Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yardiiimm!! (1 Kullanıcı)

DUYGU0223

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar biliyorum böyle bi konuda yardim istenmez ama napcami şaşirdim..
Sorunum namaz kilmak daha doğrusu kilmamak. Vicdan azabi çekiyorum ama yine de kilamiyorum nasi yenicem şu şeytani yaa:((

DUYGU0223

Kayıtlı Kullanıcı
kaç kere başladım ama devamı gelmiyo okuldayken hiç kaçırmıyodum çok rahattım ama şimdi çalışıyorum öğle ve ikindiyi kılamıyorum diğerlerini de ya unutuyorum ya da kılamıyorum herşeyin farkındayım ama beni tutan bişeler var..

S

_sümeyra_

bazen bende karşılaşıyorum aynı olayla ama size tavsiyem namazla ilgili ayetler hadisler okuyun namazla ilgili cdler slaytlar izleyin ve içinde namaz geçen her türlü yazıyı okuyun zaten önemini anlayınca bırkamazzınız aeo hayırlı günler...:)

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
vesvese ve seytandır kardes sürekli seni zorlamaya ve alıkoymaya çalısacaklardır yenersin insallah durmadan gayrete devam et

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
hemen bu gun başla
goreceksın kı kendını cok ıyı hıssedeceksın
allah yardımcın olsun

DUYGU0223

Kayıtlı Kullanıcı
saolun arkadaşlar inşallah başlarım çok saolun..

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeşim
bu ay elektrik faturanızı yatırdınızmı
yada
su faturanızı
yada bugün işe gitmeyin olmazmı????
faturalar yattı dimi çünki onlar devlete borcunuz??karanlıkta susuz kalırsınız yada işe gitmesiniz olmaz patronu kızdırabilirsiniz.pekiiiii ya en büyük yaratıcıya olan borç onu kızdırmak tan korkmazmıyız?yada bize sunulan buncaaa nimetler için bi teşekkür rabbimize günde 5 kere çok mu???hadi hemen ezanı duyar duymaz abdest alıp namaza durun.kılamıyorum diye bişi olmaz olursa şeytanı galip etmiş olmaktan başka hiç bişii olmaz.sizin elinizde.biz ancak burdan böyle yazarız size sizde okursunuz.ama ancak nefsiniz sizi seccadeye götürür.yoksa sizde biliyosunuz namazın nekadar önemli olduğunu öbür tarafta ilk namazlarımızın sorulucağını.ne diyceksiniz NEDEN KILMADIN BU TARİHTE? diye sorulunca.''bişi beni tutuyodu kılamıyodum mu diyceksiniz.ne tutuyo iple bağladılarmı.hayır.evet güzel kardeşim kendimizi kandırıyoruz çoğu zaman ama kandırmak daha uzun iş inanın namaz kılmaktan.ezanı duyar duymaz heycanlanıp hemen ilk vakitte kılalım inşallah güzel kardeşim.selametle ve dua ile rabbimize emanet olun inşallah
:a16:

DUYGU0223

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederim akşam başlıcam inşallah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt