selamunaleykum öğretmenım bende arada tutukluk yaptı
elıne sağlık cok ama cok guzel
olmuş
allaha emanet ol
selamun aleykum hocam
HAY ALLAH RAZI OLSUN.ELLERİN DERT GÖRMESİN.
ŞU ÇOCUGUN KURAN OKUMASINA DOYMADIM GİTTİ.İNAN ALLAHA HER GÜN DİNLESEM USANMAM.
BENİM DUT AGACINA KONAN BÜLBÜL GİBİ MÜBAREK YAAA.
MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN KORUSUN.RABBIM SANADA BÖYLE BİR HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN.SELAMETLE.
bülbül gibi şakıyor maşaALLAH.SELAM VE DUA İLE KLAIN KARDEŞİM.SELAMETLE.
sa ellerinize sağlık ALLAHA CC emanet olun
Selamün Aleyküm Maşaallah Subhanellah RABBİM Yaratmış güzelliğiyle tecelli etmiş bizide ondan haberdar etmiş Hamdolsun ben daha önceden dinlemiştim ama ilk kez dinleyecek kardeşlerime vesile olduğunuz için RABBİM razı olsun
SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
Kuran-ı Kerim’in şarkı söylercesine okunup haz duyulduğu, hatta kişi alim olmadığı halde bu okuyuşundan dolayı itibar gördüğü zaman…
Son Zamanlarla İlgili Hadisler, s. 31
selamün aleyküm
emeginize saglık çok güzek okuyor maşallah
yanlız yukarda yazdıgım hadis dorultusunda
bu yorumun şarkı tarzında oldugunu düşünüyorum
bu konu ile bilgisi olan arkadaşlarımın beni bu konuda aydınlatmalarını istiyorum affınıza sıgınarak
rabbime emanet olun selametle
isterseniz siz açın anlayışınız için teşekkür ederim,daha önceki eklediginiz videodaki yorum gerçekten okunması gerktigi gibydi ama bunda teretüdlüyüm, ama konu hakkında fazla bilgim yok bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum gerçekten aydınlanmam için tekrar teşekkür ederim
selametle
evet öyle sanıyorum ahir zaman halleri ile ilgili bir hadis nasıl isterseniz,hakkınızı helal edin belkide böyle bir istekte bulunmamalıydım.selametle
saol kardeşim hayırlısı olsun
inşallah hep beraber aydınlanırız bir müminede bu yakışır oku ilk emir degilmi ,konuları irdelemeden düşünmeden araştırmadan hemen kabul etmek dogru degil diye düşünüyorum
rabbim razı olsun selametle
kesinlikle kardeşim...babam bir gün şöyle demişti...Dinsiz ilim kör, ilimsiz din topal...(yanlışlıktan ALLAHa sığınırım) artık kendimi söyledi, bir yerden mi duydu bilmiyorum hala...selam ve dua ile...