selamünaleyküm kardeşim
hadi gözünüz aydın oldun inşaallah diğerleride yüzünüzü güldürür
bu arada nerde ve hangi bölümdee okuyorsun kardeşim kaçıncı sınıf
selam ve dua ile ...
selamün aleyküm kardeşim...
gözün aydın..
inşallah hepsinden hayırlısıyla geçersin...
o bitiş günü o kadar güzelki demi..
selam ve dua ile..
aleyküm selam
Allah razı olsun abilla
evet okadar güzelki insanın sırtındaki bir anda hafifliyor ve çok rahata kavusuyor. simdide bir an önce hepsinin açıklanmasını bekliyorum. Ortalamam yüksek olursa direk eve gitcem yoksa 18 ine kadar bekleyip yaz okuluna kayıt olduktan sonra gitcem. Bakalım inşallah beklediğim gibi olur
Selamün Aleyküm.
Allah utandırmasın.
senin adına çok sevindim kardeşim.
diğer sınavlarında dilediğin gibi geçmiştir inşallah.
selam ve dua ile kardeşim
inşallah kardeşim...,
bir gün benim en son finalim 11 de bitecek bende 11,30 da pilet aldım..
sınava girmeden önce sınav hocasının yanına gittim. hocam sınav kaçta biter geç bitebilirmi diye. hocada hayırdır elmas neden sordun dedi. bende hocam pilet aldımda dedim. keçe aldın dedi 11,30 demiştim...
hoca gülmüştü elmas senn için sınavı 11,30 da bitirecem sen burada kalacaksın böylelikle. hemen sınav biter bitmezine piletmi alınır diye.....
allahtan erken bittirdi vede sınav salonuunda arkadaşlar sizde bir arkadaşınız gibi pileti sınav bitişine almayın bir daha bir dahaki sınavı uzatacagım yoksa demişti...
neydi ama ya...
çok güzeldi. ben sınavım biter bitmez hemen giderdim..
çok şükür yaz okullarınada kalmadım..
inşallah sende kalmazsın kardeşim..
hayırlı haberlerini bekleriz..
selam ve dua ile..
veri tabanıda açıklanmış daha bugün sınav olduk ve hoca hemen okumuş CB düşürmüşüm her sey istediğim gibi gidiyor YaRabbim Sana Şükürler Olsun
sevindim...
inşallah devamı gelir..
hadi hayırlısı...
inşallah diğer derslerdende gecersin kardeşim hayırlı olsun universitedeki finallerim aklıma geldi ne guzel gunlerdi ne guzel heyacanlardı biranönce bitirip eve gideceğim diye kendimi motive edişlerim bir tıp okuyormus gibi sanki 5 saat calısma salonundan cıkmamalarım sınav öncesi heyecanım sınav kagıdını verdikten sonra sınavdan cıkınca tekrar girip imzamı attım mı diye bakmalarım (arkadaşımızın sınavı gecersiz sayılınca ben iyice telas yapmıstım
hey gidi günler hey cok özledim ben universite hayatımı