Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

YAŞANMIŞ BİR OLAY (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
bazı sebeplerden dolayı eşimden yeni ayrılmıştım bir ramazan günü işimden çıkıp eve geldim havada çok soğuk evde yiyecek hiç bir şey yok Allah ne verdiyse birşeyler yapıp yedim sobanın yanında otururken uykum geldi tam içim geçiyormuş ki bir sesle uyandım kalkıp odanın kapısını açtım ve çok korktum karşımda beyaz sakallı nurani yüzlü dede duruyor korkma kızım sana bir şey getirdim şu elimdeki şişeyi görüyormusun bunun içinde Peygamber Efedimizin sakalı şerif i var bunun bohçası eskidi bu vazife sana verildi dedi ben korkuyla bunu ne zaman yaparım çalışıyorum dedim sölerini tekrarladı ne zaman almaya geleceğini sorduğumda gelip alacaklarını söyledi ve kayboldu ne yapacağımı şaşırmıştım ertesi gün arkadaşıma olayı anlattım o zaman yapman gerekiyor dedi işten çıktım biraz üç beş kuruş param vardı çarşıya gittim bohça için parçalar aldım daha önce terziliğim vardı oturdum dikmeye ama kumaşlar yetmedi başka paramda kalmadı arkadaşımdan borç aldım kumaşlara oda yetmedi bu sefer müdürümden utana sıkıla istedim olayı onada anlattım o gece sabaha kadar oturup bohçaları hazırladım artık bekliyorum dede gelecek diye ertesi gün kardeşim telefon etti ablacım bizim camideki sakalı şerif in bohçaları eskidi müftüyle konuştum senin dikabileceğini söyledim dikermisin ben ağlamaktan konuşamıyorum kardeşim ben onları hazırladım hemen gel al oda şaşırdı nerden haberim olduğunu ertesi gün kardeşime verdim oda müftüye anlatmış kardeşim tekrar telefon edip sakalı şerifte getirilen selavatlardan bende nasibimi almışım :DB):p Ben bu olayı radyoda dinlemiştim çok etkilenmiştim SA :DB):p

hazan_gulu

Kayıtlı Kullanıcı
RE: YAŞANMIŞ BİR OLAY

Paylaştıgın için rabbim senden razı olsun

rimano

Kayıtlı Kullanıcı

hafize hanim bende sizin basiniza geldi zannetmistim :)

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Ben de öyle zannettim ama farketmez kimin olduğu sonuçta hayırlı ve en güzel bir şekilde bitmiş ya...

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİMİN BÜYÜKLÜĞÜNDEN KUDRETİNDEN ŞÜPHE OLURMU HİÇ.PALAŞTIĞINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLUSUN S.A.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Allahrazı olsun kardeş çok hoş bi olay. Allaha emanet ol.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt