Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ LÜTFEN??? (1 Kullanıcı)

lana

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm kardeşlerim, kanal7 ekranlarında medine adında bir film izledim ve beni çok etkiledi tam izleyemediğim çin o filmi arıyorum eğer bileniniz varsa internetten indirebleceğim bir yer varsa n olursunuz söyleyin yardımlarınız için şimdiden çoook tşkler selametle inşaAllah...B)

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı
RE: YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ LÜTFEN???

kardeşim internette sanmıyorum bulursan o eski bi program ama 15 gunde bır oynatılıyor ve ben 3 defa seyrettım onu ıstıyorsan su sekıl yapabılırsın kanal7 ' nin sitesine girip yetkili kişilere mail atabılırsın tekrardan oynatmaları için ben bir kaç program için maıl attım yanıtlıyor boşa gitmiyor yani
İnşallah dilediğin gibi herşey olur. Hoşaçakal.

lana

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKÜM VEYS KARDEŞİM ÇOOOOK TŞKLER İNŞAALLAH OYNATIRLAR BENİ ÇOK AYDIONLATTIN SELAMERTLE KALIN...B)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE O FILMI EN AZ 3 DEFA IZLEDIM GÖZYA$LARI ICINDE.INSALLAH BIR DAHA YAYINLANIR BENDE KAYIT EDEN DVD VAR SANA CEKER GÖNDERIRIM SELAMETLE

lana

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleyküm kardeşim beni çoook mutlu ettin Allah razı olsun çok tşklerrrr
selametle inş.B)

bayrahmi

Kayıtlı Kullanıcı
ya gurbetten kardeş ...eğerki o film elinde varsa çekilmişi bana gönderebilirmisin...çok sevinirim...eğerki okey dersen adresimi vereceğim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt