Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yardım edecek yok mu bir Allah ın kulu (1 Kullanıcı)

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar acıklı şiirler yazıp milleti ağlatmakla olmuyor bu işler, hepimizin yüreği yaralı, hepimiz bir mehmetiz hepimiz bir mehmet anasıyız bacısıyız kardeşiyiz.bir konu açtım siyonist markaların listesini bilen varsa yollasın diye bir Allah ın kulu okumadı bile.Bu kadar duyarsoız olmayalım.çok üzgünüm şuan yazık bize

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm Bu Acılar şiir yazmakla Milletimizi ağlatmakla dinmiyor Hepimizin yüreği yanmakta yanmayada devam ediyo .. Hepimiz mehmetiz hepimiz Şehit Evladıyız ( özür dilerim diger konulara bakamamış olabilirim şahsım adına ama şu bi gerçekki kullandığımız ev eşyaları giyindiğimiz kıyafetler yiyeceklerimiz içeceklerimiz daha sayacak bişey varmı acaba Çoğunluğu siyonist mallar şuda bir gerçek TÜRKİYE üretmekten aciz şu an itibarıyla evet duyarsız olmamak gerekiyo ama bunun bi çözüm olacağını düşünemiyorum :( keşke olacağını bilsem bütün çevremede uygulatasam biz kulluk görevimizi yapalım ALLAH'ın izniyle dualarımızı eksik etmeyelim Kıyamete Kadar BU Ülkede Müslümanca yaşayalım evet gerçekten yazık bize keşke herkes bütün müslüman kardeşlerimiz sizin gibi düşünse

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm Bu Acılar şiir yazmakla Milletimizi ağlatmakla dinmiyor Hepimizin yüreği yanmakta yanmayada devam ediyo .. Hepimiz mehmetiz hepimiz Şehit Evladıyız ( özür dilerim diger konulara bakamamış olabilirim şahsım adına ama şu bi gerçekki kullandığımız ev eşyaları giyindiğimiz kıyafetler yiyeceklerimiz içeceklerimiz daha sayacak bişey varmı acaba Çoğunluğu siyonist mallar şuda bir gerçek TÜRKİYE üretmekten aciz şu an itibarıyla evet duyarsız olmamak gerekiyo ama bunun bi çözüm olacağını düşünemiyorum :( keşke olacağını bilsem bütün çevremede uygulatasam biz kulluk görevimizi yapalım ALLAH'ın izniyle dualarımızı eksik etmeyelim Kıyamete Kadar BU Ülkede Müslümanca yaşayalım evet gerçekten yazık bize keşke herkes bütün müslüman kardeşlerimiz sizin gibi düşünse

sağ olasın kardesim hiç olmazsa tenezzül edip birşeyler yazmışsın Allah razı olsun. evet haklısın çözüm olmayabilir ama hani bir güvercin varmış hz. ibrahim As için yakılan ateşi söndürmek için ağzında iki danla su taşırmış demişler sen koskoca ateşi 2 Damla suylamı söndüreceksi.olsun demiş HİÇ OLMAZSA SAFIM BELLİ OLSUN...biz elimizden geleni yapalım safımız belli olsun kardeşim. bu listeyi isteememdeki maksat da şuydu bir siteye üyeyim ilami bir site değil ama çok duyarlı insanların olduğu bir yer.ve bu konular gündeme geldi.hangi markalar siyonist bunları bilip ona göre davranalım dediler. onlara yardımcı olacaktım. neyse canınız sağ olsun selametle

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
kakule kardeşim için

kakule kardeşim için

selamun aleyküm, forumda 22. konu umarım yardımı olur

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
tamam teşekkür ederim buldum

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
forumu çok iyi bilmiyorum 22. konu derken hangi bölümde 5 dakka ayırın bolumundem

Yukarıda anasayfa,forum,kontrol paneli vs vs yazıyor ya ordan formu tıkla ve İsraili destekleyelim/22. konu tıkla. İnşallah bulursun ama olmazsa yine sor kardeşim.

..:Tuana:..

Kayıtlı Kullanıcı
duyarlılığın için ALLAH razı olsun kardeşim.

gecen gun bişey farkettim sizlerlede paylaşmak istedim.kurtlar vadisi teror idi sanırım ismi filmi. filmi izlemıyorum ama sadece oyle goz gezdırdım.Terora karşıt bir film ama alta baktiğimda sponsor olan tum markalar terore destek olan markalar idi.danonede tutun aklınıza ne gelir.Hem teror karşıtı bir filme sponsorluk yapıyorlar hemde teroru desteklıyorlar bu nasıl bır mantıktır bana açıklayabilecek varmı :s

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
Ee Kanala Bakalim önce.altyapi Zaten Amerikan Dstekli Medya!öyle Bir Kanaldan öyle Bir Dizi öylede Bir Sponsorluk Olur.bunlari Izleyen Bizdende Susmuş Körelmiş Zihniyet Olur Dimi Ama....

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Kurtlar Vadisi Bütün arkdaş çevrem izliyo bende pek izlemem ama arada bi gözüme çarğıyo işten evde kardeşim falan izleyince Biz İşin başka boyutlarını düşündüğümüz için ilginç geliyo sanırım :( amaa işin aslı amacı kimsenin umrunda değil Yani anlatmak istediğim Teröre destek olan markaların reklamında kullanılması Kimsenin aklına gelmiyomu acaba bende merak ediyorum ama sadece bizim gibi Duyarlı insanlar bunun dikkatine varabiliyo GEri kalanı filmin içeriğine kaptırıyo kendini zaten filmi izleyende yok SİLAHLAR PATLASIN GEnçler şiddete yönelsin yeter :(

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
desteğiniz için sağolun arkadaşlar allah yardımcımız olsun.

kakule

Kayıtlı Kullanıcı

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
bence kurtlar vadisi çok güzel bir filim tavsiye ederim ben izliyorum

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
:A:!kardeşim geçen bir kardeşimiz daha yazmıştı onada cevap vermiştim.evimizdeki kullandığımız her eşyada mağlesef onların malı mesela cep telefonları,bilgisayarlar hatta kremler bile bu durumda ne yapalım evet önemli bir konu 1kuruşumun dahi onlara gitmesini istemiyorum.bence onların listesiniistemektense 100 de 100 türk malı olan malların listesini yayınlarsanız memnun olurum.allah c.c müslüman çoçuklara,gençlere akıl fikir versin.inşallah onlar üretsin biz tüketelim.inşallah başarılı olsunlar:!

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
kurtlar vadisini oğlum yazmış .ben seyretmiyorum .bütün dizilerde gençlerin beynini yıkamaya çalışıyorlar.benim oğlum 13 yaşında gerçektende onları bir kahraman olarak görüyor.ne kadar anlatmayada çalışsam da anlamıyor yasak koyduğum zaman dahada cazip geliyor inşallah büyüdüce gerçeği oda anlayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt