yemek tarfileri,mutfak,örgü,dantel modeleri, moda,fall,astroloji,magazin, ve dahası inşallah hoşunuza gider
YEMEK VE ÖRGÜ DANTEL ÖRNEKLERİ İÇİN TIKLAYIN
YEMEK VE ÖRGÜ DANTEL ÖRNEKLERİ İÇİN TIKLAYIN
€bru;672557' Alıntı:Moda,fal,astroloji,magazin bunlar ne ya tövbe tövbe....
üyelikle ne alakası var girdiginizde bölümler geliyor karşınıza ve girmek istedigin bölüme girdigin zaman konular var hangisine tıklarsanız ona giriyorsunuz olan sadece eger fal veya başka seyleri bilmiyorsanız o bölümlere girmezsiniz olur biter zorla girin demiyorumki..sadece paylaşmak istedim...kötümü yaptım diye düşünüyorum![]()
üyelikle ne alakası var girdiginizde bölümler geliyor karşınıza ve girmek istedigin bölüme girdigin zaman konular var hangisine tıklarsanız ona giriyorsunuz olan sadece eger fal veya başka seyleri bilmiyorsanız o bölümlere girmezsiniz olur biter zorla girin demiyorumki..sadece paylaşmak istedim...kötümü yaptım diye düşünüyorum![]()
tesekürler gamze katiliyorum sana vurduk dedik öldürdüler ablasi...Tabiki burasi sonucta bir islami site burda olmasinin magazin yada falin bi isi yok tabiki ama bu kadar tepkiyazik ya kizmayin bu kadar bence bakmayn bakmasin mesla ben yemeklere bakiyorum
![]()