Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

YAZIK BİZE ÇOK YAZIK AMACIMIZ BELLİ Mİ? (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
çok affedersiniz ama site halkına söylüyorum.dikkat ediyorum da yazılan o kadar mükemmel değerli bilgiler varki kimse okumuyor kimse okumuyor derken diğer resimli yada ilginç türden konulara bakılma kişi sayısına baktığımda bu değerli bilgilerin okunmasındaki sayı acayip komik...

başlıklardan tahmin yapıp mı es geçiyoruz...yada resimli komik ilginç şeyler mi arıyoruz......

yada biri biryere gidiyor herkez per perişan yüzlerce dön mesajı yazıyor yada birbirlerine selam ediyor bunlar mı ilgi çekiyor...

neden acaba bunca milletin yazdığı kaynaklı yararlı bilgiler okunmuyor...yada yazan kişilerin adına ve birbirleri arasında tanınmışlığınamı bakıp ilgi ve alaka veriyoruz.....

yazılan önemli ve değerli bilgiler için yazanlardan ve sadece okuyanlardan ALLAH CC razı olsun.......

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı
RE: YAZIK BİZE ÇOK YAZIK AMACIMIZ BELLİ Mİ?

KAAN ERDEM yazdı:
çok affedersiniz ama site halkına söylüyorum.dikkat ediyorum da yazılan o kadar mükemmel değerli bilgiler varki kimse okumuyor kimse okumuyor derken diğer resimli yada ilginç türden konulara bakılma kişi sayısına baktığımda bu değerli bilgilerin okunmasındaki sayı acayip komik...

başlıklardan tahmin yapıp mı es geçiyoruz...yada resimli komik ilginç şeyler mi arıyoruz......

yada biri biryere gidiyor herkez per perişan yüzlerce dön mesajı yazıyor yada birbirlerine selam ediyor bunlar mı ilgi çekiyor...

neden acaba bunca milletin yazdığı kaynaklı yararlı bilgiler okunmuyor...yada yazan kişilerin adına ve birbirleri arasında tanınmışlığınamı bakıp ilgi ve alaka veriyoruz.....

yazılan önemli ve değerli bilgiler için yazanlardan ve sadece okuyanlardan ALLAH CC razı olsun.......

SELAMÜNALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞİM YADA ABİM Bİ KERE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM BAŞLIK BENCE PEK HOŞ DEĞİL YAZILAN ÇOK GÜZEL BİLGİLER EVET DOĞRU VE GERÇEKTEN KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM BEN BURDAN ÇOK DEĞERLİ BİLGİLER ÖĞRENDİM ALLAH-Ü TEALA BU SİTEYE KURANDAN VE BİZLERE BİLGİ KAZANDIRAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN İNŞALLAH RAZI OLUR SEVABLERINI KAT BE KAT YAZAR AMA ŞUNUDA UNUTMAYALIM BİZLER İNSANIZ VE ARA SIRA GÜLMEYE İHTİYAÇ DUYABİLİYORUZ BENCE FORMLARA CEVAP YAZILMASI ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL YAZDIKLARIMIZDAN 1 KİŞİ BİLE BİŞEYLER ÖĞRENİP YAPABİLİYOSA NE MUTLU BİZLERE ALLAHA EMANET OLUN.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

sevvalmina yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

SELAMÜNALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞİM YADA ABİM Bİ KERE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM BAŞLIK BENCE PEK HOŞ DEĞİL YAZILAN ÇOK GÜZEL BİLGİLER EVET DOĞRU VE GERÇEKTEN KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM BEN BURDAN ÇOK DEĞERLİ BİLGİLER ÖĞRENDİM ALLAH-Ü TEALA BU SİTEYE KURANDAN VE BİZLERE BİLGİ KAZANDIRAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN İNŞALLAH RAZI OLUR SEVABLERINI KAT BE KAT YAZAR AMA ŞUNUDA UNUTMAYALIM BİZLER İNSANIZ VE ARA SIRA GÜLMEYE İHTİYAÇ DUYABİLİYORUZ BENCE FORMLARA CEVAP YAZILMASI ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL YAZDIKLARIMIZDAN 1 KİŞİ BİLE BİŞEYLER ÖĞRENİP YAPABİLİYOSA NE MUTLU BİZLERE ALLAHA EMANET OLUN.

ALLAH RAZI OLSUN...BU SİTE HERKES İÇİN FAYDALI GÜLMEK İHTİYACI DA VAR TABİ AMA BİRŞEYLEER ÖĞRENMEK İSTEYEN GERCEKTENDE ÖĞRENİR ..İSTYEN İSTEDİĞİ BÖLÜME GİRİP BAKABİLİR..AMA FAYDASIZ BİR SİTE OLDUGUNU KİMSE SÖYLİYEMEZ ..KARDEŞİM...HERKES BİRŞEYLERİ PAYLAŞIYOR..SELAM VE DUA İLE..B)B)B)

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN GERCEKTEN COK FAYDALI BIR SITE
VAKITIMIZ MÜSAID OLDUGU SÜRECE DEGERLI YAZILARI OKUYUP FAYDANLANMAK
LAZIM HEPINIZIN EMEGINE SAGLIK B)B)B)

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. değerli kardeşim ben kendi adıma yazılan her yazıyı okuyup alabildiğim kadar bilgiyi almaya çalışıyorum kardeşlerim bilinçli olarak raştırıp hazırlayıp bizlerin önüne sunuyorlar nasılda okumayız okunmuyor sanıp üzülmeyin selam ve dua ile
yazılarınızı bekliyoruz.

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

BENCEDE BAŞLIK İLGİMİ ÇEKTİ İNSANLARI ONU OKU BUNU OKU DİYE ZORLAYAMAZSINIZ Kİ.YANİ BEN ÇOK UZUN OLAN YAZILARI OKUMUYORUM SIKILIYORUM ALLAH RAZI OLSUN HEPSİNDEN YAZANDAN OKUYANDAN KATILIMDA BULUNAN HERKESTEN RAZI OLSUN.YANİ SİZİN BÖYLE Bİ TEPKİ GÖSTERMENİZ DEĞİŞİK .TAMAM İYİ NİYETLE YAZDINIZ BUNLARI BELKİ AMA İNSANLARI SOĞUTMAYALIM BÖYLE TAVIRLARLA ALLAH HERKESİN KALBİNİ BİLİYO EMİİM HERKESİN AMACI BİŞEYLER ÖĞRENMEK.BİŞEYLER ÖĞRENİRKENDE SOSYAL FAALİYETLERDE BULUNMAK.BEN ÜSTÜME ALINDIM GÜNÜN YORGUNLUĞUNU YADA CANIMIN SIKINTISINI YOKLAMA DEFTERİNDEN ÇIKARTIYORUM VE ORAYA BİŞEYLER YAZMAYI KARDEŞLERİME ABLAMA ARKADAŞLARIMA HAL HATIR SORMAYI SEVİYORUM VE BUNDA DA HİÇ Bİ SAKINCA GÖRMÜYORUM.SİZ İSTEDİĞİNİZ YAZIYI OKUYUP YORUM YAPABİLİRSİNİZ.AMA LÜTFEN KIRICI Bİ ŞEKİLDE ÜYELERİ UYANDIRMAYA ÇALIŞMAYIN.EMİNİM BUU İYİ NİYETLE YAZDINIZ AMA YANLIŞ ANLAŞILIYOOO.İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE OKUYUP FAYDALANAN KİŞİ ÇOK SİZ ÜZÜLMEYİN.SELAMETLE KARDEŞİM

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN KARDEŞİM SANA KATILIYORUM. ANCAK HERKESİ AYNI YERE KOYAMAYIZ HERYERDE HER ZEMİNDE HER ŞEYİN GÜZELİDE ÇOK SABAH SİTEYE GİRDİM VE HEMEN ÇIKTIM NEDENİ BEN BİR RADYOCUYUM İSLAMİ BİR RADYODA PROĞRAM YAPIYORUM HAYATIMDA DUYMADIĞIM BİR YAZIYLA KARŞILAŞTIM VE HEMEN KAPATTIM İSMİMİ AVUKAT KENDİMİ AVUKAT BİLEMİYORUM BİR KARDEŞİMİZ DİĞER BİR KARDEŞİNE ÖYLE HAKARETLER SAVURMUŞKİ ŞAŞIRDIM VE KAPATTIM MÜSLÜMANLIKTA KALP KIRMA YOKTUR İNSANA SEVGİ VARDIR TABİKİ BUNLAR HER ZEMİNDE OLABİLİYOR AMA BİZLERE BUNLAR YAKIŞMAZ BİZLER GÜZELİN YANINDA OLMALIYIZ DOĞRUDUR SİTE ÇOK MÜKEMMEL BUNU İŞLETEN KARDEŞİMİ KUTLUYORUM ONUN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM ANCAK ARKADAŞLAR ARASINDA BAZEN KIRICI ŞEYLERDE OLUYOR BEN ÜZÜLÜYORUM....15.YILDIR RADYOCUYUM KİMSEYİ BU GÜNE KADAR KIRMADIM.SONUÇTA ONUNDA BİR İNSAN OLDUĞUNU UNUTMAMALIYIZ .KIRILAN HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAZ ÖZELLİĞİ KAYBOLMUŞTUR..SELAMÜN ALEYKÜM

karapece

Kayıtlı Kullanıcı

S.A MUHTAREM BİR KERE SADECE ARAŞTIRMA VEYA DİĞER BİLGİLER PAYLAŞILMIŞ OLSA EĞLENCE HİÇ OLMASA HERKES İÇİN SÖYLEMİYORUM BAZI KARDEŞLERİMİZ SIKILIR VE TERK EDER BU SİTEYİ BUNLARDA YENİ DÖNÜŞ YAPMIŞ VE FAZLA SIKIYA GELEMEYEBİLECEK KARDEŞLERİMİZ Kİ ONLARDAN AYRI BİZLERİNDE GÜLMEYE VE EĞLENMEYE AZ DA OLSA HAKKIMIZ VAR BU BENİM DÜŞÜNCEM ALLAHA EMANET OLUN SELAMETLE...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt