Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yaratılma.. (1 Kullanıcı)

mücahit_batu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamınaleyküm arkadaşlar.. ben 17 yaşındayım ve boyum 1.64 biliyorum belki bir çoğunuz bunu okurken güleceksiniz ama ben çok kafaya takan birisiyim.. dinimizde sağlıkla ilgili bir çok şey var acaba boy uzaması ile ilgili bildiğiniz bir şey var mı?

tasansevgi

Kayıtlı Kullanıcı
dua et bütün samimiyetinle
kopan ayakkabının bağını dahi Allah'tan isteyiniz diye bir hadis var
Allah bizden ona yalvarmamızı dua etmemizi istiyo
özellikle cuma geceleri ve günlerinde edersen daha etkili olur

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Selamınaleyküm arkadaşlar.. ben 17 yaşındayım ve boyum 1.64 biliyorum belki bir çoğunuz bunu okurken güleceksiniz ama ben çok kafaya takan birisiyim.. dinimizde sağlıkla ilgili bir çok şey var acaba boy uzaması ile ilgili bildiğiniz bir şey var mı?

Aleykum selam kardeşim 64 boy kısa değil ki :) hem daha yaşın küçük uzarsın takıntı yapma şükr etmelisin

G

Goldenrose

Aleyküm selam kardeşim. tasansevgi kardeşimizin örnek verdiği hadisi sık sık hatırlamalı ve eğer bunu çok kafaya takıyorsanız Allah'a hayırlısıyla boyunuzun uzaması için dua etmelisin. Ben 14 yaşındayım benim boyum 1.62. Aileden gelen bir şey genellikle. Ailem hep uzun ben de öyleyim çok şükür.
Fazla takmanızı önermiyorum. Dünyada ne dertleri olanlar var. Bir boyunuzu takmayın Allah aşkınıza. Yürüyemeyenler bile var. Bence Allah'a ayağa kalkıpta boyumuzu ölçebiliyoruz diye şükür etmemiz gerekiyor. Bu kadar küçük şeyler bu hayatta kafaya takılmaz kardeşim.
Allah'a emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt