Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yardım edin..büyük günah işlemek üzereyim...:(!! (1 Kullanıcı)

ferit_pilsen

Kayıtlı Kullanıcı
ablalarım abilerim... 19 yaşındayım... 4. sınıftan beri sigara içiyorum...ne oldu bilmiyorum, fatih cami avlusundan geçerken içimden namaz kılmak geldi ve camide ikindi namazını kıldım..sonra ne oldu bilmiyorum dua ederken sigara içmicem die allah'a söz verdim...ama şimdi dayanamıyorum içesim var....ne yapmam lazım yardımcı olun...:(

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
bu sana iyi bir fırsat kardeşim
bence sözünü tut iradeni kaybetme
böyle bir sözü vermen sana bir kapı açıyor
sen bu kapıyı elinin tersiyle itme kardeşim
şeytana uyma
inşallah sözünde durursun
selametle

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
sabret kardeşim..
sabır ve dua et ki dayanabılesın..
cok buyuk bır ımtıhanın ortasındasın bence...
sigarayı bırakanların sakız çiğnediğini
çekirdek yedıgını bılıyorum..
kendını baska seylerle ugrasa ver..
ınsallah faydalı olur..

tubae

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun kardeşim

sınan_06

Kayıtlı Kullanıcı
kardesim ne güzel hidayete varaı yolunda bi adım atmıssın inşallah devamını getirirsin unutma allah kullarını sınavdan gecirir sende bu sınavın içine girmişşin umarım bırakabilirsin rabbime emanet ol selam...dua..ile

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
allah yar ve yardımcın olsun kardeşim
sabret kardeşim inşallah bırakırsın allahın izniyle
Mevlam kimseye sabredemiyeceği sıkıntılar yaşatmaz
bu senin için bir fırsattır birdaha bu fırsatı bulmayabilirsin

tuba_m

Kayıtlı Kullanıcı
allah yar ve yardımcın olsun...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim bence oruç tutabilirsin. Hem nefsine hükmetmen için sana yardımcı olur hem de nafile bir ibadet yapmış olursun.

Selam ve dua ile...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
luvi kardeşime katılıyorum oruç tut kardeşim nefsine hakim olman daha kolaylaşır selam ve dua ile. Rabbim yardımcın olsun

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
Siz Allahın huzurunda söz vermişsiniz namazda.Bu ilhamı yabana atmayın.İçmeyin.Şeytanı ve nefsinizi sevindirmeyin .Allah yar ve yardımcınız olsun.

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
kardeş rabbim yardımcın olsun ben de bu illetten kurtulmak istiyorum
ama henüz başaramadım 11 yıldır içiyorum kendimden nefret ediyorum
bu yüzden henüz çok gençsin mademki söz verdin biliyorum çok çor ama
bırakmalısın ben bi ara çok fazla içiyordum sonra kendi kendime
bu gün akşam 11'e kadar içmicem diye söz verdim ben günlük sözler veriyordum
tabiki allah'a değil kendi kendime bu sayede baya azaltmıştım
allah sanada banada bu ileten kurtulmayı nasip etsin

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir sınavdan geçiosun bence şuan sigara içmek istiorsun nefisn seni allaha verdiğin söze karşı zorluyor eğer sabredip içmesse sınavını geçersin selamtle allah yardımcın olsun biraz sık kendini

G

gerçekyaşam

Esselamu aleykum sevgili kardeşim şeytanın oyunlarına gelme ona fırsat verme verdiğin sözün arkasında dur çünkü hafife alınmıcak bir söz bu ALLAHA verilmiş . bende içiyordum 12 yaşında başladım 24 yaşında bıraktım o illeti hiç yapılmamış üretilmemiş farzet vede sürekli çerez tarzı bir şeyler ye diyen olur yapma daha içesin gelir bunun ilacı bol bol soda evet bu kadar basit işte sodayla içini temizlemiş olacaksın seni biraz daha zorlar 1 ay kadar sonra kendin içiyormuş gibi olursun 2 veya 3 ay sonra tamamen kurtulursun ALLAH yardımcın olsun ...........

ferit_pilsen

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederim motiveleriniz için dualarınız için ama malesef ben bu günahı işledim...dayanamadım çıldırıcak gibi oldum...utanıyorum rabbime karşı..namaz kılıp ondan özür dilemek istiyorum ama utancımdan yapamıyorum...bu günahla hurzuruna çıkmam doğru olmaz diye düşünüyorum..napıcam nolursunuz yardım edin...dinden çıktım diye çok korkuyorum...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
ah kardeşim bende lisede alıştım ailem biliyor herşey boş neler neler denedim bırakmak için ama galiba o beni bırakcak musalla taşına........rabbim yardımcın olsun inşaallah bizde bırakabiliriz

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederim motiveleriniz için dualarınız için ama malesef ben bu günahı işledim...dayanamadım çıldırıcak gibi oldum...utanıyorum rabbime karşı..namaz kılıp ondan özür dilemek istiyorum ama utancımdan yapamıyorum...bu günahla hurzuruna çıkmam doğru olmaz diye düşünüyorum..napıcam nolursunuz yardım edin...dinden çıktım diye çok korkuyorum...

Selamünaleyküm kardeşim
yazınızı çok sonra gördüm hoş tarihine bakmadım ama :)

Şimdi utancımdan huzuruna varıp namaz kılamıyorum demeniz çok yanlış bu şeytanın bir aldatması sakın ha kanmayın...
Günahları affedecek ALLAHtır. Siz namazla O'ndan istmelisiniz...
Sigara konusuna gelirsek hep beraber bıraksak tabiki iyi olur ama yorumlara bakınca zor bi iş olduğunu, ya da bizim zorlaştırdığımız görülüyor...

Sen namazından geri kalma inşaAllah

selametle kal...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt