Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yardim veya fikir verebilirmisiniz lutfen ... (1 Kullanıcı)

GUNAY9328

Kayıtlı Kullanıcı
SA
onceden yazdigim gibi bu siteyi cok begendim ve artik uyeligimden beri doyamiyorum bi turlu cikamiyorum allah razi olsun bu siteyi yapanlardan butun uyelerden bilgilerini bizimle paylasanlardan.
ben ailemle yasiyorum yurtdisindayim, annem dinine ibadetlerini yerine getirmeye calisiyor cok sukur ama babam malesef cok icki kullaniyor bu annem ve babamin arasinda surekli tartismalara yol aciyor bu durum annemi cok uzuyor. ama cok sukur bize hic bi zarari yok anneme karsi cocuklarina karsi ve sorumluklarinda kusursuz, aslinda cok iyi biri sadece su icki herseyi mafediyor. ramazan ayinda orucunu yerine getiriyor icki icmiyor o zaman oyle farkli oluyorki keske her zamn oyle kalabilse. onun icin ne yapabiliriz bilmiorum, annem surekli dua ediyor allahin yoluna yonelsin diye, bizde tabi, ama cok uzuyo bu durum bizi :(
bi fikriniz var mi acaba? :(

kehribar35

Kayıtlı Kullanıcı
sabırla yaklaşmanızı diliyorum.tartışmaya hiçbir şekilde girmeyin.böyle bir yakınım vardı. çocukları namaza başlayınca evde islami bir hava olunca o da içkiyi bıraktı.sevgiyle yaklaşırsanız birde sabrederseniz İNşallah o da doğru yolu bulur.selametle kalın.

GUNAY9328

Kayıtlı Kullanıcı
sabırla yaklaşmanızı diliyorum.tartışmaya hiçbir şekilde girmeyin.böyle bir yakınım vardı. çocukları namaza başlayınca evde islami bir hava olunca o da içkiyi bıraktı.sevgiyle yaklaşırsanız birde sabrederseniz İNşallah o da doğru yolu bulur.selametle kalın.

amiiin allah razi olsun
umarim oyle olur annem namaz kiliyor ve bende zaten en yakin zamanda baslicam. ister istemez oluyor tartismalar..insallah duzelir :A

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim. öncelikle AllahTAN Sabir DİLERİM Inşallah. Kardeşim Bir Arkadaşim Anlatti. Ben Sigarayi Yeni Buraktim Ama Bir Kafeye Girdim Orada Sigara Icmek Yasak Yaziyordu O Yaziyi Görünce Sigara Icmek Geldi Icimden Diye Anlatmişti Buda Böyle Kesinlikle Baba Icki Icme Diye Söylemeyin. Daha Yumuşak Bir şekilde Izahati Yapin Inaniyorumki Babaniz Dinine BağLI Biri Ama Alişkanlik Işte Allahtan Diliyorum Tez Zamanda Burakir Inşallah Dualarimizdasiniz Rabbime Emanet Olun Kardeşim . Kime şunu Yapma Dersen Tersini Yapar Unutma

GUNAY9328

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim. öncelikle AllahTAN Sabir DİLERİM Inşallah. Kardeşim Bir Arkadaşim Anlatti. Ben Sigarayi Yeni Buraktim Ama Bir Kafeye Girdim Orada Sigara Icmek Yasak Yaziyordu O Yaziyi Görünce Sigara Icmek Geldi Icimden Diye Anlatmişti Buda Böyle Kesinlikle Baba Icki Icme Diye Söylemeyin. Daha Yumuşak Bir şekilde Izahati Yapin Inaniyorumki Babaniz Dinine BağLI Biri Ama Alişkanlik Işte Allahtan Diliyorum Tez Zamanda Burakir Inşallah Dualarimizdasiniz Rabbime Emanet Olun Kardeşim . Kime şunu Yapma Dersen Tersini Yapar Unutma

Allah razi olsun , amiiin
kesinlikle katiliyorum aslinda yasak olan sey her zaman tatli gelir
ama ne yapalim gecistirmeklede olmuyor, annem namaz kiliyor o icki iciyor :(
dedemde haci dualari hic eksik olmuyor,onunla cok konusuyor dedem ama duymak bile istemiyor, hemen bunaliyor, korkuyoruz iste onun icin bosu bosuna mahfediyor kendini. allahin yoluna bi donse ....
sizlere cok tesekurler :)

Fikriye1985

Kayıtlı Kullanıcı
SA
onceden yazdigim gibi bu siteyi cok begendim ve artik uyeligimden beri doyamiyorum bi turlu cikamiyorum allah razi olsun bu siteyi yapanlardan butun uyelerden bilgilerini bizimle paylasanlardan.
ben ailemle yasiyorum yurtdisindayim, annem dinine ibadetlerini yerine getirmeye calisiyor cok sukur ama babam malesef cok icki kullaniyor bu annem ve babamin arasinda surekli tartismalara yol aciyor bu durum annemi cok uzuyor. ama cok sukur bize hic bi zarari yok anneme karsi cocuklarina karsi ve sorumluklarinda kusursuz, aslinda cok iyi biri sadece su icki herseyi mafediyor. ramazan ayinda orucunu yerine getiriyor icki icmiyor o zaman oyle farkli oluyorki keske her zamn oyle kalabilse. onun icin ne yapabiliriz bilmiorum, annem surekli dua ediyor allahin yoluna yonelsin diye, bizde tabi, ama cok uzuyo bu durum bizi :(

Allah yardimciniz olsun kardesim. insAllah en kisa zamanda ickiyi birakir ve dinine geri döner. bencede icmeyin demeyin, sadece bol bol dua edelim yanlis yaptigini anlasin. selam ve dua ile

kayrahan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardimciniz olsun kardesim. Umarim en kisa zamanda ickiyi birakir ve dogru yolu bulur.selam ve dua ile

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
babanızla konuşabiliyorsanız bence ilkönce imandan bahsedin ona.çünkü bi insan ancak imanı zayıfsa içkiye yönelir.allahtan korkkan ya da allahı seven bir kul kesinlikle kullanmaz gibi geliyor bana.bunun ötesinde de bol bol dua edin.kalbinde bi ışık yansında inşallah kurtulsun.allahın rahmeti onun üzerine olsun.selamün aleyküm...

dindaremine

Kayıtlı Kullanıcı
ben bişey duydum ama olmus bişey 40gün teheccüd vakti kalkıp 2 rekat namaz kılıncakmıs aynı bu durumda olan bi kadın oglu için yapmıs ve 40.gün oglu içkiyi bırakmış..

GUNAY9328

Kayıtlı Kullanıcı
SA
ALLAH RAZI OLSUN CEVAPLARINIZ ICIN
INSALLAH KURTULUR DIYORUM BENDE
ONERILERINIZ ICIN COK TSKLER :(

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
SA
aleyna ve aleyküm selam rabbim tez zamanda kurtarsın kur anı kerimde bismillahirrahmenirrahim gale heza firagu beyni ve beynik ayeti kerimesini zenzem suyuna 5159 kere okunacak ama her 100 de suya üfürülecek inşallah bırakmasına vesile olur inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsun selametle su azaldıkça üzeri ne su eklenip 41 gün içirilecek bunu yusuf tavaslının dualarım kitabında yazıyor ordan aktardım kardeşim dua ile:H

GUNAY9328

Kayıtlı Kullanıcı
aleyna ve aleyküm selam rabbim tez zamanda kurtarsın kur anı kerimde bismillahirrahmenirrahim gale heza firagu beyni ve beynik ayeti kerimesini zenzem suyuna 5159 kere okunacak ama her 100 de suya üfürülecek inşallah bırakmasına vesile olur inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsun selametle su azaldıkça üzeri ne su eklenip 41 gün içirilecek bunu yusuf tavaslının dualarım kitabında yazıyor ordan aktardım kardeşim dua ile:H

allah razi olsun :G

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt