Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yardımcı olurmusunuz? (1 Kullanıcı)

god one

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bugün bi sohbet dinledim.hocanın ismini vermek istemiyorum ama konu 4444 salat-ı tefriciye idi.hoca efendi bu gibi duaların numaralandırma olaylarını yalanladı bu konuda bilgisi olan varmı?

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: yardımcı olurmusunuz?

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah(c.c.), okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."
kardeşim senin dinlediğin hoca efendinin neye dayanyarak böyle dediğini bilmeiyorum ama bazı özel durumlar vardırki olmazsa olmaz burdaki 4444 olmasının muhakkak bir sırrı vardır ama muhakkak 4444 olmalıdır çünkü düşünelim bir kasa şifreyi bir eksik ir fazla girsen açılmaz illede aynı şifreyi girmek gereklidir buda öyle bir şeydir 4444 salatı tefriciyenin sırrıdır selam ve dua ile

god one

Kayıtlı Kullanıcı

ksardeşim cevabını daha yeni okudum allahım razı olsun inşallah uzun süredir bununla ilgili araştırma yapıodum bende....

fatmaerikci34

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞİM 4444 OLMASI GEREKİYOR ZERDA KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ NE BİR EKSİK NE BİR FAZLA TAM 4444 OLMASI GEREKİYOR O HOCADA KİMSE ARTIK ALLAH AKIL VERSİN

god one

Kayıtlı Kullanıcı

:p:p:D amin kardeşim

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı

ZATEN PEYGAMBERİMİZ S.A.V VE EHLİ BEYTİNE SALAT VE SELAM GETİRİLMEYEN DUA MAKBUL OLMAZ:mad:

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim önemli değil faydalı olduysa ne mutlu bana dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt