Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

YAŞAR ALPTEKİN**DEĞİŞİMİN ÖYKÜSÜ (1 Kullanıcı)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
SELAMUN ALEYKÜM

SON GÜNLERİN EN ÇOK KONUŞULAN KİŞİLERİNDEN BİRİSİ YAŞAR ALPTEKİNİN VERDİĞİ RÖPORTAJI DEĞİŞİKLİK YAPMADAN PAYLAŞMAKİSTEDİM...BUNU YAPAN SABAH GAZETESİ OLUNCA SATIR ARALARINDAKİ İMALARDA DİKKAT ÇEKİCİ...FAKAT GENEDE OKUNMAYA DEĞER..ÖZELLİKLE NAMAZLA YENİDEN DOĞDUM İSİMLİ KİTABI BÜYÜK SÜKSE YAPAN ALPTEKİN,BİRÇOK GENCİN BU KİTAPLA NAMAZA BAŞLAMASINADA VESİLE OLMUŞTUR...
KENDİ TABİRİYLE ESKİDEN TAM BİR CAHİLİYE DÖNEMİ YAŞAYAN ALPTEKİN ŞU ANDA BİRÇOK GENCİN İDOLÜ DURUMUNDA OLUP ,VERDİĞİ MESAJLARLA BU GENÇLERİN GERÇEĞİ ARAYIŞ SERÜVENİNDE MİHENK TAŞI OLAN KİTABI İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE TOPLAMIŞTIR..
RABBİM CC BU YOLDA HİZMETLERİNİ MUVAFFAK ETSİN...
ÖZELLİKLE GRUP,CEMAAT AYRIMI YAPMAMASI VE Kaynağım şelaledir ama gün gelir bir çeşmeden de su içerim SÖZÜ İLE ÜMMETE BİRLİK MESAJI VERMESİNİ TAKDİR VE TEBRİK EDİYORUM...

**ALINTI**
Bir dönemin ünlü manken ve oyuncusu Yaşar Alptekin, Allah, kirli bir gümüşü temizler gibi benim tozumu aldı dedi ve sakal ve sarık takmaktan niye vazgeçtiğini de açıkladı.
Nurdeniz Kutselin röportajı

Bir dönem çevirdiği filmlerle genç kızları peşinde koşturan manken ve aktör Yaşar Alptekinin kendi deyimiyle tozu alındı. Yaşam tarzını tamamen değiştirip kendini dine adayan 45 yaşındaki aktör, 3 yıl önce Sakıp Sabancının cenazesi sonrası geçirdiği değişimi, Namazla Yeniden Doğdum adlı kitabında kaleme aldı. Yaklaşık 3 yıldır, her gününü dini kitaplar okuyup, özel diktirdiği namaz kıyafetiyle evinde dualar okuyarak geçiren, vaktinin kalan kısmında da gençlerle dini sohbetlerde buluşan Alptekin, öğle namazını da Eyüp Camiinde kılıyor. Hakkında çıkan şantaj, seks kasetleri, uyuşturucu iddiaları ve sansasyonel yaşamıyla bilinen Alptekin, motosikletiyle geldiği Eyüpde yeni bir muhafazakar hayran kitlesi oluşturmuş

GÜMÜŞ GİBİ TEMİZLENDİM
Geçmişine sünger çektiğini söyleyen Alptekinle öğle namazı sonrası, kendisiyle fotoğraf çektirmek için sıraya giren türbanlı hayranlarının gölgesinde konuştuk. Bizi Selamın aleyküm diyerek karşılayan, dualarla uğurlayan Alptekinle kimi zaman gözlerinin dolduğu, ellerinin titrediği bir röportaj gerçekleştirdik..

* Şimdiye dek sizi hep sansasyonel olaylarla hatırladık. Ancak şimdi Namazla yeniden doğdum diyor, kendinizi dine adadığınızı belirtiyorsunuz. Böyle bir dönüşüm nasıl gerçekleşti?

Ben arayış içindeydim. Cahiliye döneminde reikiyle ilgilendim, Budizmle ilgilendim, dünya dinler tarihini inceledim. Her şeyi araştırdım. Halbuki benim elimin yanında olan şeyi başka yerde aramışım. Kendi kitabım Kurana döndüğümde gördüm ki, tüm o dinler bizim kitabımızdan alınıp makyajlanıp bize satmışlar. Rabbim de niyetin samimiyetini anlayınca bakan gözlerinizi gören göz yapıyor. Tozum alındı, rabbim benim tozumu aldı. Hani kirli gümüşü temizlersiniz ya, öyle işte. Rabbim bazı şeyleri vesile ediyor.

* Size vesile olan olay neydi?
Bana vesile olan rahmetli Sakıp Sabancının cenazesiydi. Hayatımda namaz kılmışlığım, cenaze namazına gitmişliğim yoktu. Bir gün evde televizyonu açmak, müzik dinlemek istedim, kanal değiştirirken Sabancının cenazesinin Fatih Camiinden kaldırılacağını duydum. O cümle bir iki kablonun kısa devre yapması gibi içimi titretti. Nedenini bilmiyorum, bu işleri bilen bir arkadaşımı arayıp cenazeye gitmek istediğimi söyledim. O dönem kendini beğenen, artist bir tiptim. Motorcu kıyafetlerimle havalı gittim camiye. Güneş gözlüklerimin yanından Beni tanıyan var mı? diye bakıyordum.

RUHUM BEDENİMDEN AYRILDI
* Neden etrafa bakıyordunuz?
O dönem tribüne oynuyordum. O artist havam Fatih Camiinin avlusundan girerken sönmeye başladı. Lastiğin havasının alınması gibi söndüm, hiç oldum. O sırada yılanın deri değiştirmesi gibi ruhum bedenimden ayrıldı. İnsanları incelemeye başladım. Tabutta yatan, Türkiyenin en zengin işadamlarından birisiydi ve sahibi olduğu hiçbir şeyi yanında götüremiyordu. Titremeyle soluma döndüm, çınar ağacının altında yaşlı bir teyze gördüm. Bir anda onun duaları kulağıma geldi. Bilmediğim duaları mırıldanır oldum. Öğle uykusundan uyanır gibi yanımdaki arkadaşımın koluna yapışıp, bana namaz kılmasını öğretmesini istedim. Bana Senin kafana bir şey mi düştü abi dedi. Namaz kılacak en son insanlardan biridiydim. Çöplüğün içinde, günahkar biriydim.

* İlk namazı da o gün mü kıldınız?
Akşam arkadaşım seccade, takke, tesbih getirmiş. Bana tek tek duaları, abdest almayı, namaz kılmayı öğretti. Kağıtlara yazıp dua ederken kopya çekiyordum. Gece 10da gitti ama ben sabaha kadar dua ezberledim. Artık içim içime sığmıyordu. Gidip camide namaz kılmak istedim. Yürüyerek Kozyatağı Mehmet Çavuş Camiine gittim. Ak sakallı, ak saçlı, kırmızı süveterli bir dede gelip beni içeri aldı. Rabbimin huzuruna ilk gelişimdi. Ezan okundu, tüm vücudum, hücrelerim titredi. Unutamadığım bir namaz kıldım.

* Eski dostlarınızla görüşüyor musunuz? Değişiminizi yadırgadılar mı?
Kimi deli gözüyle baktı. Bazıları uçtuğumu düşündü. Buna yakın çevrem, ailem de dahildi. Kandırıldığımı, tarikata girdiğimi düşündüler. Cahiliye döneminde olsaydım kavga ederdim. Şimdi Bana verdiğini onlara da ver rabbim diye dua ediyorum.

* Tarikat bağlantınız hiç oldu mu?
Ben her rengin açılımıyla buluştum ama benim mürşidim Kurandır. Ben yalnızca onu takip ederim. Kaynağım şelaledir ama gün gelir bir çeşmeden de su içerim. Bana ilim olarak dönecek her yerde bulunurum. Hepsi hizmet yolundadır. Mahmut Efendi Hazretleri de, Fetullah Gülen hocamız da. Hepimizin niyeti aynıdır.

HER GÜNAHI İŞLEDİM
* Bugüne kadar dine döndürdüğünüz dostlarınız oldu mu?
Olmaz mı? Onlar benim çocuklarım, evlatlarım gibi. Onlara vesile olmak, hayır dualarını almak beni çok mutlu ediyor. Yoksa ben işlediğim günahlardan nasıl arınırım ki?

* Geçmişinizin size hatırlatılmasına kızıyor musunuz?
Geçmişimle ilgili ne derseniz kabulümdür. Ben bataklıktaydım. Her hatayı, her günahı işledim. Ama gerçek mümin zaten kişiyi geçmişiyle yargılamaz.

* Peki Yaşar Alptekinin bir günü nasıl geçiyor?
Sabah namazından sonra beni doyuran kitapları okumaya başlarım. Şu anda Risale-i Nuru okuyorum. Benim okyanusum artık kitaplar. Sonra gençlerle sohbetlere katılıyorum. Çünkü gençler kurtarılması gereken grup, onlar zor durumda. Dün 6 öğrenci kitabımın vesilesiyle namaza başlamış. Çok güzel bir duygu. Öğle namazını genelde Eyüp'te kılıyorum. Sonra yine sohbetlere katılıyorum. Ama hayattan da geri kalmıyorum. Konserlere gidiyorum. Özellikle Eyüpte sevenlerim çok. Onlarla dualaşmak çok hoşuma gidiyor. Ben yeniden doğdum

Kızım da namaz kılıyor
* Kızınız sizdeki değişiminasıl karşılıyor? Her çocuk babasını örnek alır. Kızımın benim gibi namaz kılmasını çok istedim. Ama ters teper diye bunu ondan istemekten çekindim. Her gece beni görebileceği şekilde ibadet ettim. 15inci günün sonunda namaz kılmak istedi.

* Ne hissetiniz o zaman? Çok mutlu oldum. Ancak evde hiç başörtüsü yoktu. Motorcu bandanamı kızımın başına bağladık. İlk namazını öyle kıldı, elinde tesbihle uyuya kaldı. Allah bana kızımın ikinci doğumunu da gösterdi.

* Kızınız şimdi 12 yaşında, manken olmak istese tepkiniz nasıl olur? Biz onun doğumuna vesile olduk, doğru kapıyı da gösteririz. Yanlış yola saptığını görürsem, koluna sıkı sıkı tutarım ama kararları o verir.

Hayat tarzınızda neler değişti? Hâlâ motor kullanıyor musunuz?
Evet, kullanıyorum. Dünya işlerinden elimi ayağımı çekmedim. Başta radikal kararlar almıştım. Mümin adam jean giymez deyip, hepsini attım, mankenliği bırakmaya karar verdim. Sakal bırakıp, sarık taktım. Sonra bir abim hoca efendimizin (Fetullah Gülen) Cat Stevensa söylediği sözü hatırlattı: Kulağında küpen ve kot pantolonunla daha iyi hizmet verirdin. Bu söz beni kendime getirdi.

* Bu dönüşümden önce cahildim, din adına hiçbir şey bilmiyordum diyorsunuz. Peki dini kimden öğreniyorsunuz?
Her şeyin başı niyet. Ben öğrenmeyi niyet ettim. Rabbim de samimiyetini anlayıp bana yol gösteriyor. Kapılar açıyor, adresler veriyor. Doğru kaynaklara ulaşıyorsunuz.

* Siz hangi adreslere gittiniz?
Her yere saldırdım. Mahmut Efendi Hazretleri, Semerkant Dergisi, ne kadar cemaat varsa her gün ziyaret ettim. Burada (Eyüp) çok dostum var, ben burada çok yattım. 1.5 ay buralarda gezdim, yattım, tek tek dolaştım. Arındım.

(Sabah)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
RE: YAŞAR ALPTEKİN**DEĞİŞİMİN ÖYKÜSÜ

SELAMUN ALEYKÜM NE KADAR GÜZEL BİŞEY İNSANIN DOĞRU YOLU BULUP SIMSIKI SARILMASI
VE BAŞKA İNSANLARI YAZDIĞI Bİ KİTAPLA DAVET ETMESİ. RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN. ABİCİM SİZİNDE EMEĞİNİZE SAĞLIK. BİZİMLE PAYLAŞTINIZ TV DEDE SERETMİŞTİM AMA BU KADAR UZUN BOYLU DEĞİL TABİ. ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. SELAMUN ALEYKÜM

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

DUYMUŞTUM BU KONUYU..
ALLAH CÜMLESİNİ HAK YOLUNA DÖNDÜRSÜN İNŞ.
SELAMETLE..B)

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com

EMEĞİNİZE SAĞLIK ..BEN RÖPORTAJI BİR KANALDA İZLEDİM İNAN GÖRÜNCE İÇİM Bİ HOŞ OLDU ...RABBİM DEDİM SEN NELERE KADİRSİN ...TEKRARDAN EMEĞİNİZE SAĞLK SELAMETLE İNŞAALLAH..B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.KARDEŞİM.EVET İBRETLİK BİR ÖYKÜ.BEN BASINDA OKUYUNCA ÇOK ETKİLENMEDİM.ASIL DOST TV DE CEMİL TOKPINARLA BİR PROGRAMI VARDI 2 SAATTEN FAZLA SÜRDÜ.HİDAYET ÖYKÜSÜNÜ KENDİSİNDEN DİNLEDİM.AĞLAMAKTAN YORULDUM İNANIN.İNŞAALLAH ALLAH HER YOLUNU ŞAŞIRMIŞA BÖYLE HİDAYET VERSİN.AMA MAALESEF BİR KISIM MEDYA DENEN KESİM.ASLA RAHAT BIRAKMIYOR BÖYLE KİŞİLERİ VE SÜREKLİ ESKİ TEVBE ETTİĞİ HAYATINI BİR ŞEKİLDE KULLANIYOR.BELKİ BUNU BİZLER DE FARKINA VARMADAN YAPIYORUZDUR ALLAH AFFETSİN.DÜŞÜNELİM ALLAH (C.C) DİYOR Kİ TEVBE ET NASUHTEVBE ET GÜNAH İŞLEMEİŞ KABUL EDEYİM AMA İNSANLAR ÖYLE ACIMASIZ Kİ,SENİ HEP GÜNAHINDAN İBARET GÖRMEK İSTİYOR.ASLA KURTULMANI HAZMEDEMEYENLER OLUYOR.BU DA SANIRIM BİR NEVİ TEVBEKARLARIN SINAVI.RABBİM KALBİMİZİ DİNİMİZDE SABİT KIL.AMİN.A.E.O.

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

S.A OKURKEN KENDİMİ Bİ HOŞ HİSSETTİM...ABİM EMEĞİNE SAĞLIK BU GÜZELLİĞİ BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN...RABBİM HİDAYET VERDİMİ VERİYO..BU KİM OLURSA OLSUN...DÖNÜŞ ANCAK O'(CC) NADIR..RABBİM BİZLERDEN HİDAYETİNİ ESİNGEMESİN İNŞAALLAH...RABBİM HİDAYETTE OLMAYANLARA HİDAYET NASİP ETSİN İNŞAALLAH...ALLAH (CC) SENDEN EBEDEN RAZI VE HOŞNUT OLSUN...SELAMETLE KAL İNŞAALLAH...

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN!TÜRKCE OLIMPIYATLARINDA IZLEMISTIM IKI GÖZÜ IKI CESME AGLIYORDU COK ETKILENDIM.ALLAH AYAKLARINI VE BIZIM AYAKLARIMIZI SABIT KILSIN INSALLAH!
ABI ELINE SAGLIK COK GÜZEL PAYLASIMB)

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm kardeşlerim,

Yüce Rabbimiz bu dönüşü bütün kullarına nasip eder inşaALLAH.

selamünaleyküm

Kaan Erdem

Yönetici

SA ALLAH CC KİMİ NASIL KİMLERİ SEBEP KILARAK HİDAYETE ERDİRECEĞİNİ BİLEMEYİZ.ALLAH CC SEVİLEN KULU İMİŞ Kİ BU DURUMA ALLAH CC LÜTFU İLE ERİŞMİŞ.ALLAH CC BİZİ MÜSLÜMANLIĞIMIZA YAKIŞIR ŞEKİLDE YAŞAMAYI NASİP ETSİN.İYİ İNSANLARLA SEVDİĞİ KULLARINLA KARŞILAŞTIRSIN VE ONLARLA OTORUP KALKMAYI NASİP ETSİN.GÜZEL RABBİM BİZİ ŞAŞIRTMASIN ŞIMARTMASIN GAFLETE DÜŞEN VE SONU HÜSRAN OLAN KULLARINDAN EYLEMESİN KALBİ GÖZÜ GÖNLÜ MÜHÜRLÜ OLUPTA UÇURUMDAN DÜŞENLERDEN ETMESİN.SELAM VE DUA İLE AMİN.SA

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM ABİM...

YAŞAR ALPTEKİNİN HİDAYET YOLCULUĞUNU TELEVİZYONDAN İZLEMİŞTİM...

ANLATIKEN GÖZLERİ PARLIYORDU..BİZLERİNDE GÖNÜLLERİ...

BURDA PAYLAŞILMASIDA ÇOK GÜSEL OLMUŞ..EMEĞİNE SAĞLIK...ALLAH AZI OLSUN..

(MEVLAM CÜMLESİNEDE NASİP ETSİN...EN YAKINIMIZDAN EN UZAĞIMIZA KADAR) SELAMETLE..

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

vealeykümselam abi;
Allah c.c. razı olsun güzel bir röportaj ve de okuyanlara ibretlik bir hikaye...İnşAAllah bu yazıyı okuyan veye tv de izleyen kardeşlerimiz kendilerine çıkaracakları dersi alırlar...

Kulağında küpen ve kot pantolonunla daha iyi hizmet verirdin.

Abi bu söz çok tartışılır bir söz, ama ben bildiğimi söylemeden edemicem...tartışma değil görüştür...

mesele burda hizmet dimi...hizmeti nasıl veriyor peki ne sünnete ne de kurana uyarak küpe takarak ve jean pantolonla...efendimiz s.a.v. şu an yaşamış olsaydı sizce böyle bir hizmete izin verir miydi...demez miydi bana ve kuran'a uymak böyle mi olur diye...inanıyorum ve görüşlerimi esirgemiyorum sünnete ve kurana uymak böyle olmaz, sakalı ve sarığıyla bel ki hizmetini tam yapamayacaktı doğru ama efendimiz s.a.v.'in yolunda olacaktı...diyeceksiniz ki ameller niyetlere göredir evet öyledir fakat mümin birinin kalbinin güzelliği görüntüsüne de yansır...yansımalıdır...dediğim gibi çok uzar bu mesele o yüzden kısa tutuyorum...kimseyi eleştirmiyorum sadece bu söze açıklama getirmek istedim, tartışma değildir görüştür anlayan anlar beni...

emeğine sağlık abi...Allah c.c. razı olsun paylaştığın için...

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ABİM RABBİM HİDAYET VERENE VERİYOR ADNA KURBAN OLDUĞUM.RABBİM DÖNMEK İSTEYENE MUTLAKA BİR VESİLE NASİP EDİYOR.İNŞALLAH BU TÜR DÖNÜŞLERİN SAYISI ÇOĞALIR.GEÇEN TELEVİZYONDA SİBEL CANIN UMRE DÖNÜŞÜ RÖPÖRTAJI GÖZÜME VE KULAĞIMA ÇARTI.AYNEN ŞÖYLE DİYOR TÖVBE TÖVBE;ÇOK GÜZEL ÇOK KUTSAL YERLER.HERKESİN GÖRMESİNİ TAVSİYE EDERİM.ORDAN BÜYÜKBİR GÜÇ ALDIM ARTIK ŞARKILARIMI DAHA GÜZEL DAHA GÜÇLÜ OKUYACAM.AAYYYY BUNLARI DUYUNCA KAN BEYNİME SIÇRADI.:mad::mad:

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

ferit yazdı:
vealeykümselam abi;
Allah c.c. razı olsun güzel bir röportaj ve de okuyanlara ibretlik bir hikaye...İnşAAllah bu yazıyı okuyan veye tv de izleyen kardeşlerimiz kendilerine çıkaracakları dersi alırlar...

Kulağında küpen ve kot pantolonunla daha iyi hizmet verirdin.

Abi bu söz çok tartışılır bir söz, ama ben bildiğimi söylemeden edemicem...tartışma değil görüştür...

mesele burda hizmet dimi...hizmeti nasıl veriyor peki ne sünnete ne de kurana uyarak küpe takarak ve jean pantolonla...efendimiz s.a.v. şu an yaşamış olsaydı sizce böyle bir hizmete izin verir miydi...demez miydi bana ve kuran'a uymak böyle mi olur diye...inanıyorum ve görüşlerimi esirgemiyorum sünnete ve kurana uymak böyle olmaz, sakalı ve sarığıyla bel ki hizmetini tam yapamayacaktı doğru ama efendimiz s.a.v.'in yolunda olacaktı...diyeceksiniz ki ameller niyetlere göredir evet öyledir fakat mümin birinin kalbinin güzelliği görüntüsüne de yansır...yansımalıdır...dediğim gibi çok uzar bu mesele o yüzden kısa tutuyorum...kimseyi eleştirmiyorum sadece bu söze açıklama getirmek istedim, tartışma değildir görüştür anlayan anlar beni...

emeğine sağlık abi...Allah c.c. razı olsun paylaştığın için...

A.S
KADİM DOSTUM:)

ELBETTE FİKRİNİ BELİRTECEKSİN..İLK ETAPTA BANADA TERS GELMESİNE RAĞMEN ,ÖZELLİKLE GENÇLERİN İDOLLERİNE BAKTIĞIMIZDA KABA TABİRLE VİTRİN KİŞİLER BİZDEN DAHA ETKİLİ OLUYOR...SIRADAN BİRİ DEDİĞİN GİBİ USULE UYGUN TARZLA YAKLAŞINCA YAYOBAZ,YA GERİCİ OLARAK İTHAM EDİLİRKEN,BU GİBİ KİŞİLER GENÇLERE MESAJI DAHA RAHAT VEREBİLİYOR...AYNI YOLU DENEYEN İKİ KİŞİDEN BİRİ GERİCİ OLURKEN,DİĞERİ O KİŞİNİN AKLINDA EN AZINDAN SORU İŞARETLERİ BIRAKABİLİYOR...
CAT STEVENS YANİ YUSUF İSLAM İSLAMA SEÇTİKTEN SONRA MÜZİĞİ HEMEN BIRAKMADI AMA ZAMANLA HEM KENDİ HEMDE ETKİ ALANI GENİŞLEDİ...VE BAKTIĞIMIZDA BRİTANYA PRENSİDE DAHİL OLMAK ÜZERE KENDİSİNİN YAKIN DOSTU DURUMUNDA...YÜZBİNLERCE MÜMİNİN TOPLU OLARAK VEREMEYECEĞİ MESAJI TEK BAŞINA VEREBİLMEKTE...O YAPAR YADA YAPMAZ,KENDİ TAKDİRİDİR VE ALLAH CC EN DOĞRUSUNU BİLİR...AMA İNSANLARA VİTRİN OLMA ADINA BİRÇOĞUMUZDAN DAHA ETKİLİ OLDUĞU VE MESAJI AYKIRI GENÇLERE ÇOK RAHAT ULAŞTIRDIĞI BİR GERÇEK...HANİ İNSANLARIN BEYNİNDE CANLANDIRDIĞI VE KALIBA SOKTUĞU MÜSLÜMAN TİPLEMESİ VARYA:) ,O KALIP İÇİNDE BULUNAN KİŞİ ,MUHATABI OLAN GENÇLERE MESAJINI HER TÜRLÜ DONANIMA RAĞMEN VERMEKTE ZORLUK ÇEKİYOR...ESKİ YAŞANTISINA NAZARAN YAŞAR BEYİN (BİZİ SOKTUKLARI KALIBA BAKARAK SÖYLÜYORUM YANLIŞ ANLAŞILMASIN) TAKKE,TAKUNYA,ELDE TESBİH,ŞALVARLI VAZİYETİ İLE KAHRAMAN BASIN !!! TARAFINDAN ANCAK MECZUP VE BEYNİ YIKANMIŞ İSNATLARINA MAĞRUZ KALACAKKEN,ŞİMDİLERDE SABAH GİBİ BİR GAZETE DAHİ ANCAK ÇOK İNCE İMALARDA BULUNABİLİYOR...
İBADETİNE ENGEL TEŞKİL ETMEYEN BİR JEAN SORUN OLMASA GEREK...BU KİŞİDE İBADETİ İLE GÜNDEME GELDİĞİNE GÖRE ELBETTE YETERİ BOLLUKTA BİR PANTOLON GİYMEKTEDİR...MOTOSİKLET KULLANMASI ZATEN TARTIŞMA KONUSU OLAMAZ ( YETENEĞİM OLSA BENDE KULLANMAK İSTERİM:)) ,KÜPEYE GELİNCE YAVUZU ÖRNEK VERMEM SORUN OLMAZ İNŞAALLAH...MISIRI FETHEDEN VE HİLAFETİ OSMANLIYA KAZANDIRAN VE İSLAM ALEMİNİN HALİFESİ OLAN YAVUZ BU KONUDA YETERLİ CEVAP OLACAKTIR...
SÖZÜN ÖZÜ AMA ÖYLE,AMA BÖYLE ORTADA BİR HİZMET VAR VE TAKDİRE ŞAYAN BİR DÖNÜŞÜM VAR...ELBETTE KİMSE MÜKEMMEL DİYEMEZ KENDİSİNE,FAKAT BU KİŞİNİN BAŞLADIĞI NOKTA ESAS ALININCA GELDİĞİ NOKTA TAKDİRE ŞAYAN...
İNŞAALLAH HİZMETİNİ KENDİNİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDEREK ARTTIRIR...KİM BİLİR FERİT ,BELKİ YAŞAR BEY BİRGÜN DEDİĞİN KRİTERLERE UYGUN KILIK KIYAFETİDE BENİMSER...DİBE VURMUŞ BİR İNSANIN BU AŞAMALARDAN GEÇMESİ BENDE ANCAK VE ANCAK SAYGI UYANDIRIYOR...

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ABİ ELİNİZE SAĞLIK..GERÇEKTEN DE BU YAZIYI OKUYUNCA RABBİMİN NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU VE O DİLERSE HERŞEYİN OLABİLECEĞİNİ BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLDUK..VAKT-İ ZAMANINDA YEMEDİĞİ NANE KALMAYAN İNSANLARA(KENDİ TABİRİ ÖYLE) BİLE RABBİM HİDAYET VERİNCE ADAM BİRDEN KENDİNE GELİYOR..VE TAM BİR DÖNÜŞ YAPIYOR ASIL İSTİKAMETİNE VARMAK ÜZERE..NE DEMELİ ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN..BEN BÖYLE HABERLERİ OKUYUNCA ÇOK SEVİNİYORUM..YANİ BİRİLERİNİN MÜSLÜMAN OLUŞUNU DUYMAK,İSMEN MÜSLÜMANLIKLA KALMAYIP HAL VE HAREKETLERİYLE DE BUNU GÖSTERMELERİNE ÇOK SEVİNİYORUM..RABBİM GÖRMEYEN GÖZLERE DE GÖSTERİR İNŞAALLAH..AMİN AMİN AMİN..ALLAHA EMANET OLUN ABİ..

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM NE KADAR GÜZEL BİŞEY İNSANIN DOĞRU YOLU BULUP SIMSIKI SARILMASI
VE BAŞKA İNSANLARI YAZDIĞI Bİ KİTAPLA DAVET ETMESİ. RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN. ABİCİM SİZİNDE EMEĞİNİZE SAĞLIK. BİZİMLE PAYLAŞTINIZ TV DEDE SERETMİŞTİM AMA BU KADAR UZUN BOYLU DEĞİL TABİ. ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. SELAMUN ALEYKÜM

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM...

EYVALLAH KARDEŞ...İNŞAALLAH AYAĞI SIKI BASAR BU YOLDA...VE BİZDE YENİ KİTAPLARININ HEYECANINI PAYLAŞIRIZ KENDİSİYLE

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

sadece_eda yazdı:
DUYMUŞTUM BU KONUYU..
ALLAH CÜMLESİNİ HAK YOLUNA DÖNDÜRSÜN İNŞ.
SELAMETLE..B)

S.A

AMİN ABLAM İNŞAALLAH...
HÜKÜM SAHİBİ ALLAHTIR CC..O DİLERSE ÇÖLDE MİS KOKULU GÜLLER BİTİRİR,İSTERSE SERT KAYADAN BİR FİLİZİ ÇIKARIR...

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
RE: YENİDEN DOĞANLAR<VEHBİ VAKKASOĞLU>

RE: YENİDEN DOĞANLAR<VEHBİ VAKKASOĞLU>

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
VEHBİ VAKASOĞLU:
" DİYECEKSİNİZ Kİ;"HAYATININ BÜTÜNÜNÜ İSLAMA VERMİŞ OLANLAR VARKEN
NEDEN BAŞKALARINDAN SÖZ EDİYORSUNUZ?"
EFENDİM DÜZ YOLDA YÜRÜYENİ DEĞİL,İPTE YÜRÜYENİ HERKES SEYREDER.EN BERBAT HAYATTAN EN MÜKEMMEL HAYAT OLAN İSLAMA'A DÖNENLER,HERKESİN DİKKATİNİ ÇEKİYOR.
STÜDYOLARIN,SAHNELERİN,STADLARIN BATAKLIĞINDANKURTULUP,SECCADEDE EBEDİ HAYATA YOL BULAN,TÖVBE ATEŞİYLE GÜNAHLARINI YAKIP TEMİZLEYEN BU İNSANLARA BAKIP BİZDE TEMİZLENELİM.TEKAMÜLÜN SINIRI YOKTUR.
İSLAMI BU ŞAHISLARDAN ÖĞRENMEYECEĞİZ,SADECE İBRET ALACAĞIZ.BU ŞAHISLAR MEKKE'DEN MEDİNE'YE HİCRET EDEN MUHACİRLERE ÇOK BENZİYOR.MEVKİLERİNİ, MAKAMLARINI,ŞÖHRETLERİNİ,SERVETLERİNİ,ÇEVRELERİNİ VE HATTA EN YAKINLARINI BIRAKIP CADDE_İ KURAN'A GİRMİŞ,YÜRÜYORLAR.
BUNLAR ÖMÜRLERİNİ DOLDURAN ALIŞKANLIKLARI ATIP,YEPYENİ BİR HAYATA GİRERKEN,BİZLERE NE OLUYOR Kİ DAHA İLERİ GİTMEYELİM?
HALEN İKİ GÜNÜMÜZ BİRBİRİNE EŞİT Mİ OLACAK? "

BENCEDE YAŞAR ALPTEKİN VE ONUN GİBİ İSLAMİYETE DAHİL OLMAK İSTEYENLERE,NERDEN GELİRSE GELSİN,HOŞGELDİN DEMELİYİZ.PEYGAMBERİMİZ(SAV)DE BİR HADİSİNDE GÜNÜMÜZDE VE İLERDE YAŞAYACAK OLAN ÜMMET_İ MUHAMMEDİN NE ZORLUKLARLA İSLAMİYETİ YAŞAYACAKLARINI BELİRTMİŞTİR.
RABBİM İNŞALLAH BENİ VE ÜMMET_İ MUHAMMEDİ O'NUN(SAV)ŞEFAATİNE NAİL ETSİN.AMİNNNN
SELAM VE DUALARIMLA...

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ABİM KONU İLE BELKİ İLGİSİYOK AMA SÖZÜ AÇILMIŞKEN BEN DE RAHATSIZ OLDUĞUM BİŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM.YAZIDA ŞÖYLE BİR CÜMLE OKUDUM VE BU BENİ OLDUKÇA RAHATSIZ EDEN BİR KONU."kendisiyle fotoğraf çektirmek için sıraya giren türbanlı hayranlarının gölgesinde konuştuk
ABİ TAMAM ABİ DİNİNİ YAŞAYAN ALLAHIN RIZASINA UYAN BİR İNSAN OLDU GÜZEL.BÖYLE OLMADAN ÖNCE ETRAFINDA AÇIK SAÇIK KIZLAR VARDI ONLAR ONUNLA FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN SIRAYA GİRERLERDİ.VE BİZ ONLARA KIZARDIK ONLARI YADIRGARDIK.PEKİ DURUM BUNU TAM TERSİ OLUNCA YAŞAR ALPTEKİN MAHREMMİ OLDU DA TÜRBANLI KARDEŞLERİMİZ ONUNLA FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN SIRAYA GİRİYORLAR.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ABİM KONU İLE BELKİ İLGİSİYOK AMA SÖZÜ AÇILMIŞKEN BEN DE RAHATSIZ OLDUĞUM BİŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM.YAZIDA ŞÖYLE BİR CÜMLE OKUDUM VE BU BENİ OLDUKÇA RAHATSIZ EDEN BİR KONU."kendisiyle fotoğraf çektirmek için sıraya giren türbanlı hayranlarının gölgesinde konuştuk
ABİ TAMAM ABİ DİNİNİ YAŞAYAN ALLAHIN RIZASINA UYAN BİR İNSAN OLDU GÜZEL.BÖYLE OLMADAN ÖNCE ETRAFINDA AÇIK SAÇIK KIZLAR VARDI ONLAR ONUNLA FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN SIRAYA GİRERLERDİ.VE BİZ ONLARA KIZARDIK ONLARI YADIRGARDIK.PEKİ DURUM BUNU TAM TERSİ OLUNCA YAŞAR ALPTEKİN MAHREMMİ OLDU DA TÜRBANLI KARDEŞLERİMİZ ONUNLA FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN SIRAYA GİRİYORLAR.

ALEYKÜMSELAM ABLAM..
İLK BAŞTA KENDİ YORUMUMDA SABAHIN İMALARI NA RAĞMEN OKUMAYA DEĞER DEMİŞTİM..KASTIM BUYDU..SATIR ARASINI OKUMAYA BAŞLAMIŞIZ NE MUTLU...BURADA GELİŞİ GÜZEL SEÇİLMİŞ BİR SÖZ YOK...BİR NEVİ TÜRBANLI KIZLARA SATAŞMA VAR...AMA BUNU SADECE DİKKATLİ GÖZLER ÇIKARTIYOR...EMİN OL ABLAM BU İMALARA MUHATAP OLAN O KIZLAR BU SATIR ARASINI OKUMAKTAN ACİZDİRLER...TEBRİK EDİYORUM TEKRAR SİZİ

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt