Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ya Resulallah (1 Kullanıcı)

mehmetakif69

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rasulallah Çibaşet Çün seki Eshab-ı kehf dahil cennet züm re-i der Ashab-ı tu.
Evreved der cennet men der cehennem keyderaset o seki ehsabi kehf Ashab-i tu.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Anlamı :

Ya Resulallah duydum ki ahsab-ı kehfin (mağarada uyuyanlar) köpeği kıtmir cennete girecekmiş.O cennete girerken benim cehenneme girmem olacak şey midir ?

o ashabı kehfin köpeğiyse bende senin sahabenin köpeğiyim .

Bu kasideyi bir Allah dostu M.Camii hz.leri efendimizin kabrinin yanında onu düşünürken yazmış . çok sevdiğim bir kaside olduğu için paylaşmak istedim.

mehmetakif69

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Ya Resulallah

bu konuyu sadece birşeyi test etmek için açtım .

Daha öncede konu açtım cvp yazan hiç olmadı acaba yeni üyelerin açtıkları konular cvplanamaz diye bir kural mı var burada .

deniyeyim bakayım ben mi yanılıyorum diye bir konu açayım dedim yine cvplanmadan gitmiş arada . yeniyiz diye mi bu böyle

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum kardeşim.. Güzel bir paylaşım Allah c.c. razı olsun.. Yeni üyelere gönlümüz herzaman açık öyle düşünme lütfen, belki gören olmamıştır bende yeni gördüm mesela..:(
Selam ve dua ila kal inşaAllah kardeşimB)B)B)

mehmetakif69

Kayıtlı Kullanıcı

üyeliğimin silinmesini talep ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt