Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yardım edin ne olur acillll. (1 Kullanıcı)

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 Kas 2007
Mesajlar
77
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
selamün aleyküm
arkadaşlar çok zordayım ne olur bana balık sosu tarifini verin.akşam misafirler gelecek ama zamanım dar balık yapıcaz bunun sosu nasıl oluyor tarifi bilen varsa ne olur açıkça yazsın.elektirikli fırında pişicek tava yani ne olur hamsinin sos tarifini verin.yalvarıyorum rezil olmak istemiyorum:A
 

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Ağu 2007
Mesajlar
814
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
47
Aleyküm Selam.

Bilsemde Versem Keşke Yardimci Olamiyorum Kusura Bakmayin.ama Mutlaka Bilen Biri çikar.a.e.o
 

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Eyl 2007
Mesajlar
1,726
Tepki puanı
1
Puanları
0
Yaş
37
Konum
Aşıklar Diyarı
BalıkSosu (4 Kişilik)

ymk_95.jpg
Malzemeler
1 su bardağı çiçek yağı
1 yumurta sarısı
1 çay kaşığı kara biber
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı kekik
1 çay kasığı hardal
1 limon


Yemeğin Tarifi
Malzemelerin hepsini bir kapta toplayın. Üzerine limonu sıkın. Mikserle ve çatalla bu karışımı iyice çırpın. Balık sosunuz artık hazır.
Balık sosunu tavada veya ızgarada pişirdiğiniz balığın üzerine istediğiniz miktarda dökün.
Satın aldığınız balığınızı eğer tava yapacaksanız: Temizleyip yıkadıktan sonra suyunu çekmesi için iki kat kağıt havlunun üzerine serin. Üzerine de aynı kağıttan koyun ve kağıdın balığın suyunu çekmesini bekleyin. Daha sonra una bulayıp kızgın yağda kızartın. Bu işlem balığın daha lezzetli olmasını ve balıktaki unun yağı yakmamasını sağlar.
 

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Eki 2007
Mesajlar
5,197
Tepki puanı
3,563
Puanları
163
Yaş
46
1su bardağı sıvıyağ
1yumurta sarısı
1çaykaşığı karabiber
1çaykaşığı toz biber
keke
limon hepsini mikserde çırp.hamsinin üzerine dök.kolay gelsin..
 

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Eki 2007
Mesajlar
5,197
Tepki puanı
3,563
Puanları
163
Yaş
46
BalıkSosu (4 Kişilik)

ymk_95.jpg
Malzemeler

1 su bardağı çiçek yağı
1 yumurta sarısı
1 çay kaşığı kara biber
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı kekik
1 çay kasığı hardal
1 limon


Yemeğin Tarifi
Malzemelerin hepsini bir kapta toplayın. Üzerine limonu sıkın. Mikserle ve çatalla bu karışımı iyice çırpın. Balık sosunuz artık hazır.
Balık sosunu tavada veya ızgarada pişirdiğiniz balığın üzerine istediğiniz miktarda dökün.
Satın aldığınız balığınızı eğer tava yapacaksanız: Temizleyip yıkadıktan sonra suyunu çekmesi için iki kat kağıt havlunun üzerine serin. Üzerine de aynı kağıttan koyun ve kağıdın balığın suyunu çekmesini bekleyin. Daha sonra una bulayıp kızgın yağda kızartın. Bu işlem balığın daha lezzetli olmasını ve balıktaki unun yağı yakmamasını sağlar.
hardalı koyma herkes sevmeyebilir canım.tadı pek güzel olmuyor.travsiye etmiyorum.:evet
 

zeynep06

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Ocak 2008
Mesajlar
18
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Balık Sosu (4 Kişilik)


Malzemeler
1 su bardağı çiçek yağı
1 yumurta sarısı
1 çay kaşığı kara biber
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı kekik
1 çay kasığı hardal
1 limon


Yemeğin Tarifi
Malzemelerin hepsini bir kapta toplayın. Üzerine limonu sıkın. Mikserle ve çatalla bu karışımı iyice çırpın. Balık sosunuz artık hazır.
Balık sosunu tavada veya ızgarada pişirdiğiniz balığın üzerine istediğiniz miktarda dökün.
Satın aldığınız balığınızı eğer tava yapacaksanız: Temizleyip yıkadıktan sonra suyunu çekmesi için iki kat kağıt havlunun üzerine serin. Üzerine de aynı kağıttan koyun ve kağıdın balığın suyunu çekmesini bekleyin. Daha sonra una bulayıp kızgın yağda kızartın. Bu işlem balığın daha lezzetli olmasını ve balıktaki unun yağı yakmamasını sağlar.
 

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Eki 2007
Mesajlar
5,197
Tepki puanı
3,563
Puanları
163
Yaş
46
SELAMUN ALEYKÜM :K ABLA BEN NE ANLARIM BALIK TAN SOSLARDAN :K İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM Bİ YARDIMIM OLSUN DEDİM HARDAL NEYMİŞ KOYMAYI VEREK AFİYET OLSUN ....
aleyküme selam kardeşim.allah iyiliğini versin emi.sabah sabah güldürdün:Kben onu sultan için söylemiştim koyma diye.allaha emanet ol:K
 

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 Kas 2007
Mesajlar
77
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
çok tşk.ederim aldım tarifi sağolun basitmiş aslında.allah razı olsun ama keke ne onu anlamadım artı hardal nedir bilmem onu ben ki.evimde de olmayan bişi dir.anlamadığım nokta un koymuyozmu bu sosun içine.
 

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 Ara 2007
Mesajlar
251
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
s.a bacım bizim evde balık tavaya konulduğu zaman tavnın altına çok az yeztin yağ sürülür ve ve balıklar galete ununa veya mısır ununa batırılıp fırına verilir o balkık sosları balığı kızartanlar için yanına servis edilir..veya buğulama yapanlar içindir..piştikten sonrada limon suyu ve sumak ile servis yapılır süslemde sana kalmış bacım..kolay gelsin..
 

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Ağu 2006
Mesajlar
161
Tepki puanı
0
Puanları
0
Selam
Biz Baliği Tuzlayip Misir Ununa Buluyoruz Sonra Firinda Pişiriyoruz Piştikten Sonra Limonla Servis Yapiyoruz Yaninna Da Salata Oh Canim Istedi Afiyet Olsun Yanina çorba Ve Meyve De Iyi Gider Unutmadan çay Da
Ah Yapilirmi Bir Karadenizliye Bu şimdi Nasil çalişacam
Selametle
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt