Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yalnızlık ve pişmanlık... (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
karşımıza erken çıkmış insanları
yolun dışına iterken
bir gün gelip onu deliler gibi arayacağımızı
hiç hesaba katıyormuyuz

hayat her zaman cömert davranmaz bize
tersine çoğu kez zalimdir
her zaman aynı fırsatları sunmaz hayat
toyluk zamanlarını ödetir çoğu kez

hoyratça kullandığımız arkadaşlıkların
hazin hatırasıyla kalırız yapayalnız bir gün
bir akşam üstü olmaz yanımızda kimsecikler
yada olması gerekenler değillerdir yanımızdakiler....

alıntı gibi...

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
cok haklisin bence de..kimse yarini düsünmedn bencilce baskalarini incitiyor..sonra pisman olacagi aklina gelmiyor..selamunaleyküm..

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
cok haklisin bence de..kimse yarini düsünmedn bencilce baskalarini incitiyor..sonra pisman olacagi aklina gelmiyor..selamunaleyküm..

birde şöle düşünün arkadaşım bu incitilen bir kişi tarafından karşı tarafa yazılmış olupta o şahısta kendisi ak kaşıkmış gibi.....davranıyor olamazmı.

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
işte sonuç bu insan hep karşısındakini alaya ve suçlamaya aldıkça karşısındakine asla kavuşamaz oysaki bilmezki karşısındaki ona hiç bir zaman onun ona davrandığı gibi davranmamıştır o ise kendinin aşırı ihtiraslarından dolayı karşısındakini kaybettiğinin farkındadır ama hala inatla devam etmektedir . bundan dolayıda yanlız kalmaya mahkumdur......istediği zaman istediğini değil başkalarını bulur yanında....
ben size yazmadım bu yorumuyanıt yazan arkadaşa yazdım. madem siz verdiniz yanıtı sanırım siz yazdımı anlmadınız DİYORUMKİ TERSİNİ DÜŞÜNÜN BU YAZI KARŞISINIDAKİ İNCİNİN KİŞİ TARAFINDAN İNCİTEN ŞAHSA KENDİSİNE BELKİ BAZI BİR ŞEYLERİ HATIRLATIR YAPMIŞ OLDUĞU YANLIŞIN BİR ZAMAN GELCEK VE ÇOK PİŞMAN OLACAGINI VE ONA ATTIĞI İFTARANIN BİR GÜN İÇİNİ KEMİRCENİ AMA O KİŞİ BUNU ZAMANA BIRAKTIĞINI ALLAHA HAVALE ETTİNİ BİLMEZ .AMA O ŞAHIS ÖLE İÇİ FESATLIKLA VE YALANCILIKLA OYUNLARLA DOLUDURKİ İNSALARI KULLANIP KULLANIP BİR..... ATMAYI ARTIK ADET HALİNE GETİRMİŞTİR. AMA BİLMEZKİ ZALİMİN ZÜLMÜ ÇIKAR AHESTE AHESTE.İŞTE DEDİĞİN GİBİ ZAMAN ZAMAN ZAMAN.

bundan dolayıda yanlız kalmaya istediği zaman istediğini değil başkalarını bulur yanında...İŞTE BU KELİMENİN ÜZERİNDE BİRAZ DURUN DÜŞÜNÜN HEMDE ÇOK İYİ DÜŞÜNÜN...VE ETRAFINIZA BİR BAKIN KİM VAR KİM YOK.....

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
hayat acımasızdır bazen
vurur ınsanı yurekten
allah farkıda olmayı nasıp etsın
şükür kelımesını ağzımızdan düşmesın

cok guzel bır şıır

allaha emanet olun
selam ve dua ıle

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
selamunaleykum
hayat acımasızdır bazen
vurur ınsanı yurekten
allah farkıda olmayı nasıp etsın
şükür kelımesını ağzımızdan düşmesın

cok guzel bır şıır

allaha emanet olun
selam ve dua ıle

a s kardeşim evet bende çok seviyorum bu şiiri insanlara çok şeyler öğretiyor....

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
bak kardeşim sen çok yanlış bir yoldasın iftira diyorsun bu olaya sen neden bu kadar alındınki sen kaybettiğin bir şeyi arıyorsun ama yanlış yollarda arıyorsun bu şekilde yaptıkça daha çok batıyorsun iftira derken biraz daha iyi düşün çünkü sen neyi nasıl yazacağını ve konuşacağını bilemiyorsun sen hayatta daima arkadaşını kaybedersin sen arkadaş değeri bilmiyorsun arkadaşını çok kırıyorsun ama bunları sen belkide isteyerek yapmıyorsun senin bu içinde var o huyunu kontrol edemiyorsun.çok saldırgan ve yıkıcı bir yapın var sana çok önemli bir nasihat vereyim insan elindekinin kıymetini kullanırken anlamaz onu kaybettikten sonra anlar onun için bundan sonra bu tür saldırganlıklara girmeyin bilmezmisinki güneş hergün doğar bir günde senin için doğar işte o zaman bu dediklerimi hatırla ve o doğan güneşe değer ver onu koru sahip ol.....kaybetmemeyi yeğle...her nekadar yazdım isede affola......................

ne o birden çıldırdınız.bu kelimeleri cümleleri sanırım içininizdeki size söylüyorsunuz.
benim bir şey ardım yok ama siz arıyorsunuz ma ardıkçada asıl siz batıyorsunuz ben ne dedim sen ne diyorsun.asıl arkadaş değeri bilmeyen sen insanlara iftira atanda sen. hele bana attgın o adi iftarayı allah sende sorsun.SEN BANA S.S.S. SİN YOK BİLMEM SENSİN DEDİN AMA GEL GÖRKİ YANLIŞ YAPTIN. YANILDIN ÇÜNKİ SEN KARŞINDAKİNE OYUN OYNADIĞIN İÇİN SANDINKİ HER KES SEN.AMA KİM HAKLI KİM HAKSIZ GÖRDÜK.
İŞTE SEN ASIL ARKADAŞ DEĞERİ BİLMİYORSUN EGERKİ BİLSEYDİN İNCİTMEZDİN.

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
Hem Yanliş Yolda Dereken Neyi Kastediyorsun Sen
Kim Ne Diye Batiyormuş Kullandiğin Kelimelere Dikkat Et.
Bir Daha Sakin Olaki Benim Için Bu şekilde Yorum Yapmaktan Seni Men Ediyorum.ne O Sitede Kendini.. Saniyorsun Ne Dicekseniz Msenede Deyin.ama Diyemezsiniz çünki Siz Ancak Yazar Ve Kaçrsiniz çünki Içinizdeki Fesatlik Damari O Kadar Kabarmişki Bakin Nasil Yazacanizi Bile Bilmiyorsunuz Bana Iftira Atmaya Devam Ediyrsunuz. Yazik Size Hemde çok Yazik.

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
SiZ çok Mu Iyi Biliyorsunuz.neyi Nerde Yazacanizi.insani Rencide Edip Iftira Atmak.işte Bu Sizin Için çok Kolay Bir şey.cevdet Abi Biliyor Kimin Kim Oldunu.ona Sorun Ozaman Bu Yazdiklariniza Pişman Olacaksiniz. Ama Yok Siz Pişman Olmazsiniz Siz Gururunuz Ve InadINIz Yüzünden Benim Ben Dersiniz.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
ne o birden çıldırdınız.bu kelimeleri cümleleri sanırım içininizdeki size söylüyorsunuz.
benim bir şey ardım yok ama siz arıyorsunuz ma ardıkçada asıl siz batıyorsunuz ben ne dedim sen ne diyorsun.asıl arkadaş değeri bilmeyen sen insanlara iftira atanda sen. hele bana attgın o adi iftarayı allah sende sorsun.SEN BANA S.S.S. SİN YOK BİLMEM SENSİN DEDİN AMA GEL GÖRKİ YANLIŞ YAPTIN. YANILDIN ÇÜNKİ SEN KARŞINDAKİNE OYUN OYNADIĞIN İÇİN SANDINKİ HER KES SEN.AMA KİM HAKLI KİM HAKSIZ GÖRDÜK.
İŞTE SEN ASIL ARKADAŞ DEĞERİ BİLMİYORSUN EGERKİ BİLSEYDİN İNCİTMEZDİN.[/q

...............................................
sizi tanımıyorum ve benimle neden uğraşıyorsunuz bir daha sakın ha sakın benim konularıma girmeyin beni oyunlarınıza alet etmeyin.......................

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
sizi tanımıyorum ve benimle neden uğraşıyorsunuz bir daha sakın ha sakın benim konularıma girmeyin beni oyunlarınıza alet etmeyin.......................yazdıklarınızda kalsın insanlar okusun ve herkese ders olsun insanlar nasıl hatalara düşüyor görsünler...

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
sizi tanımıyorum ve benimle neden uğraşıyorsunuz bir daha sakın ha sakın benim konularıma girmeyin beni oyunlarınıza alet etmeyin.......................yazdıklarınızda kalsın insanlar okusun ve herkese ders olsun insanlar nasıl hatalara düşüyor görsünler...
KİM KİMİNLE UGRAŞIYOR.ASIL SİZ BİZLE UGRAŞIYORSUNUZ.ASIL SİZ KENDİ OYUNLARINIZA ALET ETMEYİN BENİ.BENCEDE KALSIN .DERS OLSUNKİ KİM KİMMİŞ ÖĞRENSİN.BEN EBE 78 YASEMİN. S.S.S DE BAŞKA KİŞİ.BUNUDA UNUTMAYIN
İŞTE SİZİ HATAYA DÜŞÜREN KONU.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
KİM KİMİNLE UGRAŞIYOR.ASIL SİZ BİZLE UGRAŞIYORSUNUZ.ASIL SİZ KENDİ OYUNLARINIZA ALET ETMEYİN BENİ.BENCEDE KALSIN .DERS OLSUNKİ KİM KİMMİŞ ÖĞRENSİN.BEN EBE 78 YASEMİN. S.S.S DE BAŞKA KİŞİ.BUNUDA UNUTMAYIN
İŞTE SİZİ HATAYA DÜŞÜREN KONU.

zaten sen sensin senin yaptıklarını ben yazmam yasemin hanım bana bir daha hatalar ve günahlar işletemeyeceğin için çok mutluyum rabbime şükrediyorum ki kurtulmuşum tövbeler ettim rabbim inşallah kabul eder.insan yanlışın neresinden dönerse o kardır .ben tövbeler içindeyim yaşadıklarımdan dolayı rabbim bir daha beni şaşırtmasın inşallah ...

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
ne demişler bizler gibi avlar oldukça avcılar olacaktır..avcılar boş durmaz başka avlar bulur kendilerine.....

allah insanı iftiracılardan korusun....

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
şiir e kavganız kötü gölge bırakmış

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
karşımıza erken çıkmış insanları
yolun dışına iterken
bir gün gelip onu deliler gibi arayacağımızı
hiç hesaba katıyormuyuz

hayat her zaman cömert davranmaz bize
tersine çoğu kez zalimdir
her zaman aynı fırsatları sunmaz hayat
toyluk zamanlarını ödetir çoğu kez

hoyratça kullandığımız arkadaşlıkların
hazin hatırasıyla kalırız yapayalnız bir gün
bir akşam üstü olmaz yanımızda kimsecikler
yada olması gerekenler değillerdir yanımızdakiler....

alıntı gibi...

evet gün yarındır bu şiiri bana mesaj olarak yollayan arkadaşımdır. açıklayabilirim ispatları ile..ayrıca ebe kardeşime kendisine son çağrımdır o yazdığı hakaret dolu yazılarını silmesi dileği ile ...............

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum, ben sadece siiri begendim, paylasim için sagolun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt