Annemi kaybettim 23,10,2007 de hayatta dek yaşama kaynağımdı, tutunacağım tek daldı ve gitti çok acı çekiyorum alışamadım yokluğunu bundan bir ay önce bu siteye kayıt oldum annem o sıralar yoğun bakımda yatıyordu Allahım onu bana bağışlasın diye dualar ediyordum bu siteye kayıt oldum çünkü belki bilmediğim dualar yada bilmiyorum belki manevi bir şey bulmak için işte her heyse ama olmadı ne kadar dua ettiysem ne kadar tespih çektiysem olmadı yaşamadı Allah onun ömrünü bu kadar vermiş demekki ama ben hala acı çekiyorum kendimi başklarını şuçluyorum şeytan bir sürü vesvese veriyor intihar eşiğine geldim gerçekten bana acıyın diye yamıyorum bunu sağdece paylaşmak istedim hep rüyamda görüyorum annemi sürekli her gördüğüm rüya aynı gibi annem diriliyor hep bana geri dönüyor sonrada hayal kırıklığı içinde uyanıyorum ve acılarım kat kat artıyor ölmek istiyorum bu acıyı çekmek çok zor hayatta yanlız kalmak çok kötü ama kabir azabından ve Allah a şirk koşmaktan korkuyorum ama bi ümit işte belki affeder Allah diyorum inşallah affeder :A eğer nefsime yenik düşersem yada şeytana hayırlı günler....
REFULUN82 KARDEŞİMİZ İÇİN YASİN ŞERİF OKURMUSUNUZ
BEN YASİNİ BİLMİYORUM YERİNE 500 ADET TEFRİCİYE OKUYACAM
REFULUN82 KARDEŞİMİZ İÇİN YASİN ŞERİF OKURMUSUNUZ
BEN YASİNİ BİLMİYORUM YERİNE 500 ADET TEFRİCİYE OKUYACAM