Ne Güzel Kizim Oldu Dedi. Ama Takdiri Ilahi Işte. Daha Göremedi Bile Yavrusunu. Ben Hep Dua Ediyorum Sizde Destek Olunda Hayirlisiyla Iyileşip Hastaneden çiksin. şimdiden Allah Razi Olsun. Allaha Emanet Olun.

dua edicem canım kareşim ALLAH anasına babasıma bağışlasın inşaalah.dualarımız sizinle

nesrin_77

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm.
Allah ( cc ) acil şifalar versin bebeğinize ve tüm hastalarımıza.
Dualarımızdalar inşallah .
10 tane ayetel kürsü okunmuştur.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
Ne Kadar Iyi Insanlarsiniz Rabbimde Sizi Zora Sokmasin. Allah Razi Olsun. Bende Inanin Her Gün Sizlere Dua Ediyorum. Allah'im Burdaki Kardeşlerime Sağlik, Huzur, Mutluluk Ver Diyorum. Imanlarini Kuvvetlendir. Hiç Kimseye Taşiyamayacaği Yükleri Yükleme Diyorum. Hepinizi çok Seviyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt