papatyaa172
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar, ben çok günaha giriyorum . Girmek istemiyorum, düşünmemek için beynimi sürekli birşeylerle meşgul etmek istiyorum ama nasıl nasıl arada kafama bazı günah sorular geliyor Sürekli herşeyin sebebini sorguluyorum . Mesela Bu anlatılan hikayeleri eskiler, iyi şeyler olsun diye uydurmuş olamaz mı? Allah evreni yarattıysa ve Allah' ı kimse yaratmadıysa , birşey kendiliğinden varolabiliyor demek ki. İnsan kendiliğinden varolmuş olmasını neden kabul edemiyoruz öyleyse. Tabi ki hiçbirşey kendiliğinden varolamaz diye düşünüyorum sonra. Falan falan falan. Bu sorular uzayıp gidiyor Bu durumdan çok üzgünüm. Sonra arkasından bir sürü tövbe ediyorum, ama elimde değil.
İnancımdan şüphe duymaya başladım. Bu da beni çok üzüyor. İnanmak için çabalıyorum, dualar okuyorum. Allah aşkını arttıran dua var, onu okuyorum. Ama nafile. Ne yapsam önüne geçemiyorum. Hatta dua okurken bile böyle bi düşünce aklıma giriveriyor. Nooolur bana yardım edin arkadaşlar Ben günahkar olmak istemiyorum. Bana bir çıkış yolu gösterin lütfen. Hepinizden Allah razı olsun...
İnancımdan şüphe duymaya başladım. Bu da beni çok üzüyor. İnanmak için çabalıyorum, dualar okuyorum. Allah aşkını arttıran dua var, onu okuyorum. Ama nafile. Ne yapsam önüne geçemiyorum. Hatta dua okurken bile böyle bi düşünce aklıma giriveriyor. Nooolur bana yardım edin arkadaşlar Ben günahkar olmak istemiyorum. Bana bir çıkış yolu gösterin lütfen. Hepinizden Allah razı olsun...