islam_güneşi
Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.yazıma nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum arkadaşlar.ama ortada çok komik bir durum var.ben bu forumda bir çok arkadaşın yazısını okuyorum dikkat ederseniz konu açmaktan çok yazılanları takip ediyorum.ve bir çok kişinin dikkate almadığı ya da fark edip hiç müdahelede bulunmadığı bir durumla karşılaştığımızı görüyorum.YAZI YAZMAK.daha kestirmesi,yazarken imla ve yazım kurallarına uymamak.iş o kadar vahim bir yere geldi ki artık okuyamıyorum yazılanları.çünkü bir şey anlamıyorum.tamam.noktalama işaretleri ve bazı küçük yazım hataları olabilir bunu hiç yadırgamamak gerekir ama iş hiç de söylediğim gibi değil.yazılar almış başını gidiyor.bir arkadaşımız bir nasihat bin musibetten iyidir demiş.ne anlıyoruz bundan.düşündüğümüzü doğru yazamıyoruz.ben inanıyorum ki bu foruma yazı yazan bir çok arkadaş eğitimli(en azından ortaokul mezunu)hiç mi görmediniz arkadaşlar.lütfen dikkat edelim.sadece biraz önceki örnek değil daha bir çoğu var.dikkat ederseniz göreceksiniz.eleştirdiğimiz zaman da bahaneler hemen yazılacak''önemli olan yazı değil anlatılandır diye''hayır efendim hiç de öyle değil.boşuna görmedik biz bu dersleri.daha türkçemizi değil yazmak konuşamıyoruz bile.lütfen yazarken daha dikkatli olalım.biz koruyamazsak türkçemizi ilerde yok olmaya mahkumdur.günlük konuşma dilimizi buraya taşımayalım.gerçekten çok komik bir hal alıyor.yazanları da karşıdaki insanı yıpratmayacak şekilde eleştirelim.o zaman görülecektir ki o kişi daha özenli ve dikkatli olacaktır.saygılar sunuyorum arkadaşlar.Allah a emanet olun.