islam_güneşi
Kayıtlı Kullanıcı
Uzun zamandır tv de izlemiş olduğumuz ya da izlemesek de adını duyduğumuz bir diziden bahsetmek istiyorum:yaprak dökümü.içerik olarak dolu bir tv dizisi.belki de reyting kurbanı olmuş bir çok diziden daha soyutlanmış ve ailevi anlamı büyük olan bir dizi.işlediği konularıyla geleneksel türk ailesinin yapısını anlatan ve hemen her zaman karşılaşabileceğimiz ailevi sorunları izleyiciyi sıkmadan, yormadan anlatan bir dizi.hani diyoruz ya diziler de iş yok,insanları kandırıyorlar hiçbir faydası yok diye.belki bu dizi bir nebze olsun yanlış düşünen insanlarımızı yanıltır.her zaman ailenin en önemli olduğunu defalarca vurgulayan bu diziden öğrenmemiz gereken çok şey olduğunu düşünüyorum.çoluk çocuk izlesin diye yapılmış sanki.hayatım boyunca dizilere bağlı kalmayan izlemeyen şahsım bir iki kez denk geldiğim ve izlemekten keyif duyduğum bu dizinin tabir_i caizse reklamını yapabilirim bile.dizi izlemek istiyorsanız,aileye önem veriyorsanız buyrun size bir dizi.Türk edebiyatının önemli isimlerinden Reşat Nuri Güntekin in yıllar öncesinden kaleme aldığı bu hikayeyi bir de tv den izlemek ayrı bir tat veriyor.yazması benden yorum sizden.saygılar,selametler