Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yardımcı olun arakdaslar. (1 Kullanıcı)

sınan_06

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm

kardeşlerim benim kafama takılan bi konu var daha dogrusu merak ettigim bir konu sizlerin fikirleri benim için çok önemli aradagı cevabı bulacagıma inanıyorum sizden.kardeslerim benim merak ettigim konu allah cinleri ve insanları kulluk etmeleri için yaratmıstır elhamdülillah rabbim kabul ederse ben kul olarak gorevlerimi yerine getirmeye calısıyorum ama benim anlamadıgım bu (cinlerin) insanlara zarar verdigini duydum bu kafamı karıstıyor madem (cinler) de allaha kulluk için yaratıldı ama neden zarar veriolari insanlara onu anlayamadım kusurum varsa affola selam ve dua ile......

gule_vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
..................

Son düzenleme:

f.solen

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm

kardeşlerim benim kafama takılan bi konu var daha dogrusu merak ettigim bir konu sizlerin fikirleri benim için çok önemli aradagı cevabı bulacagıma inanıyorum sizden.kardeslerim benim merak ettigim konu allah cinleri ve insanları kulluk etmeleri için yaratmıstır elhamdülillah rabbim kabul ederse ben kul olarak gorevlerimi yerine getirmeye calısıyorum ama benim anlamadıgım bu (cinlerin) insanlara zarar verdigini duydum bu kafamı karıstıyor madem (cinler) de allaha kulluk için yaratıldı ama neden zarar veriolari insanlara onu anlayamadım kusurum varsa affola selam ve dua ile......
Benim düşüncem şudur .. Onlarda bizler gibi ancak başka boyutlardalar ... ve istenmediğin bir şekilde(pis) onların bulundukları yerlerde dolaşırsan örnek veriyorum o zamanlarda zarar veriyorlar. Yanlışım varsa affola Daha fazla şey bende öğrenmek isterim yanlışım varsa düzeltilmesinide tabiki..

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm

cinler insanlara zarar veriyorda insanlar cinlere zarar vermiyormu önce bunu bilmek lazım..birde insan insana zarar veriyor ikiside kul iken cinlerin zarar vermesi neden ilginç olsun?Ayrıca cinlerde bizler gibi topluluklar kimisi HZ MUHAMMDEİN DİNİNDE kimisi gayri müslim kimide put peres..aramızda hiç bir fark yok onlarla.zarar veren cinler tıpki zarar veren insanlarla aynı huylar içerisindedirler.cinlerin insanlardan üstün bir yanı varmı yokmu buda araştırılmalı .cinler kendi boyutlarından insanlarla iletişime geçebiliyor.ve insanlarda kendi boyutlarından cinlerle iletişime geçebiliyor.bu gayet normal ..anormal olan durum ise CİNLERLE OLAN İLİŞKİLERİMİZDE NASIL DAVRANACAĞIMIZ KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ OLMADIĞIMIZ İÇİN KABAHAT BİZİM.CİNLER ASLA AMA ASLA İNSANLARA ZARAR VEREMEZ FAKAT BİLGİ SAHİBİ OLMAYAN İNSANLAR ONLARIN GÖRÜNTÜLERİNDEN KORKARLAR.ALLAHIN İZNİ DE ÖNEMLİ ..yani ALLAH izin vermedikçe kimse kimseye zarar veremez.
sahabinin biri çölde yolculuk yaparken mola vermiş.cinlerden biride onun mola verdiği yerde sahabinin atının üzerine binerek sahabiyi beklemiş.sahabi cini görünce AŞAĞI İN ATIMDAN HEMEN diyerek tepki göstermiş.cin sahabiye şöyle demiş; EĞER BİR BUGDAY TANESİ KADAR ÜRPERTİ GÖRSEYDİM SENDE ,AKLINI BAŞINDAN ALIRDIM.. yani arkadaşım cin insana hiç bir şey yapamaz yeterki sen onun varlığını her daim bilerek ,normal bir kul muamelesi göster..olağan üstü kabul ettikçe TIPKI BİR ZALİMİN MAZLUMA YAPTIGI GİBİ CİNLERDE SANA RAHATSIZLIK VERİR. cesurluğun inancında saklıdır.

istanbulda swis oteldeydim bir gün .orada bir cin musallat olmuş biri vardı oturuyorduk hep beraber.taylantlı bir arkadaşın dairesindeydik.hasta olan kişi birden anormalleşerek çığlık atmaya başladı.hasta kişinin ailesi müslümandı.taylantlı kişinin annesi ne oluyor diye sordu ?..kendisine durumu anlattılar kadın direk KÖTÜ RUHLAR dedi ve kendi ianaçlarında bu tür dertlerden kurtulmak için yaptıkları bir kaç örnek verdi.kadın putperesti FAKAT ALLAH HERKESE BİR DEVA VERİYOR..öncelikle insanın bu hastalıktan kurtulacagına inanması şart.ALLAHIN İZNİYLE ÇARESİ MUTLAKA VAR..

Hz Süleymanı hatırla ..ona bütün cinler köle idiler onun hayatını araştır ve gerçeği yakala

bir tanıdıgım vardı cinler musallat olmuştu 1 yıl onlarla uğraştı ..en sonunda aklı başına geldi ve cinlerle rüyasında savaştı cinlerin hepsinin kafasını kesti.ALLAHA şükür o gün bugun gayet sen ben gibi yaşıyor...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt