Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yardım kuranı kerim dinlemek (1 Kullanıcı)

de-mode

Kayıtlı Kullanıcı
selamınaleyküm kardeşlerim bir konuda size danışmak istedim bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim; şimdi kuranı kerim-i okumanın sünnet dinlemenin farz oldugunu biliyorum ögrenci olmamdan vede bilg. okumamdan dolayı zamanımın büyük bir bölümü bilg. başında geçiyor ve bu zaman içerisinde bu site üzerinden kuran dinliyorum fakat bazen ki çok oldugu zamanlarda oluyor dinledigim kuranı unutupda ugraştıgım işe odaklanıyorum yani odak noktam degişiyor böyle oldugu zamanlarda çelişkide kalıyorum acaba kuranı kerim dinleyerek ders çalışırken, ona odaklanmayarak da bi farzın önüne mi geçmiş oluyorum diye, bu noktada şüphede kalıp kapatıyorum. dedigim gibi derslerin yogunlugundan dolayı çok fazla zamanım olmuyor ve daha fazla dinlemek istedigim kuran-ı bu şekilde dinlersem bir sakıncası olurmu?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt