Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yaşlılarımız (1 Kullanıcı)

mehda

Kayıtlı Kullanıcı
yaşlılarımıza sahip çıkalım ve onlara hakettikleri saygıyı gösterelim lütfen...bugün yaşlılarımızla ilgili bir film izledim ve çok etkilendim.unutmayalımki bizler de yaşlanıcaz birgün.bebeklerimize gösterdiğimiz ilgi ve şefkati analarımızdan babalarımızdan esirgemeyelim.insan yaşlandıkça daha duygusal oluyor çünkü...

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm mehda kardeşim. hatırlatmaınz için ALLAH razı olsun. mevla yar veyardımıcınız olsun.

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim emeğine sağlık.biz 8 kardeşiz 3 kız 5 erkek olmak üzere erkeklerin küçüğüz ve en büyük abim evlendi benim yazım 7 ila 8 arsı yanlış hatırlamıyorsam biz yengemizden gün görmedik annem olsun babam olsun o kadar saygısızlıklarına rağmen sustular ilk geliinimizdi çünkü.kendini sevdirmedi.ve benden 2 yaş büyük ablam var oda küçüktü ve ağlıyarak birbirimize söz verdik dedi bana sultan bizde evlenecez ama yengemin bize davrandığı gibi kaynanamıza davranmıcaz söz ver dedi bende söz dedim.ve oda evlendi çok şükür iyi kaynana eline düştü çok iyi ve bende evlendim daha yeni 5 ayı bitirdik 6.ayın içerisindeyik kaynanamın kötülüğünü bilmiyorum daha ileri zamanda ortaya çıkarsa o başka .ama kaynanamın bizde kalmasına hiç gocunmuyorum,daha iyi memnun kalıyorum,ona karşı konuşmalarım arkadaş gibi bazı patavatsız kelimeler kullansam cahilliğime bağışlıyor.ki kötü olsada kötülüğğe kötülükle karşılık vermem ben çünkü 8 yaşımda sözüm var.yeri gelicek bende yaşlanıcam yeri gelecek bende anne olucam yeri gelecek bende kaynana olucam o yüzden ben çok memnunum şimdilik.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm....Çok haklısınız...Güzel bir konuya değinmişsiniz...Rabbim sizden razı olsun inşallah..Hayırlı günler..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt