kınalım
Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleykum ! 22 yaşındayım. Ben de yıllardr çok istediğim bu vazifeye bu mübarek günde kısmet olabildim. Ben de Hacı Bayram'a gittim ve Hacı Bayram Veli Hz. nin İbadet ettiği evi görmeye nail oldum. Dualr ve tövbelerim ile ...Fakat örtünmek gerçekten çok degısık bir duyguymuş. Şeytanın vesveseleri hiç bitmiyor Açıklığımdan nefret ediyorum fakat nefret ettiğim halde şimdi gözümün önüne geliyor. Dışarı çıkarken kapanacagım diye bir korku gelıyor içime Şuan kpss ye hazırlanıyorum bir problem yok ama içimi çok yalnız hissediyrum. Gelecek ile ilgili pişman olmaktan korkuyorm Tabi Allah'ımın kısmetimi ne olursa olsn verecegıne ınanıyorm.
İster istemez görünce şaşıranlar oluyor bir arkadasımın da bahsettiği gibi apartmandan ilk çıktıgımda sağıma soluma bakamadım. Rabbim beni kötü nefislerden korusun. Sizce çabuk geçer mi bu durum. Bu halimle çok mutluluktan öte huzurluyum ama çıkılmaz bir yola girmiş gibi hissediyorum kendımı ve sizce örtünmek için çok mu erken ? Hayırlı kandiller. Rabbim af dileyen bütün müslümanları affetsin !
İster istemez görünce şaşıranlar oluyor bir arkadasımın da bahsettiği gibi apartmandan ilk çıktıgımda sağıma soluma bakamadım. Rabbim beni kötü nefislerden korusun. Sizce çabuk geçer mi bu durum. Bu halimle çok mutluluktan öte huzurluyum ama çıkılmaz bir yola girmiş gibi hissediyorum kendımı ve sizce örtünmek için çok mu erken ? Hayırlı kandiller. Rabbim af dileyen bütün müslümanları affetsin !