Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yardım annem rahatsız (1 Kullanıcı)

can_3650

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşler
Ben büyük sıkıntı içersindeyim sizden yardım, fikir ve bilgi istiyorum konu ANNEM ysklsşık 5 yıldır annem cok değişti elimden bişey gelmiyo
yaptıkları şey anlamsız ve saçma
evde birileriyle konuşuyo
babam onu aldatıyomuş sözde öle diyo
mahallede dul bir kadınvar ona takmış kafayı bizim eve giriyo kocamla yatıp yatıp cıkıyo diyo kadın eli kurandan ayrılmayan kadın ağladı kapıya geldi ben böyle bişey yapmam dedi mahalleye rezil olduk babam böyle bişey yapmaz bunu herkes biliyo babamın bir takım aletlerle annemin beynine girip başını agrıtıtıgını düşünüyor makinayı kapat deyip babam a ağzına geleni söylüyor
başı ağrıdıgında eliyle başına vuruyo ve birilerine bela okuyo çatal elinde birgün agrıyan yerine batırdı şok oldum
bazen evdeki tüm cihazların fişini çekiyo eskiden hergün kuran-ı kerim okurdu 5 yıldır elini sürmüyo bazen normal konuşuyo düzeliyo bazen bir kriz geliyo mahalle ayağa kalkıyo yakıp yıkıyo ortalığı azına geleni sayıyo balkona cıkıp küfür etmezdi benim duymadıgım küfürleri ediyor
bazen evin içinde sebepsiz yere gülüyo
bazen televizyonda mekke yi gösteriyo hacıları gösteriyo anne nezaman gidiyoruz diyorum karıştırma oraları kapa çeneni deyip susturuyo
ben askerdeyken karşıdaki komşulara sataşmış fotoğraflarımı çektiniz falan diyomuş akrabalara gitmiş o görüntüleri verin polise giderim demiş herkes şaşkın ? anlamıyorum ne oluyo anneme doktora götüremiyoruz kapısından içeri girmiyo ben deli degilim diyo
yılardır doktora gitmedi en ilginci ise (gördügüm şeyler var) diyo oysaki evden dışarı cıkmış degildir ayda yılda bir.
çok sık uyuyo uyandığında bazen alev topu gibi sinir küpü oluyo ben neyapıcam kardeşler bana bir çözüm ?
bu nedir böyle neden böyle bişey oldu anneme?
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
çok üzüldüm kardeşim psikiyatra götürseniz iyi olur. bir de iyi bir hoca bulsanız bir cami hocasına gösterseniz okusa faydası olur sizlerde ayetel kürsi felak nas okuyun yasin ve cin suresi okuyun görünen görünmeyen varlıkların zararlarından kurtarmak uzaklaştırmak niyetiyle okuyun yakında bir kişiye okutun. çok zor böyle bir durum. psikiyatra gitmek illa deli olmak değildir deyin anlatın ikna edin.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcınız olsun.salatı tefriciye okuyacağım.allaha emanet olun.selametle kalın.

nuuur

Kayıtlı Kullanıcı
çook üzüldüm annenin durumuna rabbim büyük ama dert verir dermanınına verir bunu hiç bir zaman unutma olurmu..
öncelikle anneni ikna edip psikiyatra götürmen gerekiyo sonrada sıla kardeşimin dediği gibi cami hocasına götürüp annenin üzerine okuması çook iyi gelicektir... annenin sıkıntısında olan kişiler için ziyaretler var oralarada gitmesi çok iyi olucaktır bence.....ayetel kürsü duasını hergün oku mutlaka çok iyi gelicektir annene.....

rabbim yardım ve şifasını üzerinizden eksik etmesin ... acill şifalar ve dular ile iyileşmesi dileğiyle....

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
hayretler içinde okudum yazdıklarınızı cok cok zor bir durum kardeşim annenız şizofren hastası büyükmihtimal acil doktora gıtmesı gerekıyor inşallah rabbım şifalar verır..cok üzüldüm

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt