kardeşim emeğine sağlık.biz 8 kardeşiz 3 kız 5 erkek olmak üzere erkeklerin küçüğüz ve en büyük abim evlendi benim yazım 7 ila 8 arsı yanlış hatırlamıyorsam biz yengemizden gün görmedik annem olsun babam olsun o kadar saygısızlıklarına rağmen sustular ilk geliinimizdi çünkü.kendini sevdirmedi.ve benden 2 yaş büyük ablam var oda küçüktü ve ağlıyarak birbirimize söz verdik dedi bana sultan bizde evlenecez ama yengemin bize davrandığı gibi kaynanamıza davranmıcaz söz ver dedi bende söz dedim.ve oda evlendi çok şükür iyi kaynana eline düştü çok iyi ve bende evlendim daha yeni 5 ayı bitirdik 6.ayın içerisindeyik kaynanamın kötülüğünü bilmiyorum daha ileri zamanda ortaya çıkarsa o başka .ama kaynanamın bizde kalmasına hiç gocunmuyorum,daha iyi memnun kalıyorum,ona karşı konuşmalarım arkadaş gibi bazı patavatsız kelimeler kullansam cahilliğime bağışlıyor.ki kötü olsada kötülüğğe kötülükle karşılık vermem ben çünkü 8 yaşımda sözüm var.yeri gelicek bende yaşlanıcam yeri gelecek bende anne olucam yeri gelecek bende kaynana olucam o yüzden ben çok memnunum şimdilik.