Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

YASİN SÜTÜYLE BÜYÜYEN ÇOÇUK (1 Kullanıcı)

gecem

Kayıtlı Kullanıcı
İMANLI BİR KADIN,ÇOÇUĞUNU EMZİRİRKEN DAİMA YASİN SÜRESİNİ BAŞTAN SONA KADAR OKURMUŞ.KADIN YASİNİ BİTİRİNCEYE KADAR ÇOÇUK EMMEYİ BİTİRİR VEBU ADETİNİ MUNTAZAMAN DEVAM ETTİRMİŞ.ÇOÇUK BÜYÜMÜŞ,HAYIRLI,ALİM,FAZIL BİR ZAT OLMUŞ.KADIN OĞLUNA ARASIRA DERMİŞ;_"OĞLUM!SAKIN BU FAZİLETİNİ HEP KENDİNDEN BİLME,BE3N SENİ YASİN SÜTÜ İLE BÜYÜTTÜM"............................................................................................................................................................................................................................BUGÜNKÜ GÜNÜMÜZDE BUNA RİAYET EDEN VARMI ACABA?BUNUN İÇİN ÇOÇUKLARIMIZ İSYANKAR OLDULAR,ASİ OLDULAR.DÜNKÜ ECDADADIMIZ YASİN OKUYARAK HATTA ABDESTSİZ BİLŞE ÇOÇUĞUNA SÜT VERMİYORLARDI.ÇÜNKÜ VEBALİNİ ZAMANLA ANNELER ÇEKİYORLAR.DİKKAT EDELİM LÜTFEN ANNELERİMİZZZZ....................

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
RE: YASİN SÜTÜYLE BÜYÜYEN ÇOÇUK

ALLAH razi olsun yaziniz cok guzel ve gerceklerle dolur.size katilmamak elde degil ne yazikki.cocugun daha dunyaya gelmeden once biz anneler cok isler dusuyor.ama bunu ne kadar yapabiliyoruz oda soru:(yarin oburgunde cocugumuzda hosnut olmadigimiz bir hal goruncede neden boyle oldu bu cocuk diyoruz.aslinda suclu kendi adima konusacak olsak bizleriz:(ALLAH dogru yolundan ayirmasin insaallah.

ahsen-1

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim paylaşımın için sağol.çok güzel biryazı yazmışsın.emeğine sağlık.

ahsen-1

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim paylaşımın için sağol.çok güzel biryazı yazmışsın.emeğine sağlık.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim çok güzel bir olay.
Öyleki bu gibi ince düşünen anne ve babalarımız abdestsiz yemek pişirmeyez, besmelesiz iş yapmayaz, abdestsiz yere basmaz, çocuğu doğduğu zaman alim birisi olsun diye göbek bağını ünlü hadisçilerin, tefsircilerin, fıkıhçıların kitapları üzerinde keserlermiş.

heartbroken

Kayıtlı Kullanıcı
İMANLI BİR KADIN,ÇOÇUĞUNU EMZİRİRKEN DAİMA YASİN SÜRESİNİ BAŞTAN SONA KADAR OKURMUŞ.KADIN YASİNİ BİTİRİNCEYE KADAR ÇOÇUK EMMEYİ BİTİRİR VEBU ADETİNİ MUNTAZAMAN DEVAM ETTİRMİŞ.ÇOÇUK BÜYÜMÜŞ,HAYIRLI,ALİM,FAZIL BİR ZAT OLMUŞ.KADIN OĞLUNA ARASIRA DERMİŞ;_"OĞLUM!SAKIN BU FAZİLETİNİ HEP KENDİNDEN BİLME,BE3N SENİ YASİN SÜTÜ İLE BÜYÜTTÜM"............................................................................................................................................................................................................................BUGÜNKÜ GÜNÜMÜZDE BUNA RİAYET EDEN VARMI ACABA?BUNUN İÇİN ÇOÇUKLARIMIZ İSYANKAR OLDULAR,ASİ OLDULAR.DÜNKÜ ECDADADIMIZ YASİN OKUYARAK HATTA ABDESTSİZ BİLŞE ÇOÇUĞUNA SÜT VERMİYORLARDI.ÇÜNKÜ VEBALİNİ ZAMANLA ANNELER ÇEKİYORLAR.DİKKAT EDELİM LÜTFEN ANNELERİMİZZZZ....................

Allah razı olsun ne kadar güzel bir paylaşım, çok mutlu oldum bunu öğrendiğim için erkenden. Rabbim uygulamayı nasip etsin inş.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
sa bende bi sohbette dinlemiştim bu yazdıklarınızı evet öyle olmamız gerekiyor bende anne değilim ama ilerde nasip olursada olursam allah inş. bu şekilde yaptırmayı nasip eder.cümlemizede tabiii.aeolun paylaşımınız içinde çok sağolun..

MAVİ LEYLAK

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamü Aleyküm Kardeşim
Güzel Bir Konuya Deyinmişin
Bende Size Bir Kissa Anlatayim Bununlala Ilgili

Imami Azam

Imami Azamin Dogmadan önce Babasi Bir Dere Kenarinda Elma Buluyor Ve Alip

Elmayi Isiriyor Ama Daha Suyu Bile Gitmeden Aklina Geliyo Ve
Dere Böyü Takip Edip Elmanin Sahibini Buluyo Helallik Diliyo Bahce Sahibi Bana 7 Sene çalişirsan Helal Ederim Diyo Kabul Ediyo Ve 7 Sene Bitiyo Gitmek Için Adamdan Izin Aliyo Adam Gidemessin Benim çok çok çirkin Kizim Var Onunla Evlenirsen Helal Edrim Diyo Mecbur Kabul Ediyo Sonra Adam Eşinin Odasina Giriyo Yüzünü Açiyo çok Güzel Bir Hanim Hemen çikip Bahçe Sahibinin Yanina Gidiyo Içerdeki Sizin Kiziniz Degil Hayir Dyo Benim Kizim Dio Sonra Hamile Kaliyo Ve Imami Azam Doguyo Ve 3 Günde Haiz Oluyo Eger O Elmeyi Isirmasaymiş 1 Günde Hafiz Olurmuş

Kardeşim Birde Bizi Düşünün Besmele Yok Abdest Yok
Süütü Emzirirken Besmele Yok Abdesyok Yedigimiz Yemekler Abdessiz Yapiliyo Siz Buyrun Gaflaeti Ahhhhhhhhh Ahhhhhhhhh Anne Ve Bababalr Ve Onalrin Anne Babalari çok Vabel Deyiz çok

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
çok çok önemli bir paylaşım.Allah razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt