Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yardım edin kardeslerim...bişey kaybetmezsiniz (1 Kullanıcı)

tuana yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar mayısın 4 ünde KUR'AN okuma yarısması var...cok heyecanlıyım........hem ilmimmin artması içinm kuranı iyi okuya bilmek için hemde heyecanı bastırıp orda sakin olmam için okuyacgım bildiğiniz önerdiğiniz bi dua varmı...bide Kuran bilen arkadaslar hangi makamı okusam iyi olur tam bi bilgim yok bildiğiniz bi hoca varmı tavsiye etsenizde onu dinlesem...tevcidleri falan biliyorm makam sorunum var....lütfen YARDIM EDİN.......

imported_mine_

Kayıtlı Kullanıcı
canım bence heyecan yapma makam çok çalışarak oturur ve bence senin okuma tarzına bağlı rahat ol inş.gönlüne göre olur..

Malik_13

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun , inşallah dilediğin gibi geçer..

tuana yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
kardeslerim heyecan yapmamak mümkün değil.....onun için bi dua arıyorum ya...bildiğiniz dua varmı..yada makamını begendiğiniz bi bayanın yapabileceği makam önerirmsnz

therisk

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşim,

Allah yardımcın olsun. Bence En iyi makam senin kur'anı Allah'ın istediği duygularla okumandır.

Sadece ve sadece O'nun için oku.. O'na oku, Duyguların O'nda olsun, O'nu hoşnut et, O'na sığın, O istiyor diye oku..

Hoşgeldiniz | serefcakmak.com sitesindeki günlük dersimizi sürekli yaparsan bu duygulara sahip olur, O'nun kitabını O'nun için gözyaşlarıyla süslersin....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt