Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yaprak Dökümü (1 Kullanıcı)

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
Uzun zamandır tv de izlemiş olduğumuz ya da izlemesek de adını duyduğumuz bir diziden bahsetmek istiyorum:yaprak dökümü.içerik olarak dolu bir tv dizisi.belki de reyting kurbanı olmuş bir çok diziden daha soyutlanmış ve ailevi anlamı büyük olan bir dizi.işlediği konularıyla geleneksel türk ailesinin yapısını anlatan ve hemen her zaman karşılaşabileceğimiz ailevi sorunları izleyiciyi sıkmadan, yormadan anlatan bir dizi.hani diyoruz ya diziler de iş yok,insanları kandırıyorlar hiçbir faydası yok diye.belki bu dizi bir nebze olsun yanlış düşünen insanlarımızı yanıltır.her zaman ailenin en önemli olduğunu defalarca vurgulayan bu diziden öğrenmemiz gereken çok şey olduğunu düşünüyorum.çoluk çocuk izlesin diye yapılmış sanki.hayatım boyunca dizilere bağlı kalmayan izlemeyen şahsım bir iki kez denk geldiğim ve izlemekten keyif duyduğum bu dizinin tabir_i caizse reklamını yapabilirim bile.dizi izlemek istiyorsanız,aileye önem veriyorsanız buyrun size bir dizi.Türk edebiyatının önemli isimlerinden Reşat Nuri Güntekin in yıllar öncesinden kaleme aldığı bu hikayeyi bir de tv den izlemek ayrı bir tat veriyor.yazması benden yorum sizden.saygılar,selametler

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
s.a evet ailevi hayatı anlatıyor olabilir ama orada kadınlar ve erkekler nikahsız oldukları halde bir aradalar buda Allah ın haram kıldığı bi şey ahirette Allah ın haram kıldığına rahatça baktığımız içinde hesap vereceğiz bunu biliyor muydunuz? s.a

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam.elbette.bunu da görmeniz iyi bir tesbit.en azından bunun ne kadar kötü bir şey olduğunu ve doğurduğu sonuçları görebiliyorsunuz.bu da güzel bir şey.bunu ben de gördüm.ve her zaman Allah a şükrettim.dinimize şükrettim.ama asıl önemli olan verdiği mesajlarıdır ben buna dikkat çekmek istedim.sizin tesbitiniz de buymuş:)memnun oldum.ayrıca yazarken selamlarımızı kısaltmasak ne kadar güzel olur değil mi?(s.a,a.s)gibi.Çünkü Türkçeyi katletmekten öteye geçmiyor.selamet ile kalınız

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam.elbette.bunu da görmeniz iyi bir tesbit.en azından bunun ne kadar kötü bir şey olduğunu ve doğurduğu sonuçları görebiliyorsunuz.bu da güzel bir şey.bunu ben de gördüm.ve her zaman Allah a şükrettim.dinimize şükrettim.ama asıl önemli olan verdiği mesajlarıdır ben buna dikkat çekmek istedim.sizin tesbitiniz de buymuş:)memnun oldum.ayrıca yazarken selamlarımızı kısaltmasak ne kadar güzel olur değil mi?(s.a,a.s)gibi.Çünkü Türkçeyi katletmekten öteye geçmiyor.selamet ile kalınız

:evet haklısın kardeşim kısaltmayız bir daha selamün aleyküm:B

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt