Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

YALANCI İLE YAMACISI (1 Kullanıcı)

HIMYATA

Kayıtlı Kullanıcı
Beğenip takdir ettiğim bir müslümandan duyduğum bir fıkra vardı; sizinle paylaşmak istedim.Anlatayım:

Bir yalancı ve birde bunun yalanlarını takviye eden ''yamacısı'' varmış.

Yalancı bir gün , bir ortamda oturmuş yeni yalanlarından birini anlatmaya başlamış, demiş ki:

Geçenlerde evden dışarı bir çıktım, o da ne! Gökten başıma yumurta yağıyor. Tabi bunu dinyelenler yahu olur mu böyle birşey demeye kalmadan, bizim yalancının ''yamacısı'' diyor ki:

Ha evet doğrudur.Geçenlerde bizim folluktaki yumurtaları kargalar çalmıştı, senin başına düşenlerde bu yumurtalar olmalı! Diyor...

Yalancı başka bir gün , başka bir ortamda yine yeni bir yalan söylüyor, diyor ki:

Geçenlerde sabahın erken vaktinde dışarı çıktım, baktım semadan ''havlama'' sesleri geliyor, dikkatlice bakınca bunların köpek olduğunu gördüm!Tabi dinleyenler itiraz edecek oluyor, tam bu sırada ,Bizim yalancının ''yamacısı'' diyor ki:

Ha doğrudur! geçenlerde bizim köpek yavrulamıştı, yavrularını kartallar kaptı, demekki sen bizim köpeğin yavrularının seslerini duymuşsun!

Sonra yalancı daha başka bir gün yine bir sohbet ortamında,anlatmaya başlıyor, diyor ki:

Geçenlerde ava gitmiştim.Baktım karşıda bir keklik duruyor.Yayımı gerdim oku attım ve koşarak vurulan kekliği almaya gittim.Birde ne göreyim!Baktım vurduğum keklik kebap olmuş, yanında da soğanı salatası hazır duruyor.Tabi bu defa dinleyiciler , acaba yamacı ne diyecek diye bizim yalancının yamacısına bakıyorlar.Yalancının yamacısı diyor ki:

Be birader, bu kadarda olmazki!Hadi attığın ok hızlanıp ısındı ve kekliğe isabet edince onu pişirdi keklik kebap oldu, diyeyim demesinede, kekliğin yanına koyduğun, ''soğanı-salatayı'' sana nerden bulayım! Der.

İşte ''DARWİN VE LAMARC'' ortaya bir yalan attılar.Ve yamacıları bu adamların yalanlarının ''yamacılığını'' yapıp duruyorlar.

Evrim öyle '' haysiyetsiz ve mesnetsiz'' bir iddia haline geldiki, evrimi savunanlar bilmiyorlarki, evrim olsa bile sorulan yüzlerce sorunun yanıtsız kalan tek cevabı:

Evrim bile olsa Allah dilemeden hiç bir şey olmaz!Olamaz!

Saygılar-sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt