Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yazmasını bilmiyor muyuz?''özeleştiri'' (1 Kullanıcı)

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.yazıma nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum arkadaşlar.ama ortada çok komik bir durum var.ben bu forumda bir çok arkadaşın yazısını okuyorum dikkat ederseniz konu açmaktan çok yazılanları takip ediyorum.ve bir çok kişinin dikkate almadığı ya da fark edip hiç müdahelede bulunmadığı bir durumla karşılaştığımızı görüyorum.YAZI YAZMAK.daha kestirmesi,yazarken imla ve yazım kurallarına uymamak.iş o kadar vahim bir yere geldi ki artık okuyamıyorum yazılanları.çünkü bir şey anlamıyorum.tamam.noktalama işaretleri ve bazı küçük yazım hataları olabilir bunu hiç yadırgamamak gerekir ama iş hiç de söylediğim gibi değil.yazılar almış başını gidiyor.bir arkadaşımız bir nasihat bin musibetten iyidir demiş.ne anlıyoruz bundan.düşündüğümüzü doğru yazamıyoruz.ben inanıyorum ki bu foruma yazı yazan bir çok arkadaş eğitimli(en azından ortaokul mezunu)hiç mi görmediniz arkadaşlar.lütfen dikkat edelim.sadece biraz önceki örnek değil daha bir çoğu var.dikkat ederseniz göreceksiniz.eleştirdiğimiz zaman da bahaneler hemen yazılacak''önemli olan yazı değil anlatılandır diye''hayır efendim hiç de öyle değil.boşuna görmedik biz bu dersleri.daha türkçemizi değil yazmak konuşamıyoruz bile.lütfen yazarken daha dikkatli olalım.biz koruyamazsak türkçemizi ilerde yok olmaya mahkumdur.günlük konuşma dilimizi buraya taşımayalım.gerçekten çok komik bir hal alıyor.yazanları da karşıdaki insanı yıpratmayacak şekilde eleştirelim.o zaman görülecektir ki o kişi daha özenli ve dikkatli olacaktır.saygılar sunuyorum arkadaşlar.Allah a emanet olun.

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim..burada ki uyarı ve sıkıntızı şahsım adına yerinde buluyor ve saygıyla karşılıyorum..eyer ki amacımız bildiklerimizi veya önemli bir çok konuyu paylaşmak ve hep beraber bilmediklerimizi öğrenmek ise bu çaba içersinde olan kardeşlerimize hizmetleri en iyi şekilde sunmak için uyarı ve ikazlara dikkat edeceğiz...

ben alacağımı aldım...uygulamada inşALLAH daha dikkatli olacağız..selam ve dua ile kalın..ALLAH cc emanet olunuz selametle...

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm evet çok haklısınız bazen bende dikkat etmiyorum aama yazmak zor oluyo sonuçta kağıda yazmak gibi degil büyük küçük harf nokta virgül derken boşver deyip dikkat etmiyorum ve kendimi kınıyorum

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm evet çok haklısınız bazen bende dikkat etmiyorum aama yazmak zor oluyo sonuçta kağıda yazmak gibi degil büyük küçük harf nokta virgül derken boşver deyip dikkat etmiyorum ve kendimi kınıyorum
sa.tubacım harikasın valla.güldürdün beni.kardeşime hak veriyorum.bende aynı hatayı yapıyorum.bende kendimi kınıyorum.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Arkadaşlar katılıyorum bende öyleyim inşallah Türkçemizi bozmayız şuan yazarken bile kötü oldum acaba düzgün ve anlamlı yazdım mı? diye
Selametle :H

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
ilginize teşekkür ediyorum.yazınız anlaşılır ve güzel.umarım sadece şu an için geçerli olmaz.kalıcılık hayatınızda vazgeçilmez olsun inşallah.Allah a emanet olun

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
SelamunAleyküm,Uyarınızı kendi adıma gerekli görüyor,size de teşekkür ediyorum.Selam ve dua ile.

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim. Haklisin Ama Ben Hala Yazi şeklini Nasil Değiştireceğimi Bulamadim. Noktasiz Harflerin Başinda Nokta çikiyor.büyük Yaziyorum Küçük çikiyor.biri Lütfen Yardimci Olsun.

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
forum yönetimi var oraya girin Erkan Bey size yardımcı olacaktır.ben kendim bir şekilde değiştirdim ama nasıl olduğunu unuttum.ama yardımcı olacak biri var tabi forum yöneticilerinden illaki.hayırlı günler dilerim.selamet ile kalın

Y.e.K.M

Kayıtlı Kullanıcı

ben de öyle oluyorum kardeşimin dediği gibi bu kağıda yazmak gibi değil
hemen yazıp geçiyorum hiç dikkat etmiyorum...

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
ama bir farkı olmalı günlük konuşma diliyle yazı dilinin.yazı insanın kişiliğini bir nevi ortaya çıkarır.azıcık dikkat edilse yeter.tamamen imla kurallarına uyulacak diye bir şey yok kesinlikle.ama duydularımızı düşüncelerimizi anlatırken bir çok kişi garip durumlara düşüyor.selamet ile kalın

Y.e.K.M

Kayıtlı Kullanıcı
evet kardeşim haklısın...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt