Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yasin Okuyan Çocuk(buda çok güze kardeşlerim) (2 Kullanıcı)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
[youtube]naZ5obX2t4s[/youtube]

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum öğretmenım bende arada tutukluk yaptı
elıne sağlık cok ama cok guzel
olmuş
allaha emanet ol

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum öğretmenım bende arada tutukluk yaptı
elıne sağlık cok ama cok guzel
olmuş
allaha emanet ol

aleykümselam saygıdeğer öğretmenim bu gibi durumlarda durdurup üyüklenmesini beklerseniz takılamdan izleyebilirsiniz...bazı videolarda olabiliyor...ALLAH razı olsun...selam ve dua ile kalın...hayırlı akşamlar...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum hocam
HAY ALLAH RAZI OLSUN.ELLERİN DERT GÖRMESİN.
ŞU ÇOCUGUN KURAN OKUMASINA DOYMADIM GİTTİ.İNAN ALLAHA HER GÜN DİNLESEM USANMAM.
BENİM DUT AGACINA KONAN BÜLBÜL GİBİ MÜBAREK YAAA.
MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN KORUSUN.RABBIM SANADA BÖYLE BİR HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN.:)SELAMETLE.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum hocam
HAY ALLAH RAZI OLSUN.ELLERİN DERT GÖRMESİN.
ŞU ÇOCUGUN KURAN OKUMASINA DOYMADIM GİTTİ.İNAN ALLAHA HER GÜN DİNLESEM USANMAM.
BENİM DUT AGACINA KONAN BÜLBÜL GİBİ MÜBAREK YAAA.
MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN KORUSUN.RABBIM SANADA BÖYLE BİR HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN.:)SELAMETLE.

Aleykümselam benim gönlü ummanlar kadar büyük ve güzel olan abim...ne güzel abim KUR'AN'a doyulur mu hiç...ALLAH razı olsun...ALLAH razı olsun inşaallah abim cümlemize nasip eylesin...ALLAHa emanet olunuz...selam ve dua ile...

Kaan Erdem

Yönetici
bülbül gibi şakıyor maşaALLAH.SELAM VE DUA İLE KLAIN KARDEŞİM.SELAMETLE.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
sa ellerinize sağlık ALLAHA CC emanet olun

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Maşaallah Subhanellah RABBİM Yaratmış güzelliğiyle tecelli etmiş bizide ondan haberdar etmiş Hamdolsun ben daha önceden dinlemiştim ama ilk kez dinleyecek kardeşlerime vesile olduğunuz için RABBİM razı olsun

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Maşaallah Subhanellah RABBİM Yaratmış güzelliğiyle tecelli etmiş bizide ondan haberdar etmiş Hamdolsun ben daha önceden dinlemiştim ama ilk kez dinleyecek kardeşlerime vesile olduğunuz için RABBİM razı olsun

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

Aleykümselam kardeşim...ne güzel bizim kadar gecikmemişsiniz...ALLAHım size önceden nasip etmiş...ALLAH razı olsun...selam ve dua ile...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Kuran-ı Kerim’in şarkı söylercesine okunup haz duyulduğu, hatta kişi alim olmadığı halde bu okuyuşundan dolayı itibar gördüğü zaman…
Son Zamanlarla İlgili Hadisler, s. 31
selamün aleyküm
emeginize saglık çok güzek okuyor maşallah
yanlız yukarda yazdıgım hadis dorultusunda
bu yorumun şarkı tarzında oldugunu düşünüyorum
bu konu ile bilgisi olan arkadaşlarımın beni bu konuda aydınlatmalarını istiyorum affınıza sıgınarak
rabbime emanet olun selametle

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Kuran-ı Kerim’in şarkı söylercesine okunup haz duyulduğu, hatta kişi alim olmadığı halde bu okuyuşundan dolayı itibar gördüğü zaman…

Son Zamanlarla İlgili Hadisler, s. 31

selamün aleyküm

emeginize saglık çok güzek okuyor maşallah

yanlız yukarda yazdıgım hadis dorultusunda

bu yorumun şarkı tarzında oldugunu düşünüyorum

bu konu ile bilgisi olan arkadaşlarımın beni bu konuda aydınlatmalarını istiyorum affınıza sıgınarak

rabbime emanet olun selametle

esteğfirullah kardeşim...ben bu konu hakkında sizi aydınlatacak bir bilgiye sahip değilim ama bilgisi olan arkadaşlar yazacaklardır...haklı olabilirsiniz...Belki başka bir forum açarsanız katılım daha çok olabilir...ne dersiniz...selam ve dua ile...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
isterseniz siz açın anlayışınız için teşekkür ederim,daha önceki eklediginiz videodaki yorum gerçekten okunması gerktigi gibydi ama bunda teretüdlüyüm, ama konu hakkında fazla bilgim yok bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum gerçekten aydınlanmam için tekrar teşekkür ederim
selametle

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
isterseniz siz açın anlayışınız için teşekkür ederim,daha önceki eklediginiz videodaki yorum gerçekten okunması gerktigi gibydi ama bunda teretüdlüyüm, ama konu hakkında fazla bilgim yok bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum gerçekten aydınlanmam için tekrar teşekkür ederim
selametle

Biraz bekleyelim o zaman kardeşim burada içimizi aydınlatacak bir yorum yazılmazsa, başka bir forum açalım...bir de hadisin tamamı bu kadar mı şey aklıma geldi...Kıyamet alametleri ile ilgili mi acaba...selam ve dua ile...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
evet öyle sanıyorum ahir zaman halleri ile ilgili bir hadis nasıl isterseniz,hakkınızı helal edin belkide böyle bir istekte bulunmamalıydım.selametle

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
evet öyle sanıyorum ahir zaman halleri ile ilgili bir hadis nasıl isterseniz,hakkınızı helal edin belkide böyle bir istekte bulunmamalıydım.selametle

esteğfirullah kardeşim...helalı hoş olsun...öyle düşünmeyiniz...selam ve dua ile...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
saol kardeşim hayırlısı olsun
inşallah hep beraber aydınlanırız bir müminede bu yakışır oku ilk emir degilmi ,konuları irdelemeden düşünmeden araştırmadan hemen kabul etmek dogru degil diye düşünüyorum
rabbim razı olsun selametle

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
saol kardeşim hayırlısı olsun
inşallah hep beraber aydınlanırız bir müminede bu yakışır oku ilk emir degilmi ,konuları irdelemeden düşünmeden araştırmadan hemen kabul etmek dogru degil diye düşünüyorum
rabbim razı olsun selametle

kesinlikle kardeşim...babam bir gün şöyle demişti...Dinsiz ilim kör, ilimsiz din topal...(yanlışlıktan ALLAHa sığınırım) artık kendimi söyledi, bir yerden mi duydu bilmiyorum hala...selam ve dua ile...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
kesinlikle kardeşim...babam bir gün şöyle demişti...Dinsiz ilim kör, ilimsiz din topal...(yanlışlıktan ALLAHa sığınırım) artık kendimi söyledi, bir yerden mi duydu bilmiyorum hala...selam ve dua ile...

babanız ne kadar dogru ne güzel söylemiş .sonsuz saygılarımı gönderiyorum
kardeşim... istemeden ve hatta hakkım olmuyarak formunuzu meşkul ettim.bunun üzüntüsünü taşımaktayım .hakkınızı helal edin.
rabbimin sonsuz rahmeti bereketi ve magfireti üzürinize olsun
selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt