Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yardim eder misiniz (1 Kullanıcı)

WEBMASTER

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.paylasim-turkey.org
Merhaba arkadaslar ben tuncay

evliyim ve yakinda bir cocuğum olacak

ben allaha tövbe ettim.allahin sevmediği bazi hal ve tavirlari hareketleri yapmamaya söz verdim.ama bir türlü seytanin vesvesesinden kurtulamiyor.yapmayacağim dediğim bir seyi yapiyorum.

örnek verirsem..göz zinasini çok yapiyorum.yapmamam gereken bisey.allah sevmez biliyorum.ama seytana uyup yapiyorum.iman eksikliği olduğunu düşüyorum.ne yapabilirim.herseye yeni den tövbe etsem tutamadiğim tövbemi tekrar etsem allah kabul eder mi?

Tövbeme nasil sadik kalabilirim.seytanin vesveselerinden nasil kurtulabilirim.bana yardimci olabilirsiniz..

Saygilarimla

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
dini yazılar okuyup ögrenmenizi tavsiye ederim bu sitede cok guzel paylaşımlar var ve çokta faydalı.birini gördügünüzde hemen Allah ın gözlerini haramdan sakınsınlar emrini hatırlayın ve kafanızı hemen çevirin,biraz zaman sonra zaten alışırsınız Allah ın izniyle.elinizden geldigince namazlarınızı hissederek kılmaya özen gösterin,namaz insanı kötülüklerden alıkoyar kuşkusuz.Birde içtenlikle dua edin inşaAllah,ümitsizlige kapılmayın hiçbir zaman.Allah duada ısrar edenleri severmiş.yolda yürürken başınızı öne egerek yürüyün mesela,hem Peygamber Efendimizin(sav)sünnetini yapmış olursunuz hemde başkalarına bakmamış olursunuz.

batan güneş

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hemşerimsin abi inşallah tövbene sadık kala bilirsin dışarı cıkmadan önce en az bir kere ayetel kürsiyi oku oyle cık inşallah faydasını göreceksin

sultanmehmet01

Kayıtlı Kullanıcı
" Gunahindan tovbe eden gunah islememis gibidir" = AYET
" Eger icinizde gunha islemeyen bir kavim olsaydi ;Allahc.c o kavmi kaldirip yerine gunah islyip de Tovbe eden bir Kavim getirirdi." = HADIS

- - Eger Tovbenin kabul olmama gibi bir durumu olsaydi ; insanlar cennet den umidini Keserdi!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt