Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yardımmm evlenme ve aile (1 Kullanıcı)

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaşlar.çok güzel bir konuya değinmişsiniz.insanın sevdiğiyle nikahlanmasından başka ne bu kadar güzel olabilirki.ama işte bende bu konudan dolayı muzdaribim.sevdiğimle bir çok şey yaşadık artık günahlarımızdan vazgeçip evlenmek istiyoruz.fakat benim ailem izinm vermiyo.karşımdaki kişinin işini bahane ediyolar.onları nasıl ikna edebilririm tam bir çıkmazdayım bana yardım edermisiniz fikirlerinize ihtiyacım var

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
bak kardeşim sevgilimle birçk şeyler yaşadık demişin... yarına çıkçağımız bellimi...bunları düşünerek hareket edelim lütfen..ki evleneceğiniz ne malumm.... bir an önce tevbeni et..ALLAHA yalvar..ALLAH yar ve yardımcın olsun...ALLAH şeytandan uzak eylesin diye. ve şunu unutma günah yolu daima tatlı gelir insana..ama meşagatli yol ise zoor gelir..

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Evlenince günahı gidiyormuki acaba ?

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
tevbe etmeden asla... orasıda YARADANA KALMIŞ...O TEVBELERİ kabul edendir yeterki kalpten yapılsın..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaşlar.çok güzel bir konuya değinmişsiniz.insanın sevdiğiyle nikahlanmasından başka ne bu kadar güzel olabilirki.ama işte bende bu konudan dolayı muzdaribim.sevdiğimle bir çok şey yaşadık artık günahlarımızdan vazgeçip evlenmek istiyoruz.fakat benim ailem izinm vermiyo.karşımdaki kişinin işini bahane ediyolar.onları nasıl ikna edebilririm tam bir çıkmazdayım bana yardım edermisiniz fikirlerinize ihtiyacım var

ve aleykum selam canım hani şu sorunlar yaşadıgın sevdiğin mi konu acmıstın burada yardım istemiştin bizlerden bizde sana elimizden geldiğince yardım etmiştik ama eğer oysa cok ama cok uzulürüm
heleki cok şeyler yaşadısanız :( bunu burda böyle dile getirmenede cok üzüldüm :(

mübin

Kayıtlı Kullanıcı
Didem65 kardeşim yaşadıklarını sen biliyorsun biz sakın evlenme desek kararın değişecekmi? eğer değişecekse zaten sevmemişsin demektir evlenme derim. yok kararın değişmeyecekse niye soruyorsun? yaşın yetiyorsa halen vakit varken evlen. günah işlerken annene danışmadında helal yapmak istediğin bir iş için izinmi istiyorsun?

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
çok şey yaşadık derken yanlış anlamayın ama görüşmem konuşmam bile günah ona dair çok hayal kurdum onları kasttettim ben. ama hata bende yanlış dile getirmişim. evet abla daha önce sizden yardım isteediğim kişi için bunları söyledim.ben onsuz yapamıyorum

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam canım hani şu sorunlar yaşadıgın sevdiğin mi konu acmıstın burada yardım istemiştin bizlerden bizde sana elimizden geldiğince yardım etmiştik ama eğer oysa cok ama cok uzulürüm
heleki cok şeyler yaşadısanız :( bunu burda böyle dile getirmenede cok üzüldüm :(

çok şey yaşadık derken yanlış anlamayın ama görüşmem konuşmam bile günah ona dair çok hayal kurdum onları kasttettim ben. ama hata bende yanlış dile getirmişim. evet abla daha önce sizden yardım isteediğim kişi için bunları söyledim.ben onsuz yapamıyorum

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,
diğer konularını da gözden geçirdim.

yardımcı olmaya çalışmış kardeşlerimiz ama sen kararlısın bu yolda sanırım.
anlattıklarından az çok belli seni nasıl bir hayat beklediği.
inşaALLAH olumsuz tecrübeler yaşamadan doğru kararlar alırsın kardeşim.

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,
diğer konularını da gözden geçirdim.

yardımcı olmaya çalışmış kardeşlerimiz ama sen kararlısın bu yolda sanırım.
anlattıklarından az çok belli seni nasıl bir hayat beklediği.
inşaALLAH olumsuz tecrübeler yaşamadan doğru kararlar alırsın kardeşim.

korkutmayın beni çokta kötü bir insn değilim benim tek suçum yanlış bi insanı sevdim onunla evlenip mutlu olmak istiyorum.öyle özgür havadar bir kız dğilim

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim...
allah c.c yar ve yardımcın olsun inşallah...
hakkında hayırlı ne ise o olsun inşallah...
kardeşim fetih süresi okuyalım konusuna isminizi yazdırdınız ama bir dahada okumalara katılmadınız..
ben sizi uyarmak zorundayım. böyle yaparak kul hakkına girmenizi istemiyorum...
konuya bekleniyorsunuz...
selam ve dua ile..

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim...
allah c.c yar ve yardımcın olsun inşallah...
hakkında hayırlı ne ise o olsun inşallah...
kardeşim fetih süresi okuyalım konusuna isminizi yazdırdınız ama bir dahada okumalara katılmadınız..
ben sizi uyarmak zorundayım. böyle yaparak kul hakkına girmenizi istemiyorum...
konuya bekleniyorsunuz...
selam ve dua ile..

kusura bakmayın ben okudum fetih suresini ama daha sonra girmem gerektiğini bilmiyorum sürekli takipte ettim ama cevap yazmam gerektiğini gerçekten bilmiyordum özür....

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim en son yazdıgında bu adamla sen ayrılmıştın ,yani sorunlar vardı..
ne desem bilemiyorum ..

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
tüm bekar kardeşlerimizin gönlüne göre ve seven kardeşlerimizin hayırlısıyla kavuşup evlenmeleri ....demişsin ne güzel ama bu bana nasip olmadı gözümden bile sakındığım insana tam kavuşacakken onu benden ayırdılar.beni istemeye gelmişlerdi annesi ben oğlumun evlenmesini istemiyorum yaşı küçüktür dedi (oğlunun yaşıda 24) açıkça beni beğenmedi işimizi bozmak istedi.amacına ulaştıda şimdi benim ailemde istemiyo bende bir şey diyemiyorum ne yapacağımıda bilemiyorum.o kadar çok değer verdim o kadar çok bağlanmıştım bilemezdim bu şekilde bozulacağını.şimdi dayanamıyorum kime kızaayım bilmiyorum.belki ailem haksız bilmiyorum.çok aşağılandım kimsenin içine çıkacak halim kalmadı ben şimdi hayallerimi nasıl unutucam onsuz nasıl yaşayacam bilmiyorumm ne olur bana dua edin kardeşlerim

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim..
Rabbim yardımcın olsun..
Rabbim sonucu O'na bırakanlara en hayırlısını, en güzelini verir, verecektir inşaallah..
Dua et.. Rabbim başka dert vermesin. Sağlık sıhhat versin.. Dualarımdasın inşaallah..
Hayırlı bereketli cumalar olsun.. Rabbim seni korusun..

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
kardeş hakkını helal et ama siz ahiretinizi düşnerek, yazmış olmazsınız bunları...siz dunyayi istiyorsunuz...oysa ki, ahiret dunyadan daha hayirlidir ..

Allah şöyle buyuruyor: 3- Rabbin seni bırakmadı ve darılmadı.

4- Ahiret senin için dünyadan iyi olacaktır. (duha suresi)

ve Allah şöyle buyuruyor: " Gördün mü hevâsını ilah edineni? (furkan 43)

Allah yardımcınız olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt