Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yaptıklarımız ve pişmanlık (1 Kullanıcı)

nus_yam

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaslar

canımızı sıkan huzurumu kacıran bi konu var.. gcen sene ilerisi gerisi cok düşünmeden bi karar aldım ve hep olumlusunu düşündüm ..hayırlısı dedim deidm fakt sonuc istedigim gibi olmadı ..bu kararı kendi irademle vedim fakat suan inanılmaz pişmanım cünkü sonuc istediğim gibi olmadı.eger istedigim gibi olsaydı belki bu kadar sıkıntı cekmeyecek bu kadar gözyası dökmeyecektim...
şimdi sizlere sormak istediğim asıl şey şu,,,bazı seyler olacagına varır kaderde vardır derler fakat işin içinde kendi aklımla irademle vermiş oldugum bi karar ama istemediğim beklemediğim ummmadıgım bi sonuc var. acaba bu benım cektiğim sıkıntılar döktüğgüm gözyasları Allah Katında değerli midir yani günhlarıma kefaretmidir.. yoksa kendim ettim kendm buldum misali mi :((

böyle olacagını bilseydim o kararı vermezdim cok pişmanım :(

~ Zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardimcin olsun. Ben bu konuda pek bilgili degilim in sa Allah biri gelir de aydinlatir bizleri.
Yalniz, ne kadar hata yaparsak yapalim, eger pismansak Allah'dan ümit kesmemek gerekir. Allah büyüktür ve In sa Allah bir çikis yolu gösterir.

_YUSUF_

Yönetici
selamun aleyküm arkadaslar

canımızı sıkan huzurumu kacıran bi konu var.. gcen sene ilerisi gerisi cok düşünmeden bi karar aldım ve hep olumlusunu düşündüm ..hayırlısı dedim deidm fakt sonuc istedigim gibi olmadı ..bu kararı kendi irademle vedim fakat suan inanılmaz pişmanım cünkü sonuc istediğim gibi olmadı.eger istedigim gibi olsaydı belki bu kadar sıkıntı cekmeyecek bu kadar gözyası dökmeyecektim...
şimdi sizlere sormak istediğim asıl şey şu,,,bazı seyler olacagına varır kaderde vardır derler fakat işin içinde kendi aklımla irademle vermiş oldugum bi karar ama istemediğim beklemediğim ummmadıgım bi sonuc var. acaba bu benım cektiğim sıkıntılar döktüğgüm gözyasları Allah Katında değerli midir yani günhlarıma kefaretmidir.. yoksa kendim ettim kendm buldum misali mi :((

böyle olacagını bilseydim o kararı vermezdim cok pişmanım :(

Biz irademizle davranırız Allah c.c bizim irademize bağlı olarak eylemlerimizi yaratır.
Bu eylemler kizi zaman hayır kimi zaman şer olabilir.
Bizim için şer olan şeylerden tevbe etmemiz gözyaşı dökmemiz Allah katında makbuldur.
Bir daha işlememek ders almak önemlidir.
Allah c.c affetmeyeceği günah yoktur samimi olalım yeter

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt