Yaş günü diğer günlerden farkı ne?
Yılbaşı günü nedir?
Benim hayatımda yılbaşı, doğum günü yoktur.
Eğer illede hediye verilecekse bir gün önce ya da sonra verilmesinde fayda var diye düşünüyorum.
Allah ömrünü uzun etsin.
s.a kardeşim biz şahsen kutlamayız.ama eğer dinle ilgili bi hediye alsa sakıncalı olmaz ama.yav eniyisi ben susim.bilmiyorum
Peki dini hediyeyi vermek için neden o günü bekliyor. Sıradan bir günde de verebilir.
Yılbaşı, doğum günü, anneler günü, babalar günü... bunlar hristiyanların müslümanları oyalamak için çıkardıkları oyalama taktikleridir.
Müslümanlar gayri müslimlerin yaptıklarını yapmazlar.
Kişi sevdiği ile beraberdir. Eğer kişi gayri müslümü örnek alırsa ondan olmuş olmaz mı?
Lütfen böyle şeyleri bir kenara bırakalım. Arkadaşlarımızı, anne babamızı sadece 1 gün için değil her gün için sevelim.
Mümin Kardeşlerim Bugün Benim Yaş Günüm....
Yaş Günü Kutlamak Günahmi Yada Yaşgünü Hediyesi Almak Sakincalimi???
Allaha Emanet Olun Dua Ile Kardeşlerim....
Selamün aleyküm Hülya ablamız.. Doğum gününüzü Rabbimiz c.c hayırlı kılsın, güzel başlangıçların miladı yapsın, İslam yolunda bir ömür boyu sebat ve sadakat ihsan eylesin inşallah:GRabbimize emanet olun..Selam ve dua ile..B)
doğum gününüz kutlu olsun eğer güzel ve hayırlı geçecekse ömrünüz uzun olsun benim gibi olacaksa rabbim muhafaza etsin.allaha emanet olun
ablam ben bu konu ile ilgili bilgim olmadıgı için bişi soylemicem kusura bakma soyleyecegim seyler yanlış olur diye korkuyom ken iii bak a.e.o.
Selamun Aleyküm Değerli Ablamiz Doğum Gününüz Kutlu Olsun.ömrünüz Yağmurun Bereketi Ile Geçsin.rab'bim Sevdiklerinizle Beraber Kilsin Sizi.bugün De Benim Doğum Günüm.bu Güller Size Ablamiz........b)b)b)b)b)b)
S.akeltepe Abla Rabbim Hayirli Uzun ömürler Versin Rabbim Herşeyin Engüzeline Kavuştursun Hayatinda Bir ömür Yaprağinğ Geçirdiğin O Yaprak Sana şikayetçi Değil şefaatçi Olsun Selam Ve Dua Ile