Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yardim Lütfen (1 Kullanıcı)

tweentop

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLAR YENİ ÜYE OLDUM

ben internet üzrinden tanışıp aşka dönüşen bi ilişkimden bahsedecem 14 şubat gününde bi kız arkadaşım chatleşirken o beni ben onu gördüm ve omsn ilk defa açıp kullanıyordu msnden tanıştık kızlara güvenim yoktur açıkcası ama bi sürü test yaptım ve birtek yalanını yakalamadım ve görüştük 2 ay oldu ailesi ile tanıştım ciddi ciddi kudretle aşık oldum ona enson dün evlerinde kaldım gidip ve benle ilişki istedi bende onu sevdiğim ve alacağım için nefsime yeni düştüm ve anladım ki bakire değildi sordum bana aşıksın biliyorum nasıl oldu ben kendi kendime yaptım dedi ve allahımın hikmeti gözlerinden yaşadığı şeyi sanki gördüm ve ertesi sabah sana olan bişey değişmiycek söyle bu senin işin değil dedim ve oda ağlayarak eski sevdiğim aşağı çağrıp bıçakla tehdit etti ve zorla bana tecavüz etti dedi beynimden vuruldum sanki bu gerçeği ondan duymak rahatlatacaktı ben ama aksine kötü oldum intihar etmek istedim beynimden vurulmusa döndüm şimdi dostlar seviyorum oda beni aşığım ne yapacam bilmiyorum ama ailesi bile senden sonra çok değişti diyor bendeki izlenimlerde o yönde ne yapacam ayrılsam kendimden çok acımı unutup onun acısı ile yanacam allahım bi çıkış gösler ya rabbim

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Kardeşim. Allah (c.c.) Yardimcin Olsun.seviyorsan Sonuna Kadar Git Derim Ben. Kizin Suçu Yokmuş Anlattiklarina Göre, Ama Genede Sen Bilirsin. çünkü Bu Hayat Senin. Pişman Olacagin Birşeyde Yapma Kardeşim. Ama Vurana Bir De Sen Vurma.seviyorsan. Mücadele Et, Sevgi Kolay Kolay Elde Edilmiyor. Bunlar Benim Düşümcem Kardeşim. Iyi Düşün Iyi Taşin. Allaha Emanet Ol.herşeyin Hayirlisini Dile En Başta. Hayirli Günler
Kardeşim Allah (c.c.) Ikinizinde Kalbine Göre Versin. Hakkinizda Hayirlisi Neyse O Olsun.inşallah

tweentop

Kayıtlı Kullanıcı
KARDEŞİM TEŞŞEKKÜRLER hepinize şimdiden sonsuz teşekkürler allah yardımcım olsun

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yardımcın olsun çok zor bi durummuş yaşımdan dolayı beni belki ciddiye almazsın ama sana derimki sonuna kadar git eğer kızın dediği doğruysa...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt