Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yardım edermisiniz bişey sormak istiyorum (1 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm bana yardım edermisiniz bi kaç soru sormak istiyorum bu ste hakkında
1rinci sorum şu benım sayfamın üst sa köşede bildiriminiz 3 yazıyor ben oraya giremiyorum ne oldugunuda anlamadım
Açıklamalı bi şekilde anlatırmısınız lütfen sizden cevap bekliyorum...

Allah razı olsun

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
geçende ben sormuştum bu soruyu öğrendim cevap vereyim:)
sizin konularınızı 3 kişi beğenmiş yani 3 kişi sağ alt köşedeki like yazısına tıklamış bunun için geliyormuş onlar.
kimsede açılmıyo merak etme:)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Çok saol ya :) anladım
Peki kendi profilime giremiyorum rana yazan yere tıkladıgımda mesela :)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
birisine bişey sormak için illa konumu açmam gerekiyor
Bazı stelerde görüyordum sohbet kutuları varmı ya da özel mesaj gönderile biliyomu

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Çok saol ya :) anladım
Peki kendi profilime giremiyorum rana yazan yere tıkladıgımda mesela :)

Canım kendi ismine tıkladığında olmuyor yukarıda senin profilin var orda değişim yapabilirsin burda özel mesaj olayı yok canım çünkü sanal ortamda bulunduğumuz için ne kadar dini sitede olmuş olsakta kişileri tanımadığımız için farklı sonuçlara maruz kalmamak için canım tamam mı?Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim fitne fesat kötü insanlara fırsat vermesin inşallah.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Canım kendi ismine tıkladığında olmuyor yukarıda senin profilin var orda değişim yapabilirsin burda özel mesaj olayı yok canım çünkü sanal ortamda bulunduğumuz için ne kadar dini sitede olmuş olsakta kişileri tanımadığımız için farklı sonuçlara maruz kalmamak için canım tamam mı?Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim fitne fesat kötü insanlara fırsat vermesin inşallah.

Allah razı olsun çok açıklamalı bı cevap aldım :)
profiliniz yazısınada tıklayınca bişey olmuyo

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt