Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yazı karakterleri çok büyük okuyamıyorum (1 Kullanıcı)

Semra Ece

Kayıtlı Kullanıcı
Henüz dün üye oldum affedin beni ama yazmadan edemeyeceğim deminden beri okuduğum 3. forum onun altınada yazacaktım ama herkes okusun dedim
Yazı karakterleri çok büyük olduğundan merak da etsem forumu bi süre sonra page up tuşlarını kullandğım halde okuyamıyorum
Tamam önemli konulardır ama renkli harflerle bold işaretleriyle yazsak da çok fazla büyütmesek karakterleri olmaz mı?
:gulegule

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Henüz dün üye oldum affedin beni ama yazmadan edemeyeceğim deminden beri okuduğum 3. forum onun altınada yazacaktım ama herkes okusun dedim
Yazı karakterleri çok büyük olduğundan merak da etsem forumu bi süre sonra page up tuşlarını kullandğım halde okuyamıyorum
Tamam önemli konulardır ama renkli harflerle bold işaretleriyle yazsak da çok fazla büyütmesek karakterleri olmaz mı?
:gulegule

Selamün aleyküm...Aslında bendede var yazıları büyük olan konular o şöyle oldu...Eski sitede yazının en büyük hali normal boyuttaydı ....Şimdi o boyutlar yeni sitede çok büyük oldu...Galiba konuyu açanların düzeltmeleri gerek anlaşılmıyo tam olarak...Allah(c.c)'ya emanet olun..

Semra Ece

Kayıtlı Kullanıcı
Bilmiyordum eski site olayını affedin
İlginize teşekkür ederim

Selamün aleyküm...Aslında bendede var yazıları büyük olan konular o şöyle oldu...Eski sitede yazının en büyük hali normal boyuttaydı ....Şimdi o boyutlar yeni sitede çok büyük oldu...Galiba konuyu açanların düzeltmeleri gerek anlaşılmıyo tam olarak...Allah(c.c)'ya emanet olun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt