Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yardim edin Allah rizasi icin (1 Kullanıcı)

nur85

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum herkese. Ben 5 yil oncesine kadar namazini kilan ancak daha sonra seytana uyup birakan ama 1 ay once Allah’in izniyle tekrar namaza baslayan biriyim. Allah rizasi icin banayardim edin.
Namazlarimi kilarken korkuyorum Allah’im sana siginiyorum korkularimdan koru beni ya Rabbim diyorum tam o anda husu ya erecekken evdeki sagda soldaki esyalar gozum secdede oldugu icin bana baska biseymis gozukmeye basliyor. Bakmami istiyor bakmiyorum gerci ama cok rahatsiz oluyorum sonra o anda namazin hususundan ciktigimi dusunuyorum pisman oluyorum yani Rabbimin huzurunda oldugumu en fazla 1 rekatta 3 – 5 sn dusunebilyorum korkularim icin hep dua okuyorum bi an gidiyor ama gene geliyor.
Yatsi namazimdan sonra Allah kabul ederse teberake suresini, son nefeste imanli olmek icin okunan duayi, seytani yakan mahveden dualari okuyup tevbe estagfurullah cekiyorum. Bunu yaparken de cok hoslaniyorum. Ama iste yatsi namazimdayken sanki namazimi cabuk kikip onlari hemen okumam gerekiyomus gibi hissediyorum diyorum ki kendime bak sakin namazini cabuk kilma namaz farz olan onlari tabi oku ama once namaz sonra namazim bitiyor kitabi elime aliyorum okumak icin bu sefer basliyorum aglamaya diyor ki icimdeki ses gene cabuk kildin namazini dua okucam diye namaz daha onemli daha diyor valla Allah’ima donup agliyorum secdede tam namaz kilamadigimi dusunuyorum icimi sikinti kapliyo Allah;in beni sevmedigini dusunmeye basliyorum sonra diyorum ki seni sevmese sen onun huzurunda olur musun durma devam et diyorum. Ama Allah rizasi icin bana yardim edin ne olur. Ayetel Kursiyi , Nas’ I hep okuyorum Allah’ima siginiyorum ne yapmam gerek baska dua var midir baska ? benim cevremde ogrenebilecegim kimse yok internetten arastiyorum bir de kitap aldim dua kitabi ordan okuyorum ne olur yardim edin.
Hakkinizi da helal edin insallah

Allah cumlemize merhamet etsin insallah

mine35

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH HEPİMİZİ KOVULMUŞ ŞEYTENIN ŞERRİNDEN,TACİZİNDEN KORUSUN bende 2 ay önce bu durumdan geçirdim namazımı kılarken sadece ALLAHIMA sığındım korkularımı yendim kardeşim ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN DUALRIMDASIN ...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
bunlar şeytanın verdiği vesveselerdir.sen devam et ibadetlerine sabırla kardeşim,zamanla kuruntularının yersiz olduğunu göreceksin.
Bol bol dua oku ayetel kursi ve nas surelerini bende sizin için okuyacağım.
Allah yar ve yardımcımız olsun.yolunuz açık olsun.selametle kalın.

σпця 1905

Kayıtlı Kullanıcı
Gecer insallah
devamli
Nas, Felak, Fatiha, Ihlas, Insirah suresini oku insallah

Nas,Felak ve Ihlasi 1er defa okudum ins..

SonsuzlukCennet

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim sana dicem su dualarını gece yatarken eksık tutma sabah kalkarken dısarı cıkarken dua oku ewe gırerkende oku yemek yerken abdest dualarını oku abdest alırken namaz kılarken dosdogru oku yanı bu seylerden dualarla kurtulursun hem ole bısı oluyosa tam sen namazdayken bılkı seytan tacızıdır sadece aslında ole bısı olmuo sana vesvese verıo dıkkatını cekmesın kıl namazını duaları her yerde eksık tutmakı bole seyler olmasın ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN!

GÖREN GÖZLER

Kayıtlı Kullanıcı
NE GÜZEL HASSAS OLMAK GÖZYAŞI DÖKMEK SAMİMİ OLMAK AYIBINI BİLİPTE SÖYLEMEK BUNLAR HEP SAMİMİYETTEN PİŞMANLIKTAN O PİŞMANLIĞINDA KALBTE ve BEDENDE ki YANSIMALARINI BİZLE BAYLAŞTIĞIN İÇİN ALLAH cc. SENDEN RAZI OLSUN KALBİNİ DİNLE SADECE, AKLI DEĞİL ?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt