Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yardim lütfen (1 Kullanıcı)

serseriozi

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba Arkadaşlar

Benim yakınen tanıdığım bir kaç kişi ANKARA da bir şıh'ı ziyaret gidiyor ve onun sohbetine katılıyor bazen bakıyorum bir şey olsa meded ya şıh diyorlar
Ben bunun Allaha karşı şirk olduğunu söyledim ama bana kimse inanmıyor ve kimse beni dinlemiyor evin duvarında şıh Resmi falan duvara resim asılmaz Rahmet meleği o eve inmez diyorum ama dinleyen kim ?
Arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum yoksa bu şekil davranış normal mi
karar veremediğim her zaman derim eğer bir bilgi öğrenecek olursam ayet ve peygamber efendimizin sünnetine daynırım şıh görürmüş duyarmış bilirmiş gibi şeyler bana ters geliyor biz bir kere kadere iman edenlerdeniz şıh nereden bilsin GAYBIN anahtarı 5 tane bunlar yalnız Allah cc nun elinde
bunlardan biri de yarının ne olacağını Allahdan başka kimse bilmez ''

Şıh nereden bilsin? bU ŞİRK DEĞİLDE NEDİR

international

Kayıtlı Kullanıcı
Haberin olsun, halis din yalnızca Allah’ ındır. O’ndan başkalarını evliyalar edinerek “Biz bunlara yalnız bizi daha fazla Allah’a yaklaştırmaları için kulluk ediyoruz.” diyenlere gelince, Allah tartışıp durdukları konuyla ilgili hükmünü verecektir. Şu bir gerçek ki Allah yalancı, inkarcı kişiyi doğru yola iletmez.
39- Zümer Suresi 3

Rabbinizden size indirilene uyun. O’ndan başka evliyaların ardına düşmeyin. Siz ne kadar da az öğüt alıyorsunuz.
7- Araf Suresi 3

serseriozi

Kayıtlı Kullanıcı
Haberin olsun, halis din yalnızca Allah’ ındır. O’ndan başkalarını evliyalar edinerek “Biz bunlara yalnız bizi daha fazla Allah’a yaklaştırmaları için kulluk ediyoruz.” diyenlere gelince, Allah tartışıp durdukları konuyla ilgili hükmünü verecektir. Şu bir gerçek ki Allah yalancı, inkarcı kişiyi doğru yola iletmez.
39- Zümer Suresi 3

Rabbinizden size indirilene uyun. O’ndan başka evliyaların ardına düşmeyin. Siz ne kadar da az öğüt alıyorsunuz.
7- Araf Suresi 3

verdiğn ayetli örnek için teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt