Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yaziklar Olsun Bu Insanlara (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
EY NEFSIM ! Sana yaziklar olsun...
Allah’in yarattigi sudan icersin, havasindan
solursun, O’nun nimetlerinden yersin butun bunlara ragmen O’na isyan etmekten cekinmezsin.

Günah islemek icin azmedersin, utanmazsin elinden geleni yaparsin ama tevbe etmek icin ayni azmi gostermezsin. Gunahinda israr edip, tevbede beklemeye kalkarsin.

Aksama kadar bos bos konusursun, ne Islami anlatirsin ne de anlatani dinlersin. Bir de utanmadan anlatan insanlari onemsemezsin.

Her seyi bildigini sanirsin ama hic bir sey bilmedigini anlamazsin, ilim ogrenmek istersin ama hafizani bos seylerle doldurursun ilime yer birakmazsin.

Bilmez misin ki sana soracaklar gencligini nerde harcadin? Neler yaptin? Omrunu nerede gecirdin? Ne cevap vereceksin?

Cenneti istedigini soylersin ama oraya girmek icin hic bir sey yapmazsin.

Cehennemden korktugunu soylersin ama kendi oz varligini onun icine yavas yavas atmakta oldugunun farkina varmazsin.

Oluleri gorursun devamli ama bir turlu akil edemezsin bir gun seninde olecegini.
O gunun ne zaman olacagini biliyor musun? Belki bu gun, belki simdi!

Azrail(a.s) ile karsilastiginda biraz daha dunyada kalip hayirli isler yapayim mi diyeceksin? Biliyor musun ecelin beklemeyecegini, seni ansizin yakalayacagini?

Olum seni bekliyor ama sen kacmaya calisiyorsun. Nereye kadar? Azik toplayip yolculuga cikmak en dogrusu degil midir? Peki neden azik toplamiyorsun, bu dunyada neden hala ellerin bos?

Her seyden korkarsin, sevilmeyecek kisileri seversin, insanlar hosnut olsun diye elinden geleni yapar, her isteklerini karsilarsin, peki O’nun isteklerini neden yapmiyorsun?
Kimin rizasi icin yasiyorsun sen?

Aksama kadar giybet ederek yedigin etler seni doyurmadi mi? Hala tika basa karnini doyurup, sehvetini arttirirsin.

Dinledigin bir sarkida, izledigin bir filmde aglarsin da; Allah icin neden aglamazsin. O’nun icin gozyasi akitamayacak kadar kalbin kararmis mi?

Muslumanim dersin ama buna sen bile zor inanirsin. Yasayisina bir bak gercekten Musluman misin?

Gokleri delen binalara bak! Onlari yapanlar simdi iki metrelik cukurun altinda. Tedbir almazsan yarin sende onlara komsu olacaksin!

Insanlara tesekkur etmekten cekinmezsin ama Yaradan’a nankorluk etmekten utanmazsin.

EY NEFSIM ! Umulur ki tevbe kapilari kapanmadan, sen hala nefes alirken, olum melekleriyle karsilasmadan once aklini basina alir, gecici dunyayi sonsuz yurt olan ahirete tercih etmekten vazgecersin!

EY NEFSIM ! En kisa zaman da ALLAH’in yarattiklarina bakip tefekkur etmeyi ogrenmelisin, O’nun istedigi yasami bilmek yetmez, onu yasamak lazim, yasamak...
Sonra da yasatmak...

alıntıdır...

sevda_52

Kayıtlı Kullanıcı
sıkıntı caresizlik yıllardır benle

sıkıntı caresizlik yıllardır benle

23 yaşındayım bi gün mutlu olmadım hatalarım çok oldu ama ben istemedim bazen kötülük yaptım yapmak zorunda kaldım çocukluğumdan beri sıkıntı herşey bizde mevcuttu
önce babasızlık sonra parasızlık her şey lüçük yaşta tacizler ve daha fazlası aklıma geldikce o zaman 5 yaşındaydım kader mi bu neden ben ve nezamana kadar herşeyim eksik mutlu olmak istiyorum

elmedja

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
23 yaşındayım bi gün mutlu olmadım hatalarım çok oldu ama ben istemedim bazen kötülük yaptım yapmak zorunda kaldım çocukluğumdan beri sıkıntı herşey bizde mevcuttu
önce babasızlık sonra parasızlık her şey lüçük yaşta tacizler ve daha fazlası aklıma geldikce o zaman 5 yaşındaydım kader mi bu neden ben ve nezamana kadar herşeyim eksik mutlu olmak istiyorum

s a canım kardeşim evet haklısın mutluluk senin hakkın inşallah mutlu olursun senden isteğim rabbine sarıl inan muhakkak karşılığını alacaksın sen büyük bir imtihandan geçiyorsun ne olursun nefsine yenik düşme şu kısacık dünya ömründe rabbine sıkı sıkı sarıl o nederse ne isterse odur ondan ötesi yoktur selametle canım kardeşim...

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
sevda kardeş şükredin

ibret_2.jpg

oyun değil

oyundegilig6.jpg

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
ay valla ben bu resimleri görünce çok şükrediyorum vallahi ağlıyorum ya

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
1 . resimdeki örtünün üstündekiler ne acaba hayırlı günler

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Artik Bende Insanlara Inanmiyorum Dost Gibi Görünürler Aslinda Onlar Düşmanmiş Meğer.....

YİNE SİZİ KIZDIRMIŞLAR ANLAŞILAN. KONUNUN NE OLDUNU BİLMİYORUM.BENCE KIZMAYIN BOŞ VERİN.VE BİR YERE GİTMEYİN SİZİ BURDA GÖRMEK İSTİYORUZ.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
doğrusu bende merak ettim. daha dün mustafa kardeşim burda olmaktan memnun olduğunu söylüyordu bu ani karar neden kardeşim.

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
artık bu daranışlar hiç yakışık almamaya başladı.hoş durmuyor dışarıdan bakınca.3-4 kişi arasında sürekli dönüyor duruyor bu muhabbet kardeşler yeter artık bu şekilde meşgul etmeyin lütfen ana sayfayı.dikkat çekmek mi?kim çok seviyor sizleri bunu ölçmek mi?yada amaç gaye nedir?

mustafa kardeş sakın darılıp incinmeyin ama bu haller hiç hoş değil biraz kendimize ve burada bulunma amacımız hatrına çeki düzen verelim.

aynı sitem ve ima içeren kaçıncı forum mu farkındamısınız.

selam ve saygılarımla.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
artık bu daranışlar hiç yakışık almamaya başladı.hoş durmuyor dışarıdan bakınca.3-4 kişi arasında sürekli dönüyor duruyor bu muhabbet kardeşler yeter artık bu şekilde meşgul etmeyin lütfen ana sayfayı.dikkat çekmek mi?kim çok seviyor sizleri bunu ölçmek mi?yada amaç gaye nedir?

mustafa kardeş sakın darılıp incinmeyin ama bu haller hiç hoş değil biraz kendimize ve burada bulunma amacımız hatrına çeki düzen verelim.

aynı sitem ve ima içeren kaçıncı forum mu farkındamısınız.

selam ve saygılarımla.

SELAMLAR BEN BURADA YENİ OLMAMA RAĞMEN GÜZEL BİR ORTAM OLDUĞUNA İNANARAK GELDİM AMA DURUMUN BÖYLE OLMASI TABİİ Kİ HOŞ DEĞİL. NİTEKİM KİMİ İNSAN KIRILGAN OLUYOR. UMARIM BÖYLE ŞEYLER YAŞANMAZ BUNLAI GÖRDÜKÇE SOĞUYORUM DİYEBİLİRİM.

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
dediklerinize katılıyorum kardeşim.

selam ve baki dua ile saygılarımla.

SELAMLAR BEN BURADA YENİ OLMAMA RAĞMEN GÜZEL BİR ORTAM OLDUĞUNA İNANARAK GELDİM AMA DURUMUN BÖYLE OLMASI TABİİ Kİ HOŞ DEĞİL. NİTEKİM KİMİ İNSAN KIRILGAN OLUYOR. UMARIM BÖYLE ŞEYLER YAŞANMAZ BUNLAI GÖRDÜKÇE SOĞUYORUM DİYEBİLİRİM.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Bazen Herkes Ummadiği Seylerle Karşilaşir Ama Hayat Bu
Bence Sabretmeli
Hemde Cok

Sevda Kardeşime Gelince
Allah Sana Bundan Sonra Hayirli Gunler Nasip Eder Inşaallah

Herkesin Hayati Dort Dortlluk Gitmiyor
Her Zaman Daha Kötü Olanlara Bakip Halimize şükretmeliyiz
Allaha Emanet Olun
Duz Ile Kalin

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Bazen Herkes Ummadiği Seylerle Karşilaşir Ama Hayat Bu
Bence Sabretmeli
Hemde Cok

Sevda Kardeşime Gelince
Allah Sana Bundan Sonra Hayirli Gunler Nasip Eder Inşaallah

Herkesin Hayati Dort Dortlluk Gitmiyor
Her Zaman Daha Kötü Olanlara Bakip Halimize şükretmeliyiz
Allaha Emanet Olun
Duz Ile Kalin

gönlünüze sağlık işte çoğu sorunun cevabı burada saklı. Allah razı olsun.

DAĞLARKIZI

Kayıtlı Kullanıcı
:A:AS.a
Hepinizin Yazdiklarinizi şaşirarak Okudum....mustafa Kardeşimizin Yazdiklari çok Güzeldi Eline Koluna Sağlik....sevda Kardeşimizin Ki De Dehşet...allahim Tüm çocukalrimizi Anamizi Babamizi Zor Durumda Olanlari Korusun Yarabbiii....5 Yaşinda Uzanan Bedenlere Ellere Cezasini Yüce Rabbim Bu Dünyada Göstersin Cezasini.....nasil Kiydilar Sana Kuzzuuumm.????BEN AĞLAMA RESMİNİ EKLEYEMEDİM AMA ÇOK AĞLADIM

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.. SENİN SEVDACIM VE HERKESİİN..

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Sevda Kardeşim çok üzüldüm Durumunuza Allah Yardimciniz Olsun.inşallah Geçer Bu Mutsuz Günler.tabiiki Sizde Hakediyosunuzdur Mutluluğu Hepimiz Hakediyoruz . Bazen Hayatta Herşey Aksi Gider üstüste Gelir Daraliriz.sizi çok Ii Anliyorum Benimde Bu Aralar Psikolim Alt üst Ama Yine Allaha Bin şükür Sağlikliyiz Bunun Için Hep şükrediyorum Ne Kadar şükretsek Azdir Zaten. Kendi Durumumuzdan Daha Kötü Olanlari Düşünelim Inşallah Hiç Ummadiğiniz Bir Zamanda Herşey Yoluna Girer Inşallah Sizde Hakettiğiniz Mutluluğa Kavuşursunuz Kardeşim.allaha Emanet Olun.

Mustafa Kardeşim Allah Razi Olsun Paylaşim Için.allaha Emanet Olun

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı

SEVDA KARDEŞİM EĞER HALA AYAKTAYSANIZ VE NEFES ALIP VRİYOR İSENİZ VE ARAMIZDAYSANIZ BİLİNKİ SİZİN DE BU DUNYADA YAŞAMAYA HAKKINIZ VAR VE ALLAH' Ü TEALA SİZE GÜÇ VERMİŞ Kİ HALA AYAKTASINIZ. İNAALLA GÜZEL GÜNLE SİZİ BEKLİYOR BEN ŞAHSIM ADIMA KONUŞUYORUM. SİZİN İÇİN YAPABİLECEĞİM NE VARSA ALLAH RIZASI İÇİN VE HZ. MUHAMMED (S.A.V.) YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YAPMAYA HAZIRIM YETERKİ BU HAYATI İÇİNİZDEN SİLMEYİN BİLİNKİ HAYATTA KÖTÜ DE VAR İYİ DE, TUZ DA VAR ŞEKERDE ACIDA. SELAMETLE KALIN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Allah’in yarattigi sudan icersin, havasindan
solursun, O’nun nimetlerinden yersin butun bunlara ragmen O’na isyan etmekten cekinmezsin.

Günah islemek icin azmedersin, utanmazsin elinden geleni yaparsin ama tevbe etmek icin ayni azmi gostermezsin. Gunahinda israr edip, tevbede beklemeye kalkarsin.

Aksama kadar bos bos konusursun, ne Islami anlatirsin ne de anlatani dinlersin. Bir de utanmadan anlatan insanlari onemsemezsin.

Her seyi bildigini sanirsin ama hic bir sey bilmedigini anlamazsin, ilim ogrenmek istersin ama hafizani bos seylerle doldurursun ilime yer birakmazsin.

Bilmez misin ki sana soracaklar gencligini nerde harcadin? Neler yaptin? Omrunu nerede gecirdin? Ne cevap vereceksin?

Cenneti istedigini soylersin ama oraya girmek icin hic bir sey yapmazsin.

Cehennemden korktugunu soylersin ama kendi oz varligini onun icine yavas yavas atmakta oldugunun farkina varmazsin.

Oluleri gorursun devamli ama bir turlu akil edemezsin bir gun seninde olecegini.
O gunun ne zaman olacagini biliyor musun? Belki bu gun, belki simdi!

Azrail(a.s) ile karsilastiginda biraz daha dunyada kalip hayirli isler yapayim mi diyeceksin? Biliyor musun ecelin beklemeyecegini, seni ansizin yakalayacagini?

Olum seni bekliyor ama sen kacmaya calisiyorsun. Nereye kadar? Azik toplayip yolculuga cikmak en dogrusu degil midir? Peki neden azik toplamiyorsun, bu dunyada neden hala ellerin bos?

Her seyden korkarsin, sevilmeyecek kisileri seversin, insanlar hosnut olsun diye elinden geleni yapar, her isteklerini karsilarsin, peki O’nun isteklerini neden yapmiyorsun?
Kimin rizasi icin yasiyorsun sen?

Aksama kadar giybet ederek yedigin etler seni doyurmadi mi? Hala tika basa karnini doyurup, sehvetini arttirirsin.

Dinledigin bir sarkida, izledigin bir filmde aglarsin da; Allah icin neden aglamazsin. O’nun icin gozyasi akitamayacak kadar kalbin kararmis mi?

Muslumanim dersin ama buna sen bile zor inanirsin. Yasayisina bir bak gercekten Musluman misin?

Gokleri delen binalara bak! Onlari yapanlar simdi iki metrelik cukurun altinda. Tedbir almazsan yarin sende onlara komsu olacaksin!

Insanlara tesekkur etmekten cekinmezsin ama Yaradan’a nankorluk etmekten utanmazsin.

EY NEFSIM ! Umulur ki tevbe kapilari kapanmadan, sen hala nefes alirken, olum melekleriyle karsilasmadan once aklini basina alir, gecici dunyayi sonsuz yurt olan ahirete tercih etmekten vazgecersin!

EY NEFSIM ! En kisa zaman da ALLAH’in yarattiklarina bakip tefekkur etmeyi ogrenmelisin, O’nun istedigi yasami bilmek yetmez, onu yasamak lazim, yasamak...
Sonra da yasatmak...

alıntıdır...

NEFSİME DE YAZIKLAR OLSUN!....:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt