•) Korkulu rüyalar görüyormusunuz?
•) Yüksek bir yerden düşüyormuş hissine kapılıyormusunuz?
•) Derin bir suda boğulduğunu rüya aleminde gördüğünüz oluyor mu?
•) Rüya aleminde bilmediğin bir yerde yırtıcı hayvanların saldırısına uğradığınızı görüyormusunuz.?
•) Issız yerlerde dolaşırken tuhaf sesler duyduğunuz anlar oluyor mu?
•) Herhangi gayibi bir ses sizi adınızla çağırıyor mu? O sesin kimin sesi olduğunu çıkaramadığınız anlar oluyor mu?
•) Vücudunuzun herhangi bir yerinde karıncalanma hissi var mı?
•) Yalnız kalmayı ve banyoda uzun süre kalmayı seviyormusunuz?
•) Yıkanırken yani banyo yaparken biri ile konuşma ihtiyacı duyuyormusunuz?
•) Yüzünüzü sabunlu suyla yıkarken birisinin sizi seyrettiği hissine kapılarak yüzünüzdeki sabundan hemen kurtulmak istiyormusunuz?
•) Bazen banyodan hızlı dışarı çıkmak istediğiniz anlar oluyor mu?
•) Özellikle gecenin geç saatlerinde yürürken birilerinin peşinizden geldiği duygusuna kapılıyormusunuz.?
•) Gözlerinizi kapattığınız zaman karanlkta bir göz belirip sana bakıyor ve giderek yaklaşıyor mu.?
•) Çevrende pis bir koku duyuyormusun.?
arkadaslarım 3 harflilerin bana musallat oldugunu düşünüyorum ve yukarıdaki belirtilerin hepsi var yaşım 16 dinime ve Allah'ıma bağlı bir insanım inancım kuvvetli sürekli dualar okuyorum fakat bu histen birtürlü kurtulamıyorum kafamı dağıtmaya çalıştıkça daha fazla aklıma geliyor artık psikolojim berbat durumda ışıklar açık bir biçimde uyuyorum namaz kılıyorum dualar okuyorum geçmiyor tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen bana yardım edin .. !
•) Yüksek bir yerden düşüyormuş hissine kapılıyormusunuz?
•) Derin bir suda boğulduğunu rüya aleminde gördüğünüz oluyor mu?
•) Rüya aleminde bilmediğin bir yerde yırtıcı hayvanların saldırısına uğradığınızı görüyormusunuz.?
•) Issız yerlerde dolaşırken tuhaf sesler duyduğunuz anlar oluyor mu?
•) Herhangi gayibi bir ses sizi adınızla çağırıyor mu? O sesin kimin sesi olduğunu çıkaramadığınız anlar oluyor mu?
•) Vücudunuzun herhangi bir yerinde karıncalanma hissi var mı?
•) Yalnız kalmayı ve banyoda uzun süre kalmayı seviyormusunuz?
•) Yıkanırken yani banyo yaparken biri ile konuşma ihtiyacı duyuyormusunuz?
•) Yüzünüzü sabunlu suyla yıkarken birisinin sizi seyrettiği hissine kapılarak yüzünüzdeki sabundan hemen kurtulmak istiyormusunuz?
•) Bazen banyodan hızlı dışarı çıkmak istediğiniz anlar oluyor mu?
•) Özellikle gecenin geç saatlerinde yürürken birilerinin peşinizden geldiği duygusuna kapılıyormusunuz.?
•) Gözlerinizi kapattığınız zaman karanlkta bir göz belirip sana bakıyor ve giderek yaklaşıyor mu.?
•) Çevrende pis bir koku duyuyormusun.?
arkadaslarım 3 harflilerin bana musallat oldugunu düşünüyorum ve yukarıdaki belirtilerin hepsi var yaşım 16 dinime ve Allah'ıma bağlı bir insanım inancım kuvvetli sürekli dualar okuyorum fakat bu histen birtürlü kurtulamıyorum kafamı dağıtmaya çalıştıkça daha fazla aklıma geliyor artık psikolojim berbat durumda ışıklar açık bir biçimde uyuyorum namaz kılıyorum dualar okuyorum geçmiyor tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen bana yardım edin .. !