Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yaş Günüm (1 Kullanıcı)

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Mümin Kardeşlerim Bugün Benim Yaş Günüm....

Yaş Günü Kutlamak Günahmi Yada Yaşgünü Hediyesi Almak Sakincalimi???

Allaha Emanet Olun Dua Ile Kardeşlerim....

susuzyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Yaş günü diğer günlerden farkı ne?
Yılbaşı günü nedir?

Benim hayatımda yılbaşı, doğum günü yoktur.
Eğer illede hediye verilecekse bir gün önce ya da sonra verilmesinde fayda var diye düşünüyorum.

Allah ömrünü uzun etsin.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Yaş günü diğer günlerden farkı ne?
Yılbaşı günü nedir?

Benim hayatımda yılbaşı, doğum günü yoktur.
Eğer illede hediye verilecekse bir gün önce ya da sonra verilmesinde fayda var diye düşünüyorum.

Allah ömrünü uzun etsin.

TŞK EDERİM...KARDEŞİM..

A.E.OL.DUA İLE....

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
allah saglikli mutlu ve huzur bir yasam sürmek nasip eder insallah dogum günü kutlamak dinimizce hos görülmeyen ve günahdir

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim biz şahsen kutlamayız.ama eğer dinle ilgili bi hediye alsa sakıncalı olmaz ama.yav eniyisi ben susim.bilmiyorum

susuzyaz

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim biz şahsen kutlamayız.ama eğer dinle ilgili bi hediye alsa sakıncalı olmaz ama.yav eniyisi ben susim.bilmiyorum

Peki dini hediyeyi vermek için neden o günü bekliyor. Sıradan bir günde de verebilir.

Yılbaşı, doğum günü, anneler günü, babalar günü... bunlar hristiyanların müslümanları oyalamak için çıkardıkları oyalama taktikleridir.

Müslümanlar gayri müslimlerin yaptıklarını yapmazlar.
Kişi sevdiği ile beraberdir. Eğer kişi gayri müslümü örnek alırsa ondan olmuş olmaz mı?

Lütfen böyle şeyleri bir kenara bırakalım. Arkadaşlarımızı, anne babamızı sadece 1 gün için değil her gün için sevelim.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Peki dini hediyeyi vermek için neden o günü bekliyor. Sıradan bir günde de verebilir.

Yılbaşı, doğum günü, anneler günü, babalar günü... bunlar hristiyanların müslümanları oyalamak için çıkardıkları oyalama taktikleridir.

Müslümanlar gayri müslimlerin yaptıklarını yapmazlar.
Kişi sevdiği ile beraberdir. Eğer kişi gayri müslümü örnek alırsa ondan olmuş olmaz mı?

Lütfen böyle şeyleri bir kenara bırakalım. Arkadaşlarımızı, anne babamızı sadece 1 gün için değil her gün için sevelim.

s.aleyküm kardeşim....

BENCEDE HAKLISIN SEVDİKLERİMİZİ BİRGÜN DEYİL

HERZAMAN HATIRLIYALIM,HEDİYELEŞELİM...

ALLAHA EMANET OLUN DUA İLE...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Mümin Kardeşlerim Bugün Benim Yaş Günüm....

Yaş Günü Kutlamak Günahmi Yada Yaşgünü Hediyesi Almak Sakincalimi???

Allaha Emanet Olun Dua Ile Kardeşlerim....

Selamün aleyküm Hülya ablamız.. Doğum gününüzü Rabbimiz c.c hayırlı kılsın, güzel başlangıçların miladı yapsın, İslam yolunda bir ömür boyu sebat ve sadakat ihsan eylesin inşallah:GRabbimize emanet olun..Selam ve dua ile..B)
buket13.jpg

yames

Kayıtlı Kullanıcı
doğum gününüz kutlu olsun eğer güzel ve hayırlı geçecekse ömrünüz uzun olsun benim gibi olacaksa rabbim muhafaza etsin.allaha emanet olun

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Hülya ablamız.. Doğum gününüzü Rabbimiz c.c hayırlı kılsın, güzel başlangıçların miladı yapsın, İslam yolunda bir ömür boyu sebat ve sadakat ihsan eylesin inşallah:GRabbimize emanet olun..Selam ve dua ile..B)
buket13.jpg

A.SELAM ALİYE KARDEŞİM....

TŞK EDERİM...

ALLAHA EMANET OLUN DUA İLE...

imported_ALİ_

Kayıtlı Kullanıcı
ablam ben bu konu ile ilgili bilgim olmadıgı için bişi soylemicem kusura bakma soyleyecegim seyler yanlış olur diye korkuyom ken iii bak a.e.o.

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Değerli Ablamiz Doğum Gününüz Kutlu Olsun.ömrünüz Yağmurun Bereketi Ile Geçsin.rab'bim Sevdiklerinizle Beraber Kilsin Sizi.bugün De Benim Doğum Günüm.bu Güller Size Ablamiz........B)B)B)B)

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Değerli Ablamiz Doğum Gününüz Kutlu Olsun.ömrünüz Yağmurun Bereketi Ile Geçsin.rab'bim Sevdiklerinizle Beraber Kilsin Sizi.bugün De Benim Doğum Günüm.bu Güller Size Ablamiz........b)b)b)b)b)b)

A.SELAM KARDEŞİM...TŞK. EDERİM...

DUANIZA AMİN AMİN AMİN...

SİZİNDE DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..

ALLAH C.C. SİZİ SEVDİKLERİNİZE BAĞIŞLASIN...

A.E.OLU.DUA İLE...

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
S.akeltepe Abla Rabbim Hayirli Uzun ömürler Versin Rabbim Herşeyin Engüzeline Kavuştursun Hayatinda Bir ömür Yaprağinğ Geçirdiğin O Yaprak Sana şikayetçi Değil şefaatçi Olsun Selam Ve Dua Ile

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
S.akeltepe Abla Rabbim Hayirli Uzun ömürler Versin Rabbim Herşeyin Engüzeline Kavuştursun Hayatinda Bir ömür Yaprağinğ Geçirdiğin O Yaprak Sana şikayetçi Değil şefaatçi Olsun Selam Ve Dua Ile

A.SELAM CENNET YOLCUSU KARDEŞİM....TŞK.EDERİM...

DUANA AMİN AMİN AMİN DİYORUM..

ALLAH RAZI OLSUN...A.E.OL.DUA İLE....

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Doğum günü, Babalar günü, Evlilik yıldönümü
Doğum günü tertip etmekte, anneler günü, babalar günü, evlilik yıldönümü kutlayıp hediye vermekte mahzur var mıdır?
CEVAP
Doğum gününe önem vermeyi hıristiyanlar, müslümanlardan öğrenip, almışlardır. Yaş günü kutlamak ibadet değil âdettir. Bu âdet hıristiyanlardan gelmiş olsa bile, ibadet olmadığı için müslümanların, doğum günü, evlilik yıldönümü, anneler, babalar günü gibi günler tertip etmesinde mahzur yoktur.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLARIM VE MUTLU İMANLI BİR HAYAT GECİRMEMİ YÜCE ALLAHTAN DİLERİM RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.

BU HEDİYEMİDE KABUL EDERSEN SEVİNİRİM

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum bence dogum gününü belli ölçülerde kutlamak da bir sakinca yok.insanlarinda birbirine hediye vermesi de güzel birseydir.Dinimize uygun belli Ölçülerde biz kutluyoruz ailecek.Dogum günün kutlu olsun kardesim.Bu da Dogum Günü pastan:)

cumrtsak511qh2.jpg

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLARIM VE MUTLU İMANLI BİR HAYAT GECİRMEMİ YÜCE ALLAHTAN DİLERİM RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.

BU HEDİYEMİDE KABUL EDERSEN SEVİNİRİM[/COLOR][/FONT]

[/QUOTE]

TEŞEKKÜR EDERİM ABİCİM.....SENDE ALLAHA EMANET OL...

KENDİNE ÇOK İYİ BAK...RABBİM BÜTÜN SAĞLIK SORUNLARININ GEÇMESİNİ SAĞLASIN İNŞALLAH....DUAİLE...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt