Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yasasın finaller bitti (1 Kullanıcı)

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
çok şükür bu gün son sınavımızı olduk. 2 tane dersin sonucu açıklandı ben 2 kisindende geçtim inşallah diğer 6sida iyi gelir.​

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim
hadi gözünüz aydın oldun inşaallah diğerleride yüzünüzü güldürür
bu arada nerde ve hangi bölümdee okuyorsun kardeşim kaçıncı sınıf
selam ve dua ile ...

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim
hadi gözünüz aydın oldun inşaallah diğerleride yüzünüzü güldürür
bu arada nerde ve hangi bölümdee okuyorsun kardeşim kaçıncı sınıf
selam ve dua ile ...

aleyküm selam
Allah razı olsun inşallah hepsi iyi gelir...
Ispartanın ULUBORLU ilçesinde Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama okuyorum 1. sınıf. Gerçi artık 2. sınıf olduk

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim...
gözün aydın..
inşallah hepsinden hayırlısıyla geçersin...
o bitiş günü o kadar güzelki demi..
selam ve dua ile..

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim...
gözün aydın..
inşallah hepsinden hayırlısıyla geçersin...
o bitiş günü o kadar güzelki demi..
selam ve dua ile..

aleyküm selam
Allah razı olsun abilla
evet okadar güzelki insanın sırtındaki bir anda hafifliyor ve çok rahata kavusuyor. simdide bir an önce hepsinin açıklanmasını bekliyorum. Ortalamam yüksek olursa direk eve gitcem yoksa 18 ine kadar bekleyip yaz okuluna kayıt olduktan sonra gitcem. Bakalım inşallah beklediğim gibi olur

YaralıGönül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm.

Allah utandırmasın.

senin adına çok sevindim kardeşim.

diğer sınavlarında dilediğin gibi geçmiştir inşallah.

selam ve dua ile kardeşim

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam
Allah razı olsun abilla
evet okadar güzelki insanın sırtındaki bir anda hafifliyor ve çok rahata kavusuyor. simdide bir an önce hepsinin açıklanmasını bekliyorum. Ortalamam yüksek olursa direk eve gitcem yoksa 18 ine kadar bekleyip yaz okuluna kayıt olduktan sonra gitcem. Bakalım inşallah beklediğim gibi olur

inşallah kardeşim...,
bir gün benim en son finalim 11 de bitecek bende 11,30 da pilet aldım..
sınava girmeden önce sınav hocasının yanına gittim. hocam sınav kaçta biter geç bitebilirmi diye. hocada hayırdır elmas neden sordun dedi. bende hocam pilet aldımda dedim. keçe aldın dedi 11,30 demiştim...
hoca gülmüştü elmas senn için sınavı 11,30 da bitirecem sen burada kalacaksın böylelikle. hemen sınav biter bitmezine piletmi alınır diye.....
allahtan erken bittirdi vede sınav salonuunda arkadaşlar sizde bir arkadaşınız gibi pileti sınav bitişine almayın bir daha bir dahaki sınavı uzatacagım yoksa demişti...
neydi ama ya...
çok güzeldi. ben sınavım biter bitmez hemen giderdim..
çok şükür yaz okullarınada kalmadım..
inşallah sende kalmazsın kardeşim..
hayırlı haberlerini bekleriz..
selam ve dua ile..

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm.

Allah utandırmasın.

senin adına çok sevindim kardeşim.

diğer sınavlarında dilediğin gibi geçmiştir inşallah.

selam ve dua ile kardeşim

ALlah razı olsun abi
İNşallah duaların kabul olur.
Selam ve Dua ile..

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı

inşallah kardeşim...,
bir gün benim en son finalim 11 de bitecek bende 11,30 da pilet aldım..
sınava girmeden önce sınav hocasının yanına gittim. hocam sınav kaçta biter geç bitebilirmi diye. hocada hayırdır elmas neden sordun dedi. bende hocam pilet aldımda dedim. keçe aldın dedi 11,30 demiştim...
hoca gülmüştü elmas senn için sınavı 11,30 da bitirecem sen burada kalacaksın böylelikle. hemen sınav biter bitmezine piletmi alınır diye.....
allahtan erken bittirdi vede sınav salonuunda arkadaşlar sizde bir arkadaşınız gibi pileti sınav bitişine almayın bir daha bir dahaki sınavı uzatacagım yoksa demişti...
neydi ama ya...
çok güzeldi. ben sınavım biter bitmez hemen giderdim..
çok şükür yaz okullarınada kalmadım..
inşallah sende kalmazsın kardeşim..
hayırlı haberlerini bekleriz..
selam ve dua ile..

vallahi abla ben bileti 18 ine aldım.. Sen baya bir erken davranmışsın şansın yaver gitmiş yoksa bilet yanardır:) Allah yardımcın olmus. Ya benim ilk dönem iki tane alt var bu dönemde 2 tane bekliyorum tabi inşallah beni yanıltır. Ortalamam yüksek olursa ozaman kalmayacam yaz okuluna hemen memlekete gidip işime baslayacam yoksa yaz okuluna kalacam. Bakalım ya hayırlısı ne ise o olsun

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
veri tabanıda açıklanmış daha bugün sınav olduk ve hoca hemen okumuş CB düşürmüşüm her sey istediğim gibi gidiyor YaRabbim Sana Şükürler Olsun

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah diğer derslerdende gecersin kardeşim hayırlı olsun universitedeki finallerim aklıma geldi ne guzel gunlerdi ne guzel heyacanlardı biranönce bitirip eve gideceğim diye kendimi motive edişlerim bir tıp okuyormus gibi sanki 5 saat calısma salonundan cıkmamalarım sınav öncesi heyecanım sınav kagıdını verdikten sonra sınavdan cıkınca tekrar girip imzamı attım mı diye bakmalarım (arkadaşımızın sınavı gecersiz sayılınca ben iyice telas yapmıstım :)
hey gidi günler hey cok özledim ben universite hayatımı

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah diğer derslerdende gecersin kardeşim hayırlı olsun universitedeki finallerim aklıma geldi ne guzel gunlerdi ne guzel heyacanlardı biranönce bitirip eve gideceğim diye kendimi motive edişlerim bir tıp okuyormus gibi sanki 5 saat calısma salonundan cıkmamalarım sınav öncesi heyecanım sınav kagıdını verdikten sonra sınavdan cıkınca tekrar girip imzamı attım mı diye bakmalarım (arkadaşımızın sınavı gecersiz sayılınca ben iyice telas yapmıstım :)
hey gidi günler hey cok özledim ben universite hayatımı

güzel bir üniversite yılları geçirmişsiniz. Yanlız ben hiç 5 saat kadar ders çalıştığımı hatırlamıyorum. Maşalllah siz baya bir çalışkanmışsınız. Ben en çok 2 saat fln çalışabilirim o da zoru zoruna. Buna rağmen çok şükür derslerim iyi:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt