Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yarılamışmışız mı_ne der içim? (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili arkadaşlar

içimdekileri genelde aktararım biliyorsunuz
amacım sizlerinde değerli yorumlarını almak
şimdiden gözlerinize sağlık

evet
zamanın çok hızlı aktığını defalarca söylüyoruz
ve ben şu günlerde öyle sıradan değildi gercekten çok hızlı olduğunu anladım.
Birden sanki çok yarım işlerim varmış gibi yetişmeyecek gibi hissettim
bunu sebebini biliyorum yaş büyüdü ve yolun yarısına geldim
açıkcası bu doğum günümde fark ettim

bir çok arkadaşım burdaki kardeşlerim bu siteye üzgün oldukları bir anda girdiler

bu benım fikrim
ben de bu katagoriye giriyorum
çünkü üzüldüklerinde ne yapacaklarını bılemedıklerınden
yaradana nasıl dua edebiliriz
ya da acılarım nasıl bıter
ya da daha birçok sorunun yanıtı ve en önemlisi başkalarının dualarını almak için

ve girdiklerinde huzuru buldular
her ne kadar bazan küçücük sorunlar olsa bile
ve devamlılık başladı

şimdi sıra geleleım benım endişeme
evet yolun yarısı
hani deriz hep daha önümüzde uzun yıllar var gibi
halbuki bu da yanlış
çünkü bunu bız bılemeyız kı değil mi?
Allah hayırlı yıllar nasip etsin amin

şöyle bir geriye baktığım vakit
küçük yaşlarda daha mesut olduğumu görüyorum
evet çünkü bu endişem yoktu
aynı zmanada diğer dünyayı da cok düşünmüyordum

oysa şimdi

şimdi bambaşka düşünüyorum

diğer dünya yı düşünüyorum
öncellıkle allah hepimize cennet nasip etsin amin

bu dünyayı da düşünüyorum
düşünüyorum çünkü herkez gibi mutlu yarınlarla yaşamak istiyorum
bu mutsuz olduğum anlamına gelmesin tabbii
hamd olsun

bazen olumsuzlar buluyor bızlerı beni de tabii
ya da aaaaa bu başıma geldi
eyvahlar olsun
demiyorum

şunu ifade etmek istiyorum
yaş geçıyor
zaman durmuyor
allah kalan zamanımızı gülen gözlerle geçirtsin diyorum amin

çünkü

insan ın içi huzurlu ve mutluysa
çevresını de mutlu eder
insanın içi mutluysa
çok şeyler yapmak ister
bu çok şeyşer ki güzel şeyler

allah tan diliyorum ki
yarınlarımız çok güzel olsun
güzellikten gönül huzuru
tebessüm
ki
tebessümle ilgili formlarım çok okuyanlar bilir

şimdilik kelimeler bu kadar çıkıyor parmaklarımdan

allaha emanet olun

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

Ne garipdirki daha geçen yıla kadar geleceğini düşünen biri idim,acaba sonum ne olacak,biraz param olsaydı,şunu yapsaydım bunu yapsaydım gibi akla gelmeyecek şeyler düşünürdüm,ne olduysa geçen sene oldu,Hak Teala bu değersiz kulcağızına acıdı Lutfetti artık dünyadan yana hiç bir şey düşündürtmez oldu,ne mal ne para ne pul,hatta parasız gezmek okadar hoşuma gidiyorki,hani param olmadığından değil ,ben malul emeklisiyim geçirdiğim bir hastalık sebebi ile ayaklarımda damar yetmezliği oluştu onun sebebine çalışmaz duruma geldim devlet dilekçemi haklı buldu beni emekli etti,çok zor durumlar yaşadım ama bunlar şikayet değil,halime gülüyorum inan neredeyse zil takıp göbek atacağım hastalandım hastalığımın tedavisi yok diye,çünkü bu hastalık bana öyle bir imtihan olduki sabır imtihanına çekildik Elhamdülillah,acılar çektik,sıkıntılar çektik,zor zamanlar oldu ancak şuan kolay kolay kavuşulmayacak manevi nimetler ve dünyevi bir huzura kavuşturdu Yüce Mevlam,halimi anlatamam bazı yerlere akıl ulaşıyor ama bazı yerlere ulaşamaz aklı bırakıp yürümek gerekir, buraya bu satırları asıl mutluluğu bulduğumu söylemek için yazdım,Mevla Teala murad etti bizi bize acıdı bizi bir doğru yola koydu,bizede bu yolda daim olmak için yine O Mabudumuza (c.c) sonsuz hamdlar etmek ve kulluk görevimizi yerine getirmek için elimizden geleni yapmaya çalışmak düşer.
Allah Teala her iki cihandada daimi mutluluğu bizlere nasip etsin.AMİN

CORE

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

Ne garipdirki daha geçen yıla kadar geleceğini düşünen biri idim,acaba sonum ne olacak,biraz param olsaydı,şunu yapsaydım bunu yapsaydım gibi akla gelmeyecek şeyler düşünürdüm,ne olduysa geçen sene oldu,Hak Teala bu değersiz kulcağızına acıdı Lutfetti artık dünyadan yana hiç bir şey düşündürtmez oldu,ne mal ne para ne pul,hatta parasız gezmek okadar hoşuma gidiyorki,hani param olmadığından değil ,ben malul emeklisiyim geçirdiğim bir hastalık sebebi ile ayaklarımda damar yetmezliği oluştu onun sebebine çalışmaz duruma geldim devlet dilekçemi haklı buldu beni emekli etti,çok zor durumlar yaşadım ama bunlar şikayet değil,halime gülüyorum inan neredeyse zil takıp göbek atacağım hastalandım hastalığımın tedavisi yok diye,çünkü bu hastalık bana öyle bir imtihan olduki sabır imtihanına çekildik Elhamdülillah,acılar çektik,sıkıntılar çektik,zor zamanlar oldu ancak şuan kolay kolay kavuşulmayacak manevi nimetler ve dünyevi bir huzura kavuşturdu Yüce Mevlam,halimi anlatamam bazı yerlere akıl ulaşıyor ama bazı yerlere ulaşamaz aklı bırakıp yürümek gerekir, buraya bu satırları asıl mutluluğu bulduğumu söylemek için yazdım,Mevla Teala murad etti bizi bize acıdı bizi bir doğru yola koydu,bizede bu yolda daim olmak için yine O Mabudumuza (c.c) sonsuz hamdlar etmek ve kulluk görevimizi yerine getirmek için elimizden geleni yapmaya çalışmak düşer.

CORE

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

Ve aleyküm selam. Derdini veren Rabbim dilerimki şifasınıda versin. Tez zamanda sağlığınıza kavuşmanızı temenni ederim. Rabbim cümlemizi imtihanı kazanan kullarından eylesin. AMİN

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

selamunaleykum
oncelıkle cok geçşım olsun
allah tan ümit kesılmez
güzel yorumunuz ve paylaşımınız ıcın cok tşk ederım
allah her daım bu güzel gözlerle bakmayı nasıp etsın ne mutlu sıze
amın o güzel dualarınıza
allah her daım mutlu etsın amın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim yaklaşık iki hafta önce kayınpederim vefat etti. Allah rahmet eylesin. o zaman çok tuhaf oldum. öylece bi arabanın arkadasına tabuta koydular ve götürdüler. hiç bişey götüremedi ahirete. bu kadar kıymet verdiğimiz biçok insanın hayatını borç taksit içinde geçirdiği ne eşya ne ev hiçbişeyi götüremedi. bizlerde çok sevdiğimiz kıyafetlerimiz uğrunda sıkıntı çektiğimiz ev eşya hiç bişeyi götüremicez. bunlar için bu kadar sıkıntı çekmeye kendimizi üzmeye değermi hiç sanmam. fazla konuşmayan bi insandı kimseye karışmazdı. herkes arkasından böyle söyledi. çoğunun kalbi kırık değildi ona karşı. ben bunlardan ders çıkardım kendime.

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum kardeşlerim ;

Temennileriniz ve canı gönülden ettiğiniz dualarınız için teşekkür ederim,dünyanın gerçektende iki günlük olduğunu burada bulunma gayemizin Allah Tealayı tanımak ve Onun (c.c) kurallarına riayet etmek olduğunu sonunda ise ebedi mutluluk olan yine Onun (c.c) cennette görülecek olmasıdır.Kul cennette öyle nimetlere kavuşturulurki bu nimetler onu mest eder,ancak her hafta Cuma günü Rabbini görmeye gider,Onu (c.c) görünce dönmek istemez geri O hayranlık ile baka kalır,sanır ki eridim burada,Mevla Teala bazı kullarına bu güzel anın birer gölgesini dünyada yaşatır,buda her namaz kılana ,her oruç tutana ,her zekat verene nasip olmaz,Onun (c.c) cemalini görmeyi gerçekten yürekten isteyen kişilere nasip olur,Ben Rabbimi çok seviyorum,hamd olsun beni dalaletten kurtardı,bütün çevremi temizledi,bütün kalbimdeki hastalıklarımı giderdi,kötü huylarımı,sıkıntılarımı,öyle bir yola koyduki bu yol gerçektende AŞK yolu,kavuşma yolu,vuslatı erdirme yolu,her ne kadar koşarak ,yürüyerek gidemesem de yürüme hızım her ne kadar sürüne sürüne ise de,Allahıma (c.c) sonsuz hamdlar olsun,O (c.c) hamd olunmaya ben ise Onu (c.c) hamd etmeye layığım.
Allah Teala kalbimizde Onun (c.c) sevgisini daim etsin,
<< Hiç bir yere sığmam,Ta-ki beni seven kulumun kalbine sığarım>> buyurmuştur.
Bu ne güzel,bu eşil bulunmaz,çalışmayla alınamaz bir sevgi ve anlatılmaz bir sevgi,Hak Teala herkese nasip etsin.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim yaklaşık iki hafta önce kayınpederim vefat etti. Allah rahmet eylesin. o zaman çok tuhaf oldum. öylece bi arabanın arkadasına tabuta koydular ve götürdüler. hiç bişey götüremedi ahirete. bu kadar kıymet verdiğimiz biçok insanın hayatını borç taksit içinde geçirdiği ne eşya ne ev hiçbişeyi götüremedi. bizlerde çok sevdiğimiz kıyafetlerimiz uğrunda sıkıntı çektiğimiz ev eşya hiç bişeyi götüremicez. bunlar için bu kadar sıkıntı çekmeye kendimizi üzmeye değermi hiç sanmam. fazla konuşmayan bi insandı kimseye karışmazdı. herkes arkasından böyle söyledi. çoğunun kalbi kırık değildi ona karşı. ben bunlardan ders çıkardım kendime.

aleykumselam güzel kardeşim
o guzel yorumun be paylaşımın ıcın allah razı olsun
allah kayınpederıne cennet nasıp etsın
ömür bu bır anda bıtıyor
ve gerıde bu dunyada koca bır hiç kalıyor değıl mı
allaha emanet ol kardeşim
selam ve dua ıle

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam. Derdini veren Rabbim dilerimki şifasınıda versin. Tez zamanda sağlığınıza kavuşmanızı temenni ederim. Rabbim cümlemizi imtihanı kazanan kullarından eylesin. AMİN

selamunaleykum
oncelıkle cok geçşım olsun
allah tan ümit kesılmez
güzel yorumunuz ve paylaşımınız ıcın cok tşk ederım
allah her daım bu güzel gözlerle bakmayı nasıp etsın ne mutlu sıze
amın o güzel dualarınıza
allah her daım mutlu etsın amın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

Allah Teala kıymetli kayınpederinize Sınırsız Rahmet denizinden Rahmet nasip etsin,günahlarını af etsin,sizlerede metanet ve kalbinizede sururet nasip etsin,başınız sağolsun kardeşim.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Sevgili arkadaşlar

içimdekileri genelde aktararım biliyorsunuz
amacım sizlerinde değerli yorumlarını almak
şimdiden gözlerinize sağlık

evet
zamanın çok hızlı aktığını defalarca söylüyoruz
ve ben şu günlerde öyle sıradan değildi gercekten çok hızlı olduğunu anladım.
Birden sanki çok yarım işlerim varmış gibi yetişmeyecek gibi hissettim
bunu sebebini biliyorum yaş büyüdü ve yolun yarısına geldim
açıkcası bu doğum günümde fark ettim

bir çok arkadaşım burdaki kardeşlerim bu siteye üzgün oldukları bir anda girdiler

bu benım fikrim
ben de bu katagoriye giriyorum
çünkü üzüldüklerinde ne yapacaklarını bılemedıklerınden
yaradana nasıl dua edebiliriz
ya da acılarım nasıl bıter
ya da daha birçok sorunun yanıtı ve en önemlisi başkalarının dualarını almak için

ve girdiklerinde huzuru buldular
her ne kadar bazan küçücük sorunlar olsa bile
ve devamlılık başladı

şimdi sıra geleleım benım endişeme
evet yolun yarısı
hani deriz hep daha önümüzde uzun yıllar var gibi
halbuki bu da yanlış
çünkü bunu bız bılemeyız kı değil mi?
Allah hayırlı yıllar nasip etsin amin

şöyle bir geriye baktığım vakit
küçük yaşlarda daha mesut olduğumu görüyorum
evet çünkü bu endişem yoktu
aynı zmanada diğer dünyayı da cok düşünmüyordum

oysa şimdi

şimdi bambaşka düşünüyorum

diğer dünya yı düşünüyorum
öncellıkle allah hepimize cennet nasip etsin amin

bu dünyayı da düşünüyorum
düşünüyorum çünkü herkez gibi mutlu yarınlarla yaşamak istiyorum
bu mutsuz olduğum anlamına gelmesin tabbii
hamd olsun

bazen olumsuzlar buluyor bızlerı beni de tabii
ya da aaaaa bu başıma geldi
eyvahlar olsun
demiyorum

şunu ifade etmek istiyorum
yaş geçıyor
zaman durmuyor
allah kalan zamanımızı gülen gözlerle geçirtsin diyorum amin

çünkü

insan ın içi huzurlu ve mutluysa
çevresını de mutlu eder
insanın içi mutluysa
çok şeyler yapmak ister
bu çok şeyşer ki güzel şeyler

allah tan diliyorum ki
yarınlarımız çok güzel olsun
güzellikten gönül huzuru
tebessüm
ki
tebessümle ilgili formlarım çok okuyanlar bilir

şimdilik kelimeler bu kadar çıkıyor parmaklarımdan

allaha emanet olun

Değerli Hocam...
Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık...

Düşünceleriniz ve yorumlamalarınız çok güzel...
Aynen aktarmışsınız bize...

Yarına, bir saat sonrasına hatta 1 sn. sonrasına bir senedimiz yok...
Allah CC. hayırlı bir ömür nasip etsin bizlere...Hayatımız boyunca...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum kardeşlerim ;

Temennileriniz ve canı gönülden ettiğiniz dualarınız için teşekkür ederim,dünyanın gerçektende iki günlük olduğunu burada bulunma gayemizin Allah Tealayı tanımak ve Onun (c.c) kurallarına riayet etmek olduğunu sonunda ise ebedi mutluluk olan yine Onun (c.c) cennette görülecek olmasıdır.Kul cennette öyle nimetlere kavuşturulurki bu nimetler onu mest eder,ancak her hafta Cuma günü Rabbini görmeye gider,Onu (c.c) görünce dönmek istemez geri O hayranlık ile baka kalır,sanır ki eridim burada,Mevla Teala bazı kullarına bu güzel anın birer gölgesini dünyada yaşatır,buda her namaz kılana ,her oruç tutana ,her zekat verene nasip olmaz,Onun (c.c) cemalini görmeyi gerçekten yürekten isteyen kişilere nasip olur,Ben Rabbimi çok seviyorum,hamd olsun beni dalaletten kurtardı,bütün çevremi temizledi,bütün kalbimdeki hastalıklarımı giderdi,kötü huylarımı,sıkıntılarımı,öyle bir yola koyduki bu yol gerçektende AŞK yolu,kavuşma yolu,vuslatı erdirme yolu,her ne kadar koşarak ,yürüyerek gidemesem de yürüme hızım her ne kadar sürüne sürüne ise de,Allahıma (c.c) sonsuz hamdlar olsun,O (c.c) hamd olunmaya ben ise Onu (c.c) hamd etmeye layığım.
Allah Teala kalbimizde Onun (c.c) sevgisini daim etsin,
<< Hiç bir yere sığmam,Ta-ki beni seven kulumun kalbine sığarım>> buyurmuştur.
Bu ne güzel,bu eşil bulunmaz,çalışmayla alınamaz bir sevgi ve anlatılmaz bir sevgi,Hak Teala herkese nasip etsin.

aleykumselam kardeşim
ne güzel ifade ettınız yüreğınıze sağlık
allah büyüktür
sizin bu denlı hayata güzel bakışınız ve her ne olursa olsun isyan etmeyışınız ve şükredişinizin mutlak mükafatı vardır
ne mtlu sıze
allah yardımcınız olsun hepımızın yardımcısı oldun
her daım güzel görelim inşaallah
allaha emanet olun

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli Hocam...
Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık...

Düşünceleriniz ve yorumlamalarınız çok güzel...
Aynen aktarmışsınız bize...

Yarına, bir saat sonrasına hatta 1 sn. sonrasına bir senedimiz yok...
Allah CC. hayırlı bir ömür nasip etsin bizlere...Hayatımız boyunca...

aleykumselam mavci
inşaallah amin
çabalarımız hayırlı ömürler için :)
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
~*~

Selamün Aleyküm Hoca Can'ım..
Rahman c.c razı olsun, gönlünüze sağlık inşallah.. Muhasebeler hep aritmetik hesaplar üzerine olur ya, bu kez ruhların, maneviyatın muhasebesi olmuş paylaştıklarınız.. Her daim hatırda olması gereken, yapılması gereken bir mizan.. Can hocam, yaşların ondalıkları, üç hanelilere varsa dahi, hedefe ulaşılmadıkça, o hesap zarardadır; o bilanço batmıştır.. Ömrümüzü, sayılı nefeslerimizi Hakk'a endeksli olarak yaşadıkça, hesaptan önce hesap verenlerden oluruz inşallah.. Gönlü gül hocam, samimi paylaşımınız için çok teşekkür ederim..B)
Rahman c.c'den dileğim, Rıza-i İlahi'ye mazhar bir ömür ve her iki cihanda gelecek güzelliklerdir sizin için.. Rahman c.c, imtihanlarınızdan yürek güzelliği ile çıkmanızı nasip eylemiş hamd olsun.. Bu en güzel kârdır.. Bundan sonrası da inşallah öyle olsun;)...
Daim dualarımdasınız.. Selam ve baki Muhabbetle, En Güzel'ime emanetimsiniz En Birinci'm..B)

~*~

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
~*~

Selamün Aleyküm Hoca Can'ım..
Rahman c.c razı olsun, gönlünüze sağlık inşallah.. Muhasebeler hep aritmetik hesaplar üzerine olur ya, bu kez ruhların, maneviyatın muhasebesi olmuş paylaştıklarınız.. Her daim hatırda olması gereken, yapılması gereken bir mizan.. Can hocam, yaşların ondalıkları, üç hanelilere varsa dahi, hedefe ulaşılmadıkça, o hesap zarardadır; o bilanço batmıştır.. Ömrümüzü, sayılı nefeslerimizi Hakk'a endeksli olarak yaşadıkça, hesaptan önce hesap verenlerden oluruz inşallah.. Gönlü gül hocam, samimi paylaşımınız için çok teşekkür ederim..B)
Rahman c.c'den dileğim, Rıza-i İlahi'ye mazhar bir ömür ve her iki cihanda gelecek güzelliklerdir sizin için.. Rahman c.c, imtihanlarınızdan yürek güzelliği ile çıkmanızı nasip eylemiş hamd olsun.. Bu en güzel kârdır.. Bundan sonrası da inşallah öyle olsun;)...
Daim dualarımdasınız.. Selam ve baki Muhabbetle, En Güzel'ime emanetimsiniz En Birinci'm..B)

~*~
aleykumselam canım aliyem
ne güzel yorumlamışsın
allah razı olsun
amin o güzel dualarına
inşaallah kalan ömrümüz ne ise cok hayırlı gecsın
amin
içimden gelenleri kendi kelimelerimle aktarmak istedim
allah o güzel gönlüne göre versin amin
allaha emanet ol canım selam ve dua ıle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt