Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

''yardım allahım'' (1 Kullanıcı)

esraisra

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaşlar sizden bana dua etmenizi istiyorum ben artık hayattan bıktım yaa allaha hergün yalvarıyorum artık lütfen yardım edin dua edin bana

esraisra

Kayıtlı Kullanıcı
ya cnm benm basımda ask belası wardı kurtuldum şükür ama ailm artık güvenmiyoo we hergün çok tartışıyoruzz
bıktım yaa

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcın olsun.
Salatı tefriciye okudum.
Selametle kalın.

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
ya cnm benm basımda ask belası wardı kurtuldum şükür ama ailm artık güvenmiyoo we hergün çok tartışıyoruzz
bıktım yaa

Ailenin güvenini kazanmaya çalış canım onlar bişey dediğinde geri cevap veriyosan sakın verme bişey dediklerinde haklısınız bi hataydı ama ayrıldım bitti de düzgün bi şekilde onların kalbini kırmadan söle bunu onunla tamamıyla bittiğini ailene inandırmaya çalış güven kolay kolay kazanılmaz ama inşallah zamanla sana güvenirler cnm

esraisra

Kayıtlı Kullanıcı
saol allah razı olsn ama olmuyoo yaa gerckten bıktım kardesm yaa

esraisra

Kayıtlı Kullanıcı
amin canım inşallah yaa hergn namaz kılarım dua ederim ama tek care kacıp gitmek diyorum fakat ailemide çok seviyorum

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
Sakın öle bişey yapma canım inan çok pişman olursun hiç kimse anne baba gibi olmuyor benim arkadaşımında senin gibi sorunları vardı zamanla çözüldü inşallah seninde çözülcek biraz zaman ve sabır gerekiyor sabret dualarını namazlarını hiç kaçırma hep dua et namaz kıl allah elbet yardım edecektir.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canım,
Allah yar ve Yardımcın olsun.Bak Melek kardeşim ne kadar ve güzel söylemiş.Belki ailenin uslubu yanlış,yada ağırdır.ma inan ailen kadar seni düşünen ve seven birbaşka insan olamaz.Sabır kızım,kırmadan konuşmaya çalış,onların olmasını istediğin gibi sen onlara davranmaya çalış,göreceksin zamanla herşey yoluna girecek,çekip gitmek konusuna gelince,Allah muhafaza eylesin,sakın,Sabır,Sbır acıdır ama meyvesi çok tatlıdır.
Selam ve Dua ile

esraisra

Kayıtlı Kullanıcı
ama ablam çok acı çekiyom hep tartış bir yere kadar

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
kaçmak hiçbişekilde çozum değildir emın ol mutlu olmazsın çunku ailen arkanda olmaz.

bende ailemın guvenını sarstım bı yanlış anlasılmadan dolayı kendımı halada haklıyamadım :) napıyım elden bışey gelmıyo ama onlarda ustunu kapattı bende.

birini seviyosun tamam sev guzel bışey ama dua etkı başka sorunların yok yaşın dha kuçuk zaten belkı ailen ikna olur. inşallah hayırlısıyla tabı

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
sitede cevap yazan ablalarımı dinlemeni temenni ederim.

Allah;
El gaffar ismiyle size yardımcı olsun duam budur.

yüreğinize sekinet ailenize huzur getirsin.

sandiik

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeş..
ne mutlu sana ki sevmek nimetini taddırmış Allahu Teala..
ki sevmek ne kadar mühim bir nimet..şükrü gerektirir..hatta buna şükredebildiğiniz için de şükrü gerektirir ve bir kere daha..
bir faniyi sevmekteki idraki okumanı yeğlerim..
sevgi nimetinden mahrum o kadar çok insan var ki..
zira Yaratandan ötürü yaratılanı sevmeye çağıran Yunus'a kulak ver..
hala yaratılmış bir hayvandan tiksinirler onu iğrenç bulurlar..sonra da "seviyorum" deme cürreti gösterirler..bilsen ki sevmek ne kadar güzel bir şey..ne kadar merhametli ve şefkat dolu bir şey..Allahın nice güzel isimlerini yansıtıyor..
okusana bu hadiseyi..şuan yaşadıkalrını okusana bir..ilk emir gibi "oku" kardeşim.."Yaratan Rabbinin adı ile oku!"
dergahın kapısında sorarlar..hiç aşık oldun mu? olmadım derse..ol da gel ol da gel..burda zaman harcama, gör de gel.. Neyi Sevdiğini buraya görmeye gel derler..
sözüm budur..
şükret..
hamd et..
Allah yardımcın olsun..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
nereye kacip gidiyorsun?
Cogu insanda hele ki bu yaslarda bir yalnizlik, uzaklasma istegi olur..
Fakat hic mi dusunmuyorsun aileni, basina neler gelebilecegini..
Mantikli ol biraz, anlik hareketler, gelecegi karanliga surukleyebilir..
Sabirli ol, Allaha sigin..

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
ama ablam çok acı çekiyom hep tartış bir yere kadar

Canım SABIR ACIDIR AMA MEYVESİ TATLIDIR.
Bak kardeşlerim hepsi birbirinden güzel söylemiş,benim dualarımda olduğun gibi,onlarında dualarında olduğundan şüphem yok.
Ben 45 yaşındayım,26 ve 22 yaşlarında iki evladım ve iki yıldır birlikte olduğumuz 12 yaşında da mnevi evladım,yetimim var.İnan senin durumunda çok kişiye dert ortağı oldum,elimden geldiğince yrdımcı olmaya çalıştım ve Rabbimin izni ile o gençler aileleri ile ortak noktayı bulmyı bşardı ve herşey güzel oldu.
Lütfen krdeşlerinin sözlerine kulk ver,ailenin asla senin kötülüğünü istemiyeceğini ve onlar kadar seni hiçbir faninin sevemeyeceğini unutma. Daha öncede dediğim gibi,yaklaşımları yanlış olabilir,bu senin için endişelerinin olmasından içinde bulundukları telaştan ya da öyle öğrendiklerindendir.Bazen rolleri değişmek gerekir,şimdi herşeye rağmen olgun olan sen ol ve onları bu telaştan kurtar.
Ukalalık yapıyor konumuna düşmekten korksam da,bu sözlerim tecrübeyle sabit olan şeyler.
Yüce Rabbim şu mubrek Cuma Günü hürmetine tez zamanda selmete erdirsin,Yr ve Yardımcın olsun inşaAllah.
Selm ve Dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt