Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

YARDIMCI OLURMUSUNUZ???? (1 Kullanıcı)

cemre_03

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BU SİTEYİ ÇOK BEGENDİM VE İNŞAALLAH BENİ ARANIZA ALIRSINIZ SİZE BİR SORUM OLUCAK KAFAMI KARIŞTIRAN BİR SORUN BİR ARKADAŞIMLA KÜSÜM VE ONA ALLAHIN SELAMINI VERİRSEN ALIRIMDA VERİRİMDE DEDİM O BANA YANLIŞ YAPSADA KABUL ETTİM AMA O YENİDEN BANA CEPHE AÇTI ACABA BEN YAPACAGIMI YAPMIŞMIYIM YOKSA YİNE BENMİ ÖZÜRDİLİYEYİM ONUN YAPMASI GEREKENİ BENMİ YAPAYIM?? YA OKABUL ETMEZSE DİYE KORKUYORUM ASLINDA, YARDIMCI OLURSANIZ ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN....

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
RE: YARDIMCI OLURMUSUNUZ????

ve Aleyküm selam Ceren Öncelikle Hosgeldin.. Üyeligin Hayirli olsun.. bence ALLAH RIZASI icin sen yine konus.. Ama Begenmiyorsan hareketleri sana olan tutumunu o zaman uzak dur derim. Arkadasinin nasil biri olduguna bagli!!!

Resulullah aleyhissatu vesselam buyurdular: Arkadasinizin en hayirlisi kendi görünüsü ile size, Allahin hatirlattirandir. Sözleri sizin ibadetinizi ve islerinizi cogaltir. Is ve Hareketleri de Ahiret gününü akliniza getirir...

Resulullah aleyhissatu vesselam buyurdular: Günah isleyen asi ve günahkar arkadastan uzak olunuz. Yoksa sizin de onlardan oldugunuz anlasilir.
A.e.o

cemre_03

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM PAYLAŞIMIN İÇİN İNAN BUNA İHTİYACIM VARDI NEYAPMAM GEREKTİGİNDE KARARSIZDIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ALLAH'A EMANET OL...

fevzisultansu

Kayıtlı Kullanıcı

HZ. MUHAMMED S.A.V BUYURUYOR "KİŞİ ARKADAŞININ DİNİ ÜZEREDİR" yani arkadaşın nasılsa sende onun gibi olmaya başlarsın.
ALLAH!a emanet olun.

cemre_03

Kayıtlı Kullanıcı

bilgilendirdigin için sagol bu siteye iyiki üye olmuşum mesajlarınızı okudukça mutlu oluyorum ALLAH RAZI OLSUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt