Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yardım...İştişare... (1 Kullanıcı)

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
salam aleykum...inşallah doğru yere konu açmışımdır...

ben bir konuda bilgisi olan kardeşlerden beni aydınlatmalarını isteyecektim...

Şimdi bizim yaşadığımız yerde İslami kitaplar yok...bir magazada satılıyor ve çok pahalı mesela turkiyede 100 tl olan kitap bizde 300 tl (tefsir, hadis kulliyatı ve s)...

ben turkiyedeki kitap satışı eden yayın evlerine yazdım ama sagolsunlar hiç biri cevap yazmadı...tanıdğınız bir yayın evi ve s var mı bu kitapları aynı turkiyedeki fiyatına ulaştıra bilecek...Turkiyedeki bir kardeşle hall edecektik ama 150 tl lik kitap listesi hazırladık, kargoyla ulaşması sadece kargo 200 tl oldu...

bunu hangi yollardan hall ede bilirim...amacım reklam degil (kitap satışı sitesi ve ya kargo şirketi ve s reklamı :) )...

sadece kolay yoldan nasıl elde ede bilirim...fikri olan soylerse sevinirim...

inşallah konu uygunsuz degildir...

_YUSUF_

Yönetici
Ve Aleyküm Selam
Her yayın evi doğrudan veya online satış yapmayabilir.
Online kitap alış verişi yapan sitelerle irtibat kurmayı denerseniz dahadoğru lur diye düşünüyorum.Ayrıca yurtdışına çıkış yapacaksa kargo ücreti fiyatı bayağı yükseltecektir.
Hayırlı akşamlar

cennettalibi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ahim inşaalah şehadet.info buraya ulaş onlar sana yardım ederler inşaallah selam ve dua ile

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum salam... kardeş bunun üzerinden baya geçmiş...Allah a hamd olsun hiç ummadığımız yerden yardım gönderdi kitaplara ulaştım, okuyup amel etmek kalıyor geriye....Allah faydalananlardan etsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt