Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yardimci olurmusunuz? (1 Kullanıcı)

Fikriye1985

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.
benim özel bir sorum olacak islamiyet.gen.trye. sorular diye bir bölüm varmis. Ve oraya sorunu sorabiliyorsun. sayfanin adi sorular.islamiyet.gen.tr olmazi gerekiyor.
Simdi diyelimki ben oraya sorumu yazdim ozaman o soruyu herkez okuyabiliyormu? Forumlar sayfasina yayinlanacakmi yoksa onlar bana özel olarak cevapmi gönderecek?

bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim. Yanlis anlamayin ve hakkinizi helal edin ama özel bir sorum oldugu icin soruyorum.
hayirli geceler

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
FİKRİYECİM CANIM KARDEŞİM.BEN YAZDIM.E-MAİL ADRESİME GÖNDERİLECEKMİŞ.

Fikriye1985

Kayıtlı Kullanıcı
Allah bin razi olsun kardesim. beni suan gercekten cok sevindirdin, cünkü dünden beri 4gözle sizlerden cevap bekliyorum. Yazdigin icin cok tsk ederim, gercekten cok sevindim.
Allaha emanet ol. :)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
RİCA EDERİM.DİKKATTEN KAÇMIŞTIR.YOKSA BURDAKİ HERKES ÇOK DUYARLIDIR.SELAMETLE KALIN.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt